Joj@ -> RE: Grudi u trudnoći (7.2.2011 12:05:19)
|
Jesam...nemaju moj "kalup". NJihova najveca korpa mi je premala, a pojas presirok...tamo sam prvo otisla. A posle toga u eleni(kontam, to je trudnicka radnja, sigurno imaju vece brojeve bruseva), gde su me prodavacice pogledale kao mutanta i sa gadjenjem rekle: " Devojko, ti nisi po jusu. Jedino da narucis da ti siju..." kao da sam ja jadna kriva za ove dve izrasline...pri tom to je bilo pre mesec dana. Sad je jos gore. Generalno, nespavam nocu, radim vezbe uglavnom za kicmu, pazim sta jedem da se neugojim previse(tezine u mojoj situaciji moze da dovede do ozbiljnih anomalija kicme) i naucila sam muza par masaznih hvatova, pa me svako vece masira. Ipak, idalje ne mogu da spavam...eh, zivote. Hvala u svakom slucaju IZVORNA PORUKA: nala IZVORNA PORUKA: Joj@ Pa ja se nadam, mada, cak i da se smanje, i pre nego sto sam zatrdunela bile su izmedju e i f... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image] ako neko zna gde mogu da narucim sivenje po meri, neka mi odgovori. Hvala u svakom slucaju A da se raspitas u Lisci?
|
|
|
|