|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vreme je za bebe
12.3.2012 21:12:08   
jance

IZVORNA PORUKA: BlackBetty

ma daaaaaa, inace bebe kad se rode su, kao u filmovima, ciste, dugokose i odma imaju tri meseca user posted image
G je bio srebrno-ljubicast i sa ispucalom kozom kao zemlja posle suse. oci nije otvorio do trece nedelje.
ogi je savrseno, nemoj da te tripuju

user posted image
user posted image
sad sam i ja natenane sve pogledala, ma majstoru nista nije bilo, kao pa sto ne place - a on je zverao okolo, bilo mu zanimljivo! user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 426
13.3.2012 21:51:40   
jance

IZVORNA PORUKA: Didy

A ako sam dobro videla, ova babica što ti je bila iznad glave kad su te gurali na krevetu je meni bila na prvom porođaju, ona je moja noćna mora. Nadam se da te nija ona porađala.user posted image

e sad sam pogledala ponovo ( treci put) i jeste mi i ta matora bila na porodjaju (onda sam jaako srecna sto su tamo bile kamere pretpostavljam). u jednom kadru stoji tamo sa flasicom Octenisepta user posted image , ali je ona mladja kovrdzava bila u stvari ta koja me je porodila...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 427
1.4.2012 14:53:34   
anajid
Jance stalno zaboravim da te pitam koja je nagrada,jel se nesto dobije\?Ja bih se prijavila ali mm nece da cujeuser posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 428
1.4.2012 16:54:51   
vukosava

IZVORNA PORUKA: anajid

Jance stalno zaboravim da te pitam koja je nagrada,jel se nesto dobije\?Ja bih se prijavila ali mm nece da cujeuser posted image

I mene to zanima, jel se dobija nesto za ucestvovanje u emisiji?

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 429
1.4.2012 17:03:12   
dunja RR
Dobija se, ali sam zaboravila koliko. Znam je da mm drugar mm rekao da je na početku (kada je emisija tek krenula) dobio čini mi se 1000 eura, a posle su neke devojke pisale da se manje dobije.
IZVORNA PORUKA: vukosava

I mene to zanima, jel se dobija nesto za ucestvovanje u emisiji?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 430
1.4.2012 17:07:15   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Pretty78

IZVORNA PORUKA: dunja

bivsi kolega mm, mislim da je ili 1000e ili 2000 e ne mogu tacno da set_im ali jedna od te dve cifre, okrugla...

nije tacna informacija

Evo Pretty je rerkla da nije tačno. Mada, kažem mm drugar je bio u jednoj od prvih emisija, moguće da su tada imali bolje sponzore koji su više davali da bi emisija zaživela. Ko će ga znati ...

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 431
1.4.2012 17:31:43   
Adriana83
Mi smo dobili 200e na racun i mali paket bebi kozmetike i odelca.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 432
1.4.2012 17:39:13   
Sanchy
Meni se ta emisija uopste ne dopada uvek prebacim i ako sam slucajno na tom kanalu...to je po meni zadiranje u privatnost ono krajnje i iskreno ne razumem ni ljude koji se prijavljuju ...nista mi ta emisija nija bolja od onih menjam zenu i slicnih znaci nemam reci ali dobroo ljudi vole publicitet sta li....stvarno me zanima zbog cega se ljudi prijavljuju u ovakve emisijeuser posted image

(odgovor članu Adriana83)
Direktna veza do poruke: 433
1.4.2012 17:42:20   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Sanchy
stvarno me zanima zbog cega se ljudi prijavljuju u ovakve emisijeuser posted image

Znam da je jance rekla da je njima bio motiv što se bojala što nema vezu za Betaniju, pa je u ovome videla priliku.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 434
   [Obrisana poruka]
1.4.2012 17:43:14   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 435
1.4.2012 18:13:29   
vukosava
200 evra je sitno u odnosu na to koliko gledalaca gleda tu emisiju. I koliko reklama od sponzora bude oko i u toku nje...

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 436
1.4.2012 18:26:56   
vonavoj
adriana,ja tek sada gledam vasu emisiju...divnoooooouser posted image user posted image user posted image user posted image
svaka cast!

