Misha i Ljisha -> RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? (24.2.2018 14:05:08)
|
IZVORNA PORUKA: Sarav Ma ko zna koju muku ima, pa ko veli da ne muči domaćine.[sm=smiley36.gif] Kod mojih je dolazio jedan kad smo bili deca, sećam se da je i tepih smrdeo kad ode pa majka riba li riba.. Uvek mu kažu ma ne mora, al ovaj sav kulturan da ne prlja.. Kakvu li je taj kiselinu ispuštao[sm=smiley11.gif] jooj ja imam jednog djaka kojem jako smrde noge i uvek se izuje a ja uvek ne moras ne moras. Jedva mu odrzim cas[sm=smiley36.gif] I sad sve cesce govorim ljudima nemojte se izuvati, jer mi kuca podeljena na dve strane, u dnevnu i spavacu ne ulazimo obuveni, tu je i tepih. A u predsoblje i kuhinju ulazimo. I govorim svima ne izuvaj se necemo u dnevnoj biti vec u kuhinji npr. Na salasu smo se izuvali u predsoblju ali je isto tako lepo podeljena kuca da se u deciju sobu ne ulazi obuven i u spavacu, a u kuhinju je moglo onako pa ja to na brzaka oribam. U svakom slucaju izuvamo se i izuvaju se gosti ali mene ovde nervira je se kroz predsoblje prolazi do dnevne i spavace, znaci ja bih se najradje izula napolju. Jer ovako papucama raznosimo iz predsoblja a ne mogu predsoblje da ribam svakih pola sata i necu. Mislim da mi je kuca bila urednija na salasunego ovde i to samo zbog rasporeda soba. Al dobro sta sad. Eno u temi ako dobijem na lutriji tacno bih imala da dodam kako bih svasta ukuci izmenila[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|