vukosava -> RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? (18.11.2011 17:14:04)
|
Dok sam zivela u Srbiji, svi gosti su mi se izuvali. Zivela sam u Novom Sadu, kod Futoske Pijace. Napolju su bila razna gradilista, gomila peska. Jako lako se unosi u stan. Zato sam morala da cistim kod ulaznih vrata u hodniku non stop. Pod sam prala Ajaksom. Tepihe sam stalno slala na pranje. Sto nisam nikad prala sundjerom vec krpom samo za to, pa onda pospricam Ajaksom i prebrisem nakon toga cistom krpom (onom koja se pere u masini). Svi moji prijatelji sa kojima sam se druzila su se isto tako izuvali u svojom kucama, a i ja kod njih. A znala sam one sa smrdljivim nogama, koji su znali cak da odu u kupatilo da operu noge da im ne smrde. A papuce za goste lepo nabavis plasticne da mogu da se lepo operu sa domestosom, da ubijem sve potencijalne gljivice sa tudjih nogu. Mada se manje gadim od njih nego od stvari koje mozes pokupiti sa trotoara - macije i kucece mokrace, izmeta.. ko zna cega... IZVORNA PORUKA: andrijana Ma,to je obicaj preuzet od Turaka. Bolje da ribam tepih nego da mirisem smrdljive noge.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley11.gif[/image] Trenutno sam u Americi i kad god sam bila kod nekih Amera, izuvaju se u kucama. Ali to su vise porodicni ljudi, mislim da se tinejdzeri i kad zive u iznajmljenim stanovima ne izuvaju ni kad legnu na krevet. Nisu mi se izuvali u stanu samo kad pravim zurku, ali tad sklonim sve tepihe i temeljno oribam sve podove nakon zurke...
|
|
|
|