Direktna veza do poruke: 437
1.4.2012 18:30:05   
crazymama
meni je ok da gledam, ali ne bih se nikada prijavila...

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 438
1.4.2012 19:44:43   
jovicaa
dobija se samo 200 evra????
pa i nije neko zadiranje u privatnost... mislim to su sve javne stvari.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 439
1.4.2012 19:54:54   
mejvis
Sramota, javni servis, koliko samo dobijaju za predplatu a o sponzorima i reklamama da ne pričam.
200 eura da podeliš svoj život i intimu sa tolikim ljudima....user posted image
Razumem ljude koji se prijavljuju ali ja to ne bih. Mogla bih da odradim to ali ne bih se lepo osećala.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 440
1.4.2012 22:57:59   
Lilla
IZVORNA PORUKA: jovicaa
pa i nije neko zadiranje u privatnost...

Slozila bih se sa ovim. Ne mislim da se to moze nazvati zadiranjem u privatnost jer se ti ljudi dobrovoljno prijave i zele da tu svoju privatnost podijele sa drugima. Niko tu ne zadire. E sad, koji je motiv, vjerovatno ih ima vise user posted image Ne vidim u tome nista lose, cak naprotiv. Licno se ne bih usudila na takvo sto, ali super je pa ima hrabrih koji se usudjuju user posted image

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 441
1.4.2012 23:04:11   
jovicaa
mene je pre nervirala emisija, ceo koncept je jadno uradjen, ali sad mi je ok, nadje se poneka zanimljiva prica...
ne znam mozda bih pristala da mi ponude neke ozbiljnije pare... ali ja nisam taj tip koji moze opusteno da deli svoj zivot sa drugima, na taj nacin, nije mi to prijatno.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 442
1.4.2012 23:10:50   
Anoniman
mislim da sam jako promenila shvatanje o sramoti i "zadiranju u privatnost" posle porodjaja. kad ti 15 ljudi koje prvi put vidis virne medj noge ..
inace, ne bi volela da budem na televiziji, ali da je moj muz hteo da prisustvuje porodjaju ili da sam ocekivala los tretman u betaniji - i ja bi se prijavila. u bg moze tata da bude na porodjaju u ns ne, moze da se dobije epi - ovde ne. cudo jedno sta kamere mogu da promene, tako da ne brzajte sa osudama.

(odgovor članu Lilla)
  Direktna veza do poruke: 443
2.4.2012 8:10:07   
Anck Su Nmaun
Meni je emisija lepa, nekad preteraju sa detaljima oko mesta u kome zive ili poslom jednog od ucesnika.... a nas sve interesuje beba i sve u vezi nje, zar ne?
Ali dobro...
Razmisljala sam mozda da se prijavim sad drugi put kad smo cekali bebu , iz istog razloga sto je Jance spominjala, ali odustali smo...mozda kad bude trece user posted image

Jeedino mi je grozno sto snimaju za vreme porodjaja.... ne bih tpo dopustila... mozda bi nastradali od meneuser posted image user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 2.4.2012 8:11:09 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 444
2.4.2012 8:28:32   
jance

