Joj@ -> RE: Grudi u trudnoći (3.2.2011 11:34:49)
|
MOLIM ZA POMOC!!!! Ako neka od vas imala slican problem, molim za savet. Imam odredjeni poremecaj zlezda, zbog kojih su moje grudi u abnormalnom rastu. Znam da mnoge to govore, ali moje zaista jesu ogromne. Od osmog razreda osnovne nosim D korpe i to ne standardne vec duple. Moja gradja, pre trudnoce je izrazena merama 105-60-90, znam jer zbog mog stanja idem na merenje jednom u tri meseca. Kako su mi doktori rekli, tj. kako se oni nadaju, grudi ce prestati da rastu kad budem imala nekih 24 godine (u junu ove godine punim 21). I ja sam naucila da zivim sa tim. Kupovala sam E korpe kojima sam sekla struk i skracivala ga, stavljala krace bratele koje su pravljene maltene od celika. Evo ga moj problem. U cetvrtom sam mesecu. Grudi su skocile na 115. Korpe su sada G. Da li ste ikada videle kako izgedaju G brusevi? Pravljeni su za zenke kita a ne obicne zene. JA strukom tih bruseva mogu da obavijem fotelju. A korpe nisu korpe, nemaju ni zice, pravljene su za babe, grudi bi mi u njima visile, kao da nemam brus.I jos me brine, kako to da mi ni struk ni stomak nisu porasli ni milimetar. Da li je normalno da bude ravan stomak u 4 mesecu iako beba normalno raste? Zanima me sledece, da li neka od vas zna gde mogu da se naruce brusevi koji se siju po meri? I molim vas, MOLIM VAS recite mi da ce se posle trudnoce smanjiti bar na E korpe, kakve su bile pre...znam da ja jos rastem i da cete mi i vi reci da najverovatnije nece, ali molim vas...ja ne mogu da spavam, ja se gusim, bukvalno gusim, jer jedino mogu da lezim na ledjima a tada mi tezina grudi pritiska pluca i gusim se. Na boku nemogu da legnem jer me bole. Na stomaku tek nemogu... MOLIM VAS, jako mi je tesko...pomozite mi da ovaj period mog zivota bude najlepsi( kako i treba da bude) a ne nocna mora...molim vas...nespavam danima [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
|
|
|
|