Anoniman -> klistiranje (9.12.2008 11:24:31)
|
Moram reći da sam se sada malo iznervirala. Znate da pratim blog Krugoline na B92, i njen sajt majkahrabrost.com, i znate da sam hvalila njen rad, ali sada mislim da je već malo bezobrazna. Naime, pisala je pismo dr Dušanu Stanojeviću, načelniku GAK Narodni front. To što mu je pisala nije neki problem, nego me je iznerviralo kako su se stvari dalje odvijale. Savetujem da pročitate detaljnije, smatram da su odgovori dr Stanojevića zaista na mestu, i da je Krugolina malo omanula ovaj put. U njenom pismu koje je uputila dr Stanojeviću, poziva se na neku prezentaciju koju je on održao, i postavlja mu pitanja vezana za: - Priprema za porođaj (klistiranje i brijanje) - Prisustvo oca porođaju - Aktivno vođenje porođaja - Čuvena 2 sata posle porođaja Ja sam porođena CR, i ne znam ništa o poslednje 3 stavke, ali se nisam osećala nelagodno dok su me klistrirali, nisam osećala kao da će neko da mi povredi creva. Jeste malo nelagodan osećaj, ali šta sada. Ja ustvari ne mogu da verujem da je ona rekla da neke žene ne znaju da će biti klistrirane kada dođu na porođaj! Takođe, opšte je poznato da ne želiš da te briju u porodilištu! No, neću o tome, nego o klistriranju. Evo ga pismo KLIK. Dr Dušan Stanojević je dao jako lepo objašnjenje ZAŠTO TREBA KLISTRIRATI i ako vas zanima pročitajte OVDE, text je duži a ja ne mogu da vam izvučem ni jedan deo posebno jer je jednostavno, za moja shvatanja odličan. Ispod texta ćete videti da ga je Krugolina napala... smatram da to nije bilo ok. A pošto ga je napala, onda joj je čovek uputio još jedno pismo, koje je definitivno za [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley32.gif[/image] , jer je zaista bila bezobrazna. Evo ga OVDE, to vam je da se malo nasmejete... Dakle, temu sam otvorila da bi žene znale (eto ponoviću da ne mogu da verujem da neke žene ne znaju da ih čeka klistriranje pre porođaja), da bi pročitale zašto se to radi, i da bih vas pitala, kakvo je vaše mišljenje o klistriranju? Da li mislite da ga treba ukinuti? Da li vas je bolelo ili je samo bilo neugodno?
|
|
|
|