dobija se 200 eura na ime autorskih prava ako sam dobro skontala. znam da sam bas bila prijatno iznenadjena kad su nam trazili racun da uplate. znam da se to ne cini mnogo ali u nasoj situaciji je tih 200 eura znacilo ko 2000 verujte mi.
sad, sto se snimanja porodjaja i svega ostalog tice tu smo svako razliciti, ja sa time problem nisam imala, dala sam im odresene ruke da snime sve sto oni misle da bi trebalo, i mogu da kazem da su sve uradili savrseno diskretno i sa ukusom. opet, ti savrseno mozes da im kazes da ne zelis da snimaju bas porodjaj, npr ona juce je bila takva, snimljena je mama vec sredjena i beba sredjena i okupana...
drugo, ja nisam imala para da vodim trudnocu kod privatnika, nikakvu vezu u Betaniji nisam imala, a u porodjajnoj sali mi je bilo 12 ljudi (valjda), ne znam kako to izgleda kad kamera tamo nema, ja epi nisam trazila ni muza da bude prisutan, niti posebnog lekara da me poradja a ipak mogu da kazem da sam izuzetno dobro prosla.
ja mogu da razumem da se nekome ta emisija ne svidja i da misli da je to zadiranje u privatnost, imate prava tako da mislite, hvala vam sto ne osudjujete nas koji smo eto to tako zeleli i dozvolili.
Anck, sa tobom se potpuno slazem, i mene i mm nervira to kad se npr zakace za neko njima zanimljivo zanimanje, ko sto je sinoc bio taj masinovodja pa sa time popune skoro pola emisije. no ja znam da (ako se dobro secam) ima 4 rezisera, pa koji uzme (ili dobije) tvoju emisiju da radi, to i preferira. mpr snimali su i mm kako radi tapetariju pa to nisu prikazali. i naravno, to zavisi koliko materijala iz necijeg zivota imaju da emisija bude sto raznovrsnija i zanimljivija. mi smo sa nasim Kovom kao reziserom izuzetno zadovoljni, lepo je uradio emisiju, sve se lepo nastavlja i ima svoj neki logican tok.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 445
2.4.2012 8:54:46   
Adriana83
Meni licno to nije zadiranje u privatnost.Pa oni su kod nas bili samo dva dana,i na porodjaju.Za dva dana bas i nisu mogli nesto mnogo da vide sem onog sto smo mi dozvolili a sto se samog porodjaja tice,pa u samoj Betaniji je ruke gurao ko je stigao i zavirivao svako ko je prosao a to se u emisiji ne vidi.Ja sam se prijavila zato sto sam ZELELA da nasu pricu podelim sa ostalim mladim roditeljima koji nemaju ili imaju jedno dete a boje se da uvecaju svoju porodicu.Sve se moze kad se hoce! Ako je bar jedan mladi par bio podstaknut nasom pricom da se usudi na taj korak ja cu biti presretna!A sto se tice tih "bednih" 200 e,ja sam bas bila prijatno iznenadjena jer nigde nikad u emisiji nisam ni cula ni videla da se nesto dobija a nama su uplaceni tog dana kad sam pustena iz porodilista i mnogo nam je dobro doslo.Sto se same emisije tice,ja sam malo bila razocarana jer su se dosta fokusirali na posao mm ali sam to mogla i ocekivati.Jos kad su poceli sa snimanjem bili su fascinirani njegovim poslom.Tako da su na kraju izbacili i svekra,svekrvu i mog tatu samo da bi vise vremena posvetili vojsci.Ali ipak je to nesto sto ce ostati kao jako lepa uspomena na ovu trudnocu i porodjaj.Andjela i Viktoria imaju slike sa otpusta koje ja obozavam a Anita i Sofia imaju pravi mali film o svom rodjenju.Pa mi sad recite da to nije lepo?

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 446
2.4.2012 9:09:53   
Anck Su Nmaun
Adriana to je divno... ja sam inace vasom pricom odusevljena user posted image
Ta emisija i jeste za touser posted image da podstakne mlade parove da prave bebace ...i bzvz kad to neko poredi sa ostalim realitijima user posted image

Direktna veza do poruke: 447
2.4.2012 9:12:35   
jance
da, a te slike nisam ni spomenula sto smo dobili. kad su nas snimali vreme je bilo predivno, priroda jos lepsa a slike savrsene

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 448
2.4.2012 9:15:49   
minavb

IZVORNA PORUKA: Sanchy

to je po meni zadiranje u privatnost ono krajnje i iskreno ne razumem ni ljude koji se prijavljuju ...stvarno me zanima zbog cega se ljudi prijavljuju u ovakve emisijeuser posted image

Ne trudim se da razumem ljude koji se prijavljuju i stvarno me ne zanima zašto se prijavljuju. Njihov život, njihova stvar. Čemu psihoanaliza?

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 449
2.4.2012 11:41:08   
anajid
Ako je bar jedan mladi par bio podstaknut nasom pricom da se usudi na taj korak ja cu biti presretna!

Adriana ubrzo nakon vase emisije saznali smo da cemo dobiti blizanceuser posted image

Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

roza kolica
afrodita

Da imate prvo dete devojcicu i da su vam ostala roze kolica u odlicnom stanju, da li biste koristili ista ta kolica za drugo dete ako je decak?

Da (32%)

Ne (51%)

Mozda (17%)

Ukupan broj glasova: 156

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here