|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 6 [7] 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čuvajte decu
15.3.2015 15:32:01   
World
ma mozda je i ona bila obicna zenetina, sta znas.. suti..

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 151
15.3.2015 15:34:55   
mila83
user posted image joj svakakvih ima sa svakakvim motivima, ko zna...zenetino user posted image
evo ja sad isla redom da proverim kakva su mi podesavanja na fejsu.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 152
15.3.2015 15:38:26   
Ivanka 75
Ja sam davno podešavanja fejsa svela na najprivatnije moguće, prošle nedleje sam unfriendovala još jedno 50ak njih, spremam se još.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 153
15.3.2015 15:40:42   
mila83
ja nisam dugo proveravala podesavanja,pa ajde za svaki slucaj.I ja bih trebala neke "prijatelje" sa spiska obrisati.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 154
15.3.2015 15:46:53   
jabudic

IZVORNA PORUKA: World

ma mozda je i ona bila obicna zenetina, sta znas.. suti..

KLIK
Ko bi se ovdje zadržao duže od sekund i po? user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 155
15.3.2015 15:49:54   
mila83
Bas si simpaticna zenetina user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 156
15.3.2015 15:53:10   
jabudic
Eto u tome je fora. Simpatična i zdravo.
A kad bih otključala sve slike ne bih bila simpatična, nego bi me salijetali klinci od 18-20 g, kao što su radili dok nisam zaključala.
Još sam stavila ove naočare da izgledam starije user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 157
15.3.2015 15:55:36   
serpica

IZVORNA PORUKA: jabudic

Eto u tome je fora. Simpatična i zdravo.
A kad bih otključala sve slike ne bih bila simpatična, nego bi me salijetali klinci od 18-20 g, kao što su radili dok nisam zaključala.
Još sam stavila ove naočare da izgledam starije user posted image

Ja da stavim slike penelope kruz opet me niko ne bi saletao user posted image osecaju ljudi to user posted image misim ko je ko

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 158
15.3.2015 15:57:51   
jabudic
Mene su stalno spopadali. I udatu i neudatu, i trudnu bogami user posted image
A ja, života mi, nikad nisam voljela ni da flertujem ili da dajem nekome lažnu nadu.
Ali takva mi karma, šta li.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 159
15.3.2015 15:59:33   
serpica
Jabudic ne znaju oni ko voli ko ne,meni samo nije jasno kako spopadaju nekog kad ne znaju da li je to pravi ili lazni profil...nego svakakvih ima..

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 160
15.3.2015 16:14:08   
dunja RR
Hakeri mogu da pročitaju svaku našu poruku na FB, bez problema.

Evo primer mojih prvih komšija:

Tetka iz Amerike javila preko FB poruke (privatne) da im je poslala paket za bebu preko nekih prijatelja, stižu sledeće nedelje, pa će se javiti oko preuzimanja paketa.
U subotu rano zvoni neko na vrata komšijama, ja sam taj i taj, imam paket za vas ali mi je u stanu, doneću ga popodne, bio sam u prolazu pa reko da vam se javim. Komšinica (baka) bila sama (zet i ćerka pet minuta pre toga otišli za Vojvodinu kod njegovih, gde idu svaki vikend u isto vreme subotom ujutru (znači sve detalje je znao lik). Elem, komšinica sela sa njim, skuvala kafu, pričaju o životu u Americi (lik sve zna, gde živi tetka itd ..) Priča komšinici - juče smo stigli, nisam još novce razmenio, da nemate slučajno da mi date dinare za 20 eura, vraćam danas kada budem donosio paket. Komšinica da, on popi kafu, ode, nikada više ga nisu ni čuli ni videli, a drugi ljudi se kasnije javiše i donesoše paket. Tako da kapiram, džaba svo zaključavanje, sve oni mogu otvoriti i čitati, ako im treba.

Znali su da svako ima 2000 u kući, tačno je znao koliko da traži, ne previše.

< Poruku je uredio dunja RR -- 15.3.2015 16:16:57 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 161
15.3.2015 16:18:02   
dunja RR
Da naglasim da je sva komunikacija i dogovor oko tog paketa bila isključivo i samo preko FB poruka. Niko drugi nije znao da paket stiže osim tetke iz Amerike i mojih komšija.

< Poruku je uredio dunja RR -- 15.3.2015 16:19:44 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 162
15.3.2015 16:20:04   
jabudic
Dunja, svašta!

Računam da se ne treba previše eksponirati na fb, u smislu skretati pažnju na sebe statusima tipa odmor ovdje, odmor tamo, tako sem hakera privlačiš i lopove i daješ im tačnu informaciju da ti je kuća prazna. Takodje sve važne poruke, onformacije o novcu, itd, slati na neki drugi način.
Ja se jedino rukovodim time da nisam nikome interesantna user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 163
15.3.2015 16:23:45   
dunja RR
Ove moje komšije baš slabo pišu statuse, stavljaju slike, da kažem nisu FB tipovi. Za tetku u Americi nisam ni znala do tada, znači nisu pričali.
A kako je taj lik došao do tih poruka, pojma nemaju, ali znaju da je preko FB, to su sigurni 100%.

Kako ti hakeri i prevaranti prave selekciju, kome čeprkati po FB, mailovima, ne znam, ali ova priča mojih dragih i dobrih komšija mi govori da im nije nikakav problem da iščačkaju detalje.

< Poruku je uredio dunja RR -- 15.3.2015 16:24:15 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 164
15.3.2015 16:26:14   
serpica
Ih bre Dunjci,znaci nikad nisi bezbedan i nikad ne znas ko te vreba...
jabudic ja im tek nisam intresantna user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 165
15.3.2015 16:27:58   
Anoniman
Meni je skoro stigla poruka od nekog nepoznatog tipa iz CG : "odakle si" mislim se zini da ti kazem i d anecu, mesenger oda odakle pises, ja sve sumnjivo, odmah pod blockuser posted image a tada je bila moja slika na profilu ne, Uninauser posted image

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 166
15.3.2015 16:30:55   
dunja RR

Meni recimo na skype mesečno stiže bar dva zahteva uvek od nekih tipova iz Amerike, ne znam da li to svima tako? To je tako godinama unazad, ja samo blokiram.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 167
15.3.2015 16:33:19   
Anoniman
Na skajpu mi se nije desavalo, ali na fb jesteuser posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 168
15.3.2015 16:36:08   
jabudic
Um, imas opciju da iskljucis lokaciju.
Ja skype ne koristim. Ali na fb stalno u others imam ovih ODAKLE SI user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 169
15.3.2015 16:40:26   
Anoniman

Um, imas opciju da iskljucis lokaciju.
Ja skype ne koristim. Ali na fb stalno u others imam ovih ODAKLE SI user posted image

Ma Jabudic mene to ne interesuje, nemam vremena da gubim, ajd da mi stize u ostalo, vec odmah u inbox, meni je vecina Uninih albuma kada je bila mala, rodjendani krstenja zakljucano, imam mozda 3 albuma sto vise samo prijatelji, a foto sa vremenske linije, profilne i cover svi vide.user posted image

M cak stavljamo slike i ovde, i to je rizik, to vide i oni sto nisu clanovi, trebali bi ste da poradite po to pitanju sa nadleznim, ima li mogucnost Dunja?

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 170
15.3.2015 16:43:45   
dunja RR
Znam da je bilo i ranije priče o tome, pitaću na sastanku sledeće nedelje.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 171
15.3.2015 16:47:59   
jabudic
Da, i ja sam razmisljala, stavljamo slike djece, gole stomake, bas bzvz da to moze svako da vidi.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 172
15.3.2015 16:49:40   
Ivanka 75

Da, i ja sam razmisljala, stavljamo slike djece, gole stomake, bas bzvz da to moze svako da vidi.

Ili barem da se anekako podesi da se te slike automatski bru[u posle nekog vremena, da npr ima ta opcija negde....

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 173
15.3.2015 16:59:04   
Sanjica26 RR
Ma ja cu da izbrisem sve poruke i albume. Profil necu da brisem zbog prijatelja.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 174
15.3.2015 17:10:12   
mila83
meni kad stignu takve poruke ili zahtevi,samo stisnem ignore user posted image ili obrisem.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 6 [7] 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 6 [7] 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here