Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 25.2.2018 16:28:44
|
|
|
|
Srecko47E
|
Moji svekijevci su to promenili kada im je snaja dosla.
|
|
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 25.2.2018 16:29:58
|
|
|
|
Sarav
|
To je tm trebao na vreme da joj skrene pažnju da ne bi ti ulazila u konflikt
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 25.2.2018 16:32:53
|
|
|
|
Srecko47E
|
Tako je.Svako od nas ima jezik da prica i nadje resenje bez konflikata.
|
|
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 25.2.2018 17:00:35
|
|
|
|
Dragce86
|
Nismo usle u konflikt, taman posla. Pa videla je da smo mi u kuci izuveni, nego mislila da iskulira jer je mrzelo da se izuje. Ja ne resavam stvari ni preko koga, prosto nemam takav odnos, ja kazem sta mislim svima, on takodje.
|
|
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 25.2.2018 17:09:23
|
|
|
|
Srecko47E
|
Dragce sve se moze resiti na lep nacin.Samo da se skrene paznja.
|
|
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 25.2.2018 17:14:39
|
|
|
|
Mala Elena
|
Nama patronazna da se ne bi izuvala stavljala je kese preko cipela. Ali svakako treba imati obzira, ja sam jednom majstoru rekla da se izuje jer imamo bez tepih koji smo tek oprali.
|
|
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 25.2.2018 17:16:51
|
|
|
|
Srecko47E
|
I nasa patronazna je tako radila.U hodniku nazuje na cipele i skloni sa strane za sutradan.
|
|
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 25.2.2018 17:17:22
|
|
|
|
Dragce86
|
Naravno, o tome sve vreme i pricam - kazes lepo sta ti smeta, ne trpis, nema konflikta. Guranje pod tepih i cutanje vremenom pravi konflikt, Srecko ;)
|
|
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 25.2.2018 17:20:58
|
|
|
|
Srecko47E
|
Svidja mi se kako razmisljas
|
|
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 25.2.2018 17:58:42
|
|
|
|
Sarav
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Moji svekijevci su to promenili kada im je snaja dosla. Jako lepo, znak poštovanja kad menjaju svoje dugogodišnje navike
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 25.2.2018 18:07:25
|
|
|
|
Srecko47E
|
Slazem se.Postovanje mora da postoji s obe strane. :)
|
|
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 26.2.2018 0:10:55
|
|
|
|
mama Jo
|
Svaka cast!!
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 26.2.2018 0:14:52
|
|
|
|
Srecko47E
|
Sve se moze kad se hoce.
|
|
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 26.2.2018 6:50:08
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Dragce86 Ja sam bila zapanjena kad se kod mm, tj. njegovih ne izuva u kuci..zgozila sam se!! Po polju patikama pa u stan i tabaj po tepihu! Tako mi bila dosla svekrva pa na sred kuce sa patikama, umalo je nisam udavila - To kod vase kuce tako, ovde se IZUVA!!! Jedna moja koleginica je uvek govorila "Kod gospode se ne izuva"
|
|
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 26.2.2018 9:18:49
|
|
|
|
AnaTamara
|
Kod nas se samo pop ne izuva a svekrva ludi jer joj isprlja njene " belgijske " tepihe Slavimo Sv. Nikolu, sto znaci da mu vecinom budu prljave cipele
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 26.2.2018 9:20:47
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahahaha, pope, pope 😊 Ja kad uvek krenem da se izuvam gde god da udjem, pa cak i ako kazu da ne treba ipak se izujem
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 26.2.2018 10:19:26
|
|
|
|
AnaTamara
|
Jedne godine se desilo da je stavila neke stazice da hoda po njima, od stola do ikone, medjutim, on covek nije hteo da ih prlja , aobilazio ih i sve po tepihu
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 26.2.2018 10:55:21
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: AnaTamara Kod nas se samo pop ne izuva a svekrva ludi jer joj isprlja njene " belgijske " tepihe Slavimo Sv. Nikolu, sto znaci da mu vecinom budu prljave cipele Ovo je super!!
|
|
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 26.2.2018 11:01:00
|
|
|
|
Sarav
|
Mi za slavu sklanjamo tepihe pa nema šta pop da ispriča. Uvek se prospe nešto, ne bih da čistim crno vino sa belog vunenog tepiha.
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 26.2.2018 11:04:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa dobro i on treba da ima obzira ako je normalan pogotovo ako vidi bele tepihe Kod mojih su beli vuneni al popo ih uvek zaobidje
|
|
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 26.2.2018 11:05:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Najbolje da stsne na beli vuneni 😁 zaboravila bi da je pop u pitanju 😂
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 26.2.2018 11:14:33
|
|
|
|
Srecko47E
|
Imala je i moja sveki beli tepih i to neki vau u smislu cene. Od kako je svekar prosuo vino nije ga vratila.Mazi ga i pazi na tavanu😂
|
|
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 26.2.2018 11:38:57
|
|
|
|
AnaTamara
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Imala je i moja sveki beli tepih i to neki vau u smislu cene. Od kako je svekar prosuo vino nije ga vratila.Mazi ga i pazi na tavanu😂 Tvoja je jos bolja od moje
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 26.2.2018 11:45:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hahaha na super onda sto ga je i kupovala
|
|
|
|
RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? 26.2.2018 11:52:11
|
|
|
|
Sarav
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Imala je i moja sveki beli tepih i to neki vau u smislu cene. Od kako je svekar prosuo vino nije ga vratila.Mazi ga i pazi na tavanu😂 Ne razumem ljude koji kupuju stvari da ih ne koriste. Ma bolje da ga mazi na tavanu nego da se svađa sa jadničkom koji verovatno nije prosuo namerno
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?