marija andrijana -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (6.2.2012 21:22:31)
|
Zell, pa to je divno! [sm=bravo.gif] Sad u akciju i sto pre da nas obradujes sa [sm=rozacrtici.gif] ! Alleks, mm je samo na jednom nalazu imao 12mil i tako smo upali u pricu za IUI. Posle toga smo iUI radili i sa 8mil, a i (na zalost sa manje). Sto ih vise ima, veca je sansa da uspe! No, ni to nema veze. Pisala sam o slucaju moje jako dobre drugarice, vode ih kao cudo prirode, tako da, nikad ne odustajati i uvek se nadati. Ona i njen m su dokaz da se cuda desavaju (ukratko, da podsetim - sa br od 200 hilj, kad su svi govorili da je prirodnim putem nemoguce, u fazi priprema za VTO, sazna da je vec 3 meseca trudna - prirodno! Fantazija! Bebac sada ima god ipo i mnogo je meden) Ja sam bila kod dr danas na pregledu. Rekla sam joj sta mm sad pije. Rekla je da je to sasvim ok i da treba probati i takve stvari. Slaze se sa tim da negde postoji lek! [sm=smiley1.gif] Posto ja jos uvek nisam spremna da ponovo prolazim VTO (ne znam zasto, mozda sam napravila blokadu, bila sigurna u uspeh, a on izostao... pa sad nemam hrabrosti suociti se ponovo sa tim), predlozila mi je da sacekamo jos par meseci i da onda vidimo kako deluju ove travke, pa odlucimo tek tada sta i kako dalje.
|
|
|
|