|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vreme je za bebe
11.3.2012 22:32:16   
New Mom
Sjajna, sjajna emisija!user posted image Mm i ja smo uživali! Mada znajući te, znala sam da će biti lepo.user posted image
A samo kad se setim tog dana - da li da ideš ili ne u porodilište.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 401
11.3.2012 22:37:54   
Anoniman
e, sad, moram i ovo da napisem...
pazite rts kako se poboljsao - jance prica o muzu i upoznavanju sa njim a dva bela leptira igraju oko nje user posted image
pola te price nisam pratila jer sam gledala leptire - kako, majku mu, utrefise pravi momenat ...

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 402
12.3.2012 0:09:16   
bens
Jance sjajna emisija.Volim kad moji novosadjani budu na redu. Sestricina tvog muza bas fino dete. Super ste porodica. Vidi se prisutnost duhovnosti. Muz je skroz cool lik.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 403
12.3.2012 0:13:43   
pepeljuga
Evo odgledah i ja na sajtu, bas tako sam i zamisljala Jance, jednom da i ja ne omasim user posted image Naravno, rasplakah se kad se beba rodila, ziva se isplacem kad god gledam ovu emisiju, predirljivo mi je a i podseti me na taj osecaj kad prvi put uzmes svoju bebu u ruke user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 404
12.3.2012 0:46:46   
vukosava
A gde ste to setali, kakvi su to parkovi? A Petrovac deluje kao divan gradic. Nisam nikad bila tamo ali mi je kolega iz kancelarije i i sekretarica odatle (bivsi oboje).

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 405
12.3.2012 7:52:17   
indy_25
Jance super ste a Ogi je glavni, bas je prelijep.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 406
12.3.2012 8:43:43   
jance
evo konacno da se u miru javim, juce je bila kompletna guzva u kuci pa nisam nista stizala...
prvo vam svima puuno hvala user posted image
a sad cu polako da odgovorim ko je sta pitao...
BB, te leptire ja nisam ni skontala, ni na snimanju ni posle, moracu da pogledam ja sama jos jednom emisiju temeljno...
vuko, to nije park to je obala Dunava na nekih 20m od nase kuce se nalazi i tako izgleda leti kad nije poplavljeno...
i neeecu vise da pljujem po muzu obecavam user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 407
12.3.2012 8:46:03   
Lilla
A po svekrvi? user posted image

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 408
12.3.2012 8:54:04   
jance
e za sveki ne mogu da obecavam user posted image , samo da kazem da cu pokusati...

da, NM ko sto kazes, stapom su morali da me teraju u Betaniju user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 409
12.3.2012 9:06:03   
jance
evo i direktnog linka za gledanje emisije online

Ognjen - uprkos svemu :)

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 410
12.3.2012 10:18:18   
Didy
Janče, sad sam gledala. Divni ste stvarno.user posted image   Jako lepa emislja i tm i ti, a Ognjen pogotovo. I lepo vam je to okruženje i porodice... Sve...
I jako lepo izgleda ovaj čin u evangelističkoj crkvi kad se rodi beba. Ja sam bila na jednom venčanju u Zadru i bilo mi je baš dobro, nekako mnogo intimnije nego u pravoslavnoj crkvi. To su rođaci mm, a negova sadašnja žena je bila u evangelističkoj crkvi, pa je sad i on i deca i divna su porodica, baš su nam jako dragi, iako se ne viđamo baš tako često.
Elem, doktorka koja te je porodila je iz Bačke Palnke, moja dugogodišnja doktorka, inače sam kod nje išla na prvi ginekološki pregled i posle na polikliniku dugo. Baš mi je draga.user posted image
A ako sam dobro videla, ova babica što ti je bila iznad glave kad su te gurali na krevetu je meni bila na prvom porođaju, ona je moja noćna mora. Nadam se da te nija ona porađala.user posted image
Želim vam sve najbolje, čuvajte jedni druge.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 411
12.3.2012 10:20:54   
Cindarella
Jance,sad sam odgledala.Predivni ste! Krokodilske suze izrovah kada se Ogi rodio.user posted image
Dusa me boli sto se i mi nismo prijavili,da imam zabelezeno kada se M rodio.user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 412
12.3.2012 10:51:02   
jance
Cind onda se lepo prijavite kad bude drugo pa sve sredjeno. svi nam pricaju kako smo bili bas prirodni i opusteni a da znate da pored takve ekipe ko sto su oni to uopste nije bilo tesko. svi su bas super ljudi, i super smo se zezali, provodili, pricali, trema mi tada nije bila ni na kraj pameti....

Didy, meni je ta doktorka bila i dala broj mobilnog da joj zeni javim, ali su mi na baby friendliju izgubili taj papiric tokom onog njihovog panicenja oko spremanja pre jutarnje vizite. a sa babicom sam prezadovoljna moram da kazem, zena je bila pored mene i pricala samnom jos sat vremena posle porodjaja. sa njom sam i ostala u kontaktu, imam njen broj mobilnog u telefonu i cesto se cujemo...

a jaako mi je zao sto nisu pokazali mm objasnjenje sta je to u crkvi u stvari bilo, ali pretpostavljam da nisu stigli jos i to da uguraju. to se zove inace prinosenje, posto nasa crkva ne krsti malu decu, tu se krste samo odrasli ