RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Modessty -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (21.1.2015 11:22:02)

Ja sam 2005. god na Patologiji trudnoće upoznala ženu koja se razvela jer nije mogla da ima dece. Onda je našla ljubav svog života u 39 god. i rađala svoje 4 dete u 46. god života! Divim se takvim ženama!

Žao mi je što mi više ne možemo da planiramo treće. A bila nam je želja da ih imamo troje. Ja sam svakako već 4 puta ostajala trudna [sm=smiley36.gif] Tako da sam donekle ispunila kvotu sa trudnoćama [sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (21.1.2015 11:34:50)

Mod i ja tri puta, ali bi mogla da zaokruzim na 5 trudnoca. Volim broj 5 [sm=smiley36.gif]

gagga -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (3.2.2015 19:51:33)

eee da se i ja posle duuugo vremena javim :) hteli trece pa se nije desilo.... pa resili da odustanemo od toga i prihvatili to kao znak da ne treba da radjam vise,
Jutros kada sam videla dve crte na testu.... ostala bez teksta a MM odusevljen. Jedva cekam da vidim dali ce nam se ostvariti zelja i posle 2 decaka imati devojcicu.... ali i deckic je dobrodosao naravno [sm=smiley36.gif] navikla ja na momke oko sebe :)

ishler -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (3.2.2015 19:54:37)

Cestitam,svaka cast,neka je sa srecom.....

dijana1* -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (3.2.2015 22:49:19)

Gagga cestitam[sm=bravo.gif]
I ja bi volela trece i da bude devojcica [sm=smiley1.gif]

gagga -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (4.2.2015 18:04:24)

hvala [sm=smiley27.gif]

acalukic -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (5.3.2015 13:28:48)

Ja imam dve cerke, a moja cerka ima troje dece i trece dete nam je svima donelo najvecu srecu

jabudic -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (5.3.2015 18:44:08)

Ja sam posle drugog dugo govorila da neću nikad više! Bila sam premorena i sama, mm je stalno radio 2 posla, ostatak vremena provodio je na placu, jer smo se pripremali da pravimo kuću. Onda 2 posla i pravljenje kuće. Bila sam hronično umorna, hronično usamljena, mislila sam nikad više.

Posle u se stvari lagano mijenjale, oni rasli, kuća se završila, ja se zaposlila, i počelo je da se pominje i to treće, kako smo imali 2 stalna posla.
I evo nas sad, čekamo ga i radujemo mu se, mogu slobodo reći, više nego njima dvojici. Ne zato što je djevojčica, nego zato što smo zreliji i spremniji i situacija je opuštenija.

Sve češće nas hvatam i u razgovoru o četvrtom.
Vidjećemo šta će biti, ne bih da zapostavim posao koji mnogo volim, ali ništa nije isključeno...

serpica -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (5.3.2015 21:34:24)

Jabudic skoro sam naisla na tvoj stari post gde pises nikad vise sto se dece tice [sm=smiley36.gif] nego nisam umela da ga kopiram... ako bas lepo sto ste se odlucili...ja sam odmah znala,ustvar zelela sto vise dece,iako su mi trudnoce teske u smislu povracanja,mucnina,glavobolja,nesvsetica,iako nemam stalan posao,iako sam radjala na CR opet sam htela vise dece,zato me uvek obraduje kad cujem da neko planira veliku porodicu. [sm=smiley1.gif]

daca77 -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (5.3.2015 21:40:23)

Eh, drage moje, divim vam se...zao mi je sto ce moja devojcica biti sama, ali zivot je tako hteo...

serpica -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (5.3.2015 21:46:25)

Dacika ne budi tuzna,imas andjela pored sebe to je bila sudbina,koliko si cekala na nju,veruj mi vredi kao da ih imas troje..uzivajte zajedno,a ako je sudjeno..ko zna mozda i dobije drustvo [sm=smiley1.gif]

daca77 -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (7.3.2015 8:39:14)

Serpi, nisam tuzna...zahvalna sam Bogu sto mi je uslisio zelju i poslao bebu i jos devojcicu, ali gledam iz svog ugla, posto ja imam sestru i strasno smo bliske...ne znam kako bih prezivela sve ovo da nije bilo nje.

MakiJ -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (7.3.2015 8:42:12)

ja sam rekla da imam tri sina ne bi zalila ali zelje su jedno a mogucnosti drugo

nikiteki -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (7.3.2015 8:45:22)

ja imam dve devojcice i sad dobila trece sina

Didy -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (7.3.2015 8:52:28)

Ja mogu da potpišem sve što napisa Jabudić. Za drugo sam se jedva odlučila, mm radio po ceo dan, onda počeli kuću da gradimo, on s posla na plac, posle završavali šta je preostalo na kući... Sad su se, što reče Jabudić, stvari posložile i eto nadam se da će nam uspeti uskoro da ugledamo [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] treći put. Zaista iskreno to oboje želimo. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] I ja isto razmišljam već i o 4. detetu. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Biće posla, biće para, biće svega, samo nek je veselo u kući. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

nikiteki -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (7.3.2015 8:57:42)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Mala Elena -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (7.3.2015 9:12:35)

Ja sam za! Gaga, cestitam! Ali za trece bih napravila pauzu od par godina...

acalukic -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (7.3.2015 23:58:43)

moja cerka je rodila trece dete i komentari kad je ostala u drugom stanju su bili bas ruzni od onoga opet si u drugom stanju do onoga dobila si jos 2 godine bolovanja, a sto joj ostaje obaveza najveca za zivot to se nikog ne tice.

Yula -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (14.3.2015 21:34:06)

Evo i mene posle dugo vremena na rr.

I mi cekamo trecu bebu i nekako sam ponosna i na sebe i na muza, a i na svoju decu sto cemo imati jos jednog clana porodice. Da imam zivaca na pretek, nemam, a ni para, vremena... Ipak, kud se nadje za nas, naci ce se i za njega! Zaaarko sam zelela troje dece, ali posto smo na prvo cekali 3 godine i dobili ga posle VTO, a drugo je doslo spontano, ali tek posle godinu dna pokusavanja postojala je sumnja da li cemo uspeti da napravimo i trece. Ipak, trece smo "napravili" iz prvog puta :D Valjda smo se uvezbali :D
Da su mi trudnoce lake, nisu, imam mucnine uzasne! Dok nisma nasla odgovarajuce kapsule i lekove koji mi pomazu, htela sam da ujedam samu sebe. Hvala Bogu i medicini, pa se to dovede koliko toliko u red. Sada valja izgurati sve lepo do kraja.
Pozdrav svimam mamicama!

serpica -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (14.3.2015 21:40:43)

Yula [sm=bravo.gif] neka je sa srecom,samo napred [sm=bravo.gif]

vonavoj -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (14.3.2015 21:44:35)

Yula,divno!!
Didy navijam jako!

veselicaa -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (14.3.2015 22:08:17)

Uvek mi je bilo u glavi da cu imati troje.Kako godine prolaze,sve vise mislim na trece dete a sad videcemo sta ce biti.Ali imam osecaj da treba jos jednom da budem trudna,zelim jednu malu Taru [sm=smiley27.gif]

New Mom -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (14.3.2015 23:54:52)

Divno, Yula! :) Kod vas ce biti neka razlika kao izmedju mojih klinaca. Pun pogodak! :)

Modessty -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (15.3.2015 0:00:50)

Yula baš mi je drago! Čestitam!! [sm=bravo.gif]

jovicaa -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (15.3.2015 2:10:27)

cestitam[sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>