|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Spermogram i spermokultura II deo
6.3.2012 7:07:20   
pari
Sunčice, koliko ste ga uzimali? po dve keseci dnevno mesec dana ili više? i ja se nadam da će nama pomoći user posted image mi već dve godine pokušavamo...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 776
6.3.2012 8:52:10   
ivannna
devojke cula sam da Q10 pomaze kod pokretljivosti jer utice na mitohondrije celija pa samim tim i na spermice
e sad,ako neko zna bolje da objasni bilo bi pozeljno jer ja sam to onako kako sam cula...

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 777
6.3.2012 10:34:32   
bitizdrav
cao svima..devojke pomagajte,moj suprug nikako da ima sterilnu spermokulturu, sve mu je enterococus ili esherihia izolovano, pije antibiotike oko mesecii vec i nikako da se resi toga...da li znate za neki dodatni lek pored antibiotika...sad je pio i naturoplex pored...

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 778
6.3.2012 11:52:19   
Suncicabg

IZVORNA PORUKA: pari

Sunčice, koliko ste ga uzimali? po dve keseci dnevno mesec dana ili više? i ja se nadam da će nama pomoći user posted image mi već dve godine pokušavamo...
Uzimao je po dve kesice dnevno, s tim sto se desavalo da ponekad zaboravi da uzme, pa popije samo jednu. Korisitmo ga od avgusta prosle godine. Navijamo da i vama pomogne user posted image

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 779
6.3.2012 11:53:05   
neron
bitizrav probaj onaj narodni lijek za eserihiju sa crnim vinom i bjelim lukom, jeste odvratno al ima efekta.

(odgovor članu bitizdrav)
Direktna veza do poruke: 780
6.3.2012 12:22:37   
bitizdrav
Neron, kako se sprema taj narodni lek sa crnim vinom i belim lukom,jer nisam cula za to?

(odgovor članu neron)
Direktna veza do poruke: 781
6.3.2012 12:39:50   
neron
u litri vina skuhas pola kg bjelog luka, kuhas sve dok se upari na pola , procjedis ohladis i ujutro i uvece ja davala svom po rakijsku casicu. dok se kuha strasno smrdi tako da je najbolje vani ako se ima mogucnosti. drzis u frizideru.
odvratnog ukusa , usmrdis cjelu kucu, al bar u vecini slucajeva ubije eserihiju.

Direktna veza do poruke: 782
6.3.2012 13:18:33   
bitizdrav
hvala neron, pokusacemo, aa jel to samo za esherihiju ili i za enteroccocus, jer njemu treba nesto i za enteroccocus..

(odgovor članu neron)
Direktna veza do poruke: 783
6.3.2012 13:35:53   
neron
to je za eserihiju, ali svejedno bjeli luk ti je jak prirodni antibiotik, pa mozda unisti i enterokok,

Direktna veza do poruke: 784
6.3.2012 23:46:04   
mazinjo
mora uzimati dosta tekucine pogotovo caja minim 3-5l dnevno da sto cesce mokri
ja sam u samostanu uzimala caj bas za eserihiju i streptokok meni je pomogao a lijecila sam je 3 mjeseca,e sad ja sam iz BL ali vjerovatno i kod vas mozes negdje kod travara ili nesto slicno potrziti caj protiv eserihije

e zaboravih ti jos napisati caj od brusnice ali i svjezu brusnicu da jede po malo i to sam koristila uporedo sa ovim cajem,to sam nasla na netu svi peporucuju pa nije zgoreg i to uzimati

< Poruku je uredio mazinjo -- 6.3.2012 23:49:05 >

Direktna veza do poruke: 785
7.3.2012 8:13:24   
bitizdrav
hvala..aj pokusacemo i to, brusnicu jede svezu, ali tecnosti bas i ne pije toliko, oko litru popije dnevno, zbog posla ne moze previse..za 7 dana radi spermokulturu, pa cemo videti dal ima jos...ako ima..moracemo i na beli luk da se bacimo i da potrazimo neke cajeve...

(odgovor članu mazinjo)
Direktna veza do poruke: 786
11.3.2012 18:06:32   
nella77
da li neko zna da li je za spermokulturu potrebno uzdrazavanje od odnosa i koliko dana preporucuju pre nego sto se radi?

Direktna veza do poruke: 787
11.3.2012 18:28:12   
monini
nella nisam sigurna, ali mislim da odredjena apstinencija nije potrebna..ali ako vec imate mogucnosti da tempirate, napravite apstinenciju 2-3 dana..mozda neko od zenica zna pouzdanije,pa ce ti odgovoriti..mm je do sada spermokulturu radio zajedno sa spermogramom, a tada je apstinencija od par dana obaveznauser posted image

(odgovor članu nella77)
Direktna veza do poruke: 788
11.3.2012 18:33:26   
Suncicabg
I mi smo uvek radili zajedno i spermokulturu i spermogram, tako da ne znam ni ja. Najbolje pozovi neku laboratoriju da budes sigurna.

(odgovor članu monini)
Direktna veza do poruke: 789
12.3.2012 10:21:46   
nella77
hvala

Direktna veza do poruke: 790
14.3.2012 22:43:22   
ALLEKS
Crtice, da li neko zna da li anestezija kod zubara utice na spermogram? I da li uopste ometa oplodnju?user posted image

(odgovor članu nella77)
Direktna veza do poruke: 791
14.3.2012 22:52:57   
Suncicabg
Ja mislim da to ne utice. Bar ne nesto znatno user posted image

(odgovor članu ALLEKS)
Direktna veza do poruke: 792
14.3.2012 22:55:34   
ALLEKS
Uh, nadam seuser posted image

Direktna veza do poruke: 793
14.3.2012 22:58:18   
Suncicabg
Pa mislim, ipak ne prima on anesteziju svaki dan, cak i ako utice ne verujem da se dugo zadrzava 

(odgovor članu ALLEKS)
Direktna veza do poruke: 794
14.3.2012 23:02:35   
ALLEKS
Hvala Suncice..A sto je najgore, i ja cu morati da je primim. Ali sve odlazem zubara zbog toga. Malo sam se opteretila, a ne znam da li to uopste ima neke veze.user posted image

Direktna veza do poruke: 795
14.3.2012 23:06:11   
Suncicabg
Pa ne znam sa sigurnoscu da kazem, ali opet  mislim da to ne moze toliko da utice 

(odgovor članu ALLEKS)
Direktna veza do poruke: 796
14.3.2012 23:08:20   
ALLEKS
Hvla ti puno Sunciceuser posted image

Direktna veza do poruke: 797
14.3.2012 23:09:30   
Suncicabg
user posted image

(odgovor članu ALLEKS)
Direktna veza do poruke: 798
15.3.2012 10:02:05   
ivannna
alleks,pitala sam ja ginekologa i rekao mi je da ta lokalna anestezija nije problem,totalna je uvek problematicna ali ne i ova,ne brini!
ja ne mogu da zamislim popravku bez anestezije pa sam zbog toga i pitala docu,i smirila se kad mi je odgovoriouser posted image

(odgovor članu ALLEKS)
Direktna veza do poruke: 799
15.3.2012 11:46:13   
ALLEKS
Hvala Ivannnauser posted image , sada mi je lakse. A bas sam ovog trenutka htela da zakazem kod ginekologa. Sada cu ipak kod zubara, a ginekologa cu ostaviti za sl sedmicuuser posted image

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Beba i posao
Pansophia

Da li vam je bilo tesko da se vratite na posao posle porodiljskog?

Da (65%)

Ne (35%)

Ukupan broj glasova: 80

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here