Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 5.12.2018 22:00:36
|
|
|
|
jess021
|
Olga, jel se macke izuvaju? Meni je to van svake pameti. Moji se uredno izuvaju😀
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 5.12.2018 22:05:53
|
|
|
|
Olga75
|
Nemam ja mačke, ja imam Dobricu, on spava u šupi a kad je baš ladno uđe To je izjava jedne sstare komšinice kad je onomad dok je Šugiboj bio kod nas i spavao na prozoru s ulice rekla Inače gosti se ne izuvaju, imamo otirač i kažem kirbi ako baš neko zabrazdi u kaku
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 5.12.2018 22:09:16
|
|
|
|
Rosita
|
Izuvamo se. I svuda gde idem izuvam se, ne treba niko da mi kaže. Ako neko baaaaš insistira nemoj, ja ne.
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 5.12.2018 22:13:05
|
|
|
|
milicicak
|
Mi smo po pitanju ozuvanja liberalni, ko hoce moze ko nece ne mora 😂 mada se svi uglavnom izuvaj, kraj nam je poznat po odgovornim vlasnicima pasa😁
|
|
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 6.12.2018 5:33:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun A jeste skontali po serijama i fimovima niko se ne izuva . Cak i krevetima leze obuveni z Meni su se smejali u americi jer sam se izuvala cim udjem.oni stvarno svi idu obuveni. Ali realno oni ne pesace. Udju u kola koja su u garazi izadju iz kola na parkingu na kom nema blata i kake i ulaze unutra. Ja u desnom delu kuce ajd tako da kazem dozvoljavam da se udje obuven u levi deo ne dam. Cak i ja ulazim obuvena nekad u tom delu. Sto kaze Olga kod gospode se ne izuva
|
|
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 12.12.2018 9:24:53
|
|
|
|
AnaTamara
|
Bio popo Ali ove godine,svekrva skine tepihe
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 12.12.2018 16:58:36
|
|
|
|
vocicana
|
Pa cuj, ako neko ima smdljive noge, bolje i da se ne izuva. Kod mene se uglavnom izuvaju i bilo je obavrezno narocito kada je mali puzao, mada je i inace ok izuvati se.
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 13.12.2018 19:15:42
|
|
|
|
branki*
|
meni je odvratano da se ne izuvaju...u redu ako neko jednom u mesec dana udje nesto na kratko obuven...ali,da konstantno hodamo u obuci..boze,bljak.kad samo zamislim kuda je gazio u toj obuci gde kucici pisaju i ljudi pljuju i pada dim i svasta..i tako po podu da strapaciramo..ne,nikako.
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 13.12.2018 21:55:44
|
|
|
|
vocicana
|
Upravo Branki
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 16.12.2018 12:48:27
|
|
|
|
Jekica86
|
Ma maravno izuvanje. Sve je tako prljavo.
|
|
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 29.4.2019 20:24:09
|
|
|
|
kamičak
|
Naravno, uvek pored vrata stoje kucne papuce za goste
|
|
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 29.4.2019 21:38:07
|
|
|
|
Filadendronka
|
Sad se svi izuvaju zbog dece, ali se desavalo da neko pita da li je potrebno. Mada bila sam i u puno stanova gde se ne izuva.
|
|
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 29.4.2019 23:32:07
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun A jeste skontali po serijama i fimovima niko se ne izuva . Cak i krevetima leze obuveni z Meni su se smejali u americi jer sam se izuvala cim udjem.oni stvarno svi idu obuveni. Ali realno oni ne pesace. Udju u kola koja su u garazi izadju iz kola na parkingu na kom nema blata i kake i ulaze unutra. Ja u desnom delu kuce ajd tako da kazem dozvoljavam da se udje obuven u levi deo ne dam. Cak i ja ulazim obuvena nekad u tom delu. Sto kaze Olga kod gospode se ne izuva I meni se smejali u Engleskoj, gledali me kao da nisam normalna. Mada oni dosta hodaju, i tamo je često kisa, ali nigde blata i prljavstine. Tako da im je obuca cak i posle kise savrseno cista. Kod nas je izuvanje obavezno, i bez pardona naglasim to kada neko krene da udje obuven
|
|
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 30.4.2019 14:36:54
|
|
|
|
Tiziana
|
Kod nas se gosti ne izuvaju. Samo kad je neka bljuzga ili provala oblaka. Ja kad imam goste na rucku ili veceri ne docekujem ih u papucama, obujem se.
|
|
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 30.4.2019 16:36:43
|
|
|
|
nata11
|
I mi se nismo izuvali e sada ce biti izmena zbog bebice. Nema papuce 1000 para, niti ih nudim gostima. I mi nemamo naviku da ih nosimo.
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 30.4.2019 17:50:33
|
|
|
|
Filadendronka
|
Moracete zbog bebe, pogotovo kad krene da puzi i trpa ruke u usta.
|
|
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 30.4.2019 17:52:46
|
|
|
|
bubulence
|
Slazem se sa Filadendronkom, ne mozes pustiti ljude obuvene u kucu a da onda dete tuda puzi, baca igrackice i strpa ih u usta pre nego sto stignes da ih operes...
|
|
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 30.4.2019 18:06:57
|
|
|
|
kamičak
|
I da nema dece u kuci, ipak treba voditi racuna o cistoci. Jedino ako nema tepiha u kuci (npr. laminat samo) onda i moze bez izuvanja.
|
|
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 1.5.2019 10:53:49
|
|
|
|
Tiziana
|
Mi svakako ne zivimo u svinjcu, vodimo vrlo racuna o cistoci, ali eto gosti se ne izuvaju, deca odavno ne puze. Sta nam dresko da usisamo kad odu. Svakako ne ulaze obuveni u spavaci deo.
|
|
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 1.5.2019 10:59:22
|
|
|
|
Duškić
|
Klasika, izuvanje kod ulaznih vrati. Deca uglavnom imaju deblje carape sa gumom.
|
|
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 1.5.2019 11:08:45
|
|
|
|
Filadendronka
|
Kazu da se kod gospode ne izuva. :) Sve je stvar licnog stava, mada meni je gadno neizuvanje zbog svega sto se nalazi na ulici.
|
|
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 1.5.2019 11:16:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja nisam dala serviseru iz SBB da uđe dok se ne izuje uredno sam mu dala papuče i čekala da se preobuje.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 1.5.2019 11:19:58
|
|
|
|
Tiziana
|
U Spaniji je izuvanje cak nepristojno kao i docekivanje gostiju u papucama. Kod nas se u kuci nikad nije izuvalo (naravno mi ukucani jesmo), nikad se cipele nisu ostavljale kod vrata.Ja nemam nista protiv da se izujem kad dodjem kod nekoga, ako se u kuci izuva, ali ja nikada kod moje kuce ne teram nikoga da se izuje.
|
|
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 1.5.2019 11:21:44
|
|
|
|
Ana RR
|
Znate kako u Kanadi prepoznati balkanaca? Tako što u kući nosi čarape i papuče odmah znaš da je naš A kanađani svi bosi, japanke su im univerzalna obuća.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 1.5.2019 17:25:28
|
|
|
|
Olga75
|
Što ja volem ovu temu. S jedne strane mi kod kojih se ne izuva, pri tom izgleda većina misli da kaskamo obuveni po cele dane i noći i odvratni smo jer smo prljavi s druge strane čistunci tema je dušu dala za prepucavanje i vređanje i divna je
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?