|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čuvajte decu
14.3.2015 7:33:13   
mali_mis
Slazem se sa milicicak.
I ja sad imam strah da sama idem sa A. napolje.

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 126
14.3.2015 10:40:52   
milicicak
Mm i mini buba su otisli do njegovih da bih ja mogla da sredim stan. I sad mi javlja da mu je na stanici prisla neka baka i rekla: Jao, pa vase dete izgleda isto kao ona mala sto su je juce oteli...
Nije mi dobro user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 127
14.3.2015 10:46:56   
Rosita
Strashno. Ja imam obicaj da pustim D da trci isped mene, da se krijemo po coskovima... a eto, sve je to rizicno :(((

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 128
14.3.2015 11:15:29   
degu
strasno, ne mogu da zamislim kako je bilo majci :( i kako se dusa mala uplasila. Sreca da su ih uhvatili,inace je roditelji nikad ne bi nasli.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 129
14.3.2015 11:43:35   
emicaa
za takve pedofile i njima slične treba uvesti kaznu prepuštanja na milost i ne milost roditeljima.Oči bih im mogla vadit.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 130
14.3.2015 11:47:16   
Sanjica26 RR
Ko zna ko sve ulazi u nasu zemlju. user posted image Celo jutro razmisljam o tom slucaju. Jako tuzno.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 131
14.3.2015 11:58:59   
Anoniman
Juce je bio ne daj Boze danuser posted image cak je i beba poginula nocas +6 ljudi, moja mama je isla da joj da kiseonik kod nas, i eto nisu stigli do Beograda.user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
  Direktna veza do poruke: 132
14.3.2015 12:05:27   
emicaa
Čitala sam za bebicu,ljubav mala nije joj se dalo user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 133
14.3.2015 13:18:10   
branki*

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Juce je bio ne daj Boze danuser posted image cak je i beba poginula nocas +6 ljudi, moja mama je isla da joj da kiseonik kod nas, i eto nisu stigli do Beograda.user posted image

unina,a mami ti je lekar ili sestra?bila JE SA TOM BEBOM?cula sam na vestima jutros za bebu.bas tuga.mukica mala,nije joj se dalouser posted image user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 134
14.3.2015 13:20:45   
Anoniman
mama mi je sestra, radi u Hitnoj, ona je samo u kasarnu nosila kiseonik, kada su doveli bebu helihopterom.

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 135
14.3.2015 13:26:19   
branki*
bas me rastuzila i potresla jutros ta vestuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 136
14.3.2015 13:28:07   
Anoniman
i mene, juce je bas bio neki baksuzni dan, petak 13 praviuser posted image

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 137
14.3.2015 13:31:19   
NadaR
Tuga prevelika. :-(

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 138
14.3.2015 14:32:01   
dijana1*
Ceo dan razmisljam o bebi i ljudima koji su nastradali. Tuga prevelikauser posted image user posted image user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 139
14.3.2015 15:41:32   
mila83
I ja sam isto potresena, ta dva dogadjaja u istom danu..postaje sve gore.Sto kaze jedna moja prijateljica,bili bi sigurniji u dzungli...ma covek je sam sebi najgori neprijatelj....
A citala sam i onaj tekst "Lov na patuljke", bolje da nisam,toliko sam besna da mislim da bih svasta uradila tim pedofilima !

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 140
14.3.2015 15:44:15   
mila83
Evo jedan tekst,verujem da sve to pricamo deci,odavno,ali eto...da se podset_i neko.

< Poruku je uredio Olga RR -- 15.3.2015 16:29:30 >

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 141
14.3.2015 16:44:39   
emicaa
Ja sam počela čitati tekst i odustala,toliko mi je muka došla,neko me bjesnilo obuzelo,proletnici odvratni.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 142
14.3.2015 20:24:37   
degu
ja ne mogu sebi doci danas zbog ove bebice i ovih stradalih ljudi user posted image
A sto se tice otete devojcice,prica otmicara je prava spanska serija,nista im ne verujem.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 143
14.3.2015 21:21:45   
mila83
degu,to i moj muz kaze,bas se sve nekako namestilo,pa i ministar se nasao na pravom mestu...i to mi je strasno,takva promocija u medijima,ako je to u pitanju

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 144
14.3.2015 21:50:34   
degu
a to me je tek zacudilo,da su odmah odreagovali i uspesno resili slucaj, stosta ovde smrdi. Zao mi deteta i majke zbog traume koju su doziveli.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 145
14.3.2015 22:36:46   
Žapkić
Meni je mnogo zao ovog deteta... svakog deteta kom se nešto loše dogodi... Lično, imam ogroman strah od potencijalnih otmičara, jer je moj brat, kada je imao oko 6 godina, zamalo bio zrtva kidnapovanja...
Ipak, neka me niko ne shvati pogrešno, ali meni mnogo toga u ovoj priči oko ove devojčice ne štima i "smrdi" mi tu nešto...user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 146
15.3.2015 15:06:11   
mila83
da li uopste stavljati fotke dece na fb profil ili drugde? ja sam stavljala,pazeci naravno da nisu golisavi na slikama i slicno.... evo pise da su otmicari verovatno devojcicu videli na fb profilu oca.....

< Poruku je uredio Olga RR -- 15.3.2015 16:26:27 >

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 147
15.3.2015 15:17:58   
jabudic
Mila, ja stavljam, ali su zaključane, tj.samo prijatelji mogu da ih vide. A prijatelje biram, za 8g na FB imam jedva 250.
Dakle, nikad ne stavljam djecu na profil ili cover, ili ostavljam javno slike.
MM takodje. Doduše, on ima samo slike na kojima ga ja tagujem user posted image

A propo gore navedene priče o tome kako ova priča ne pije vodu... Šta znam, zvuči kao holivudska priča, ali i sami vidimo da se sve češće dešavaju holivudski scenariji oko nas. Ja vjerujem da ima svakakvih umova, i vjerujem da je ova priča istinita. Hvala Bogu i policiji da se sve dobro završilo. Obično uprskaju, ali kad zasluže treba im odati priznanje.

< Poruku je uredio jabudic -- 15.3.2015 15:21:51 >

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 148
15.3.2015 15:25:31   
mila83
Ma i ja stavim samo da prijatelji vide,jedino sto ih nekad stavim na cover.Ali danas svasta hakeri znaju,ne znam kolika nam je to zastita...

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 149
15.3.2015 15:29:12   
jabudic
Ja se vodim mišlju da se hakeru ne isplati da provaljuje profil i gata da li neko ima dijete koje liči na tamo neko dijete koje njemu treba.
Drugo je ako ga vidi na javnim fotografijama, pa se vrijedi potruditi za više informacija.
Ako meni na profilu ne stoji ništa javno, cover nemam, itd, šta tamo nekog hakera zanima ko sam ja? Obična neka ženetina user posted image

< Poruku je uredio jabudic -- 15.3.2015 15:30:43 >

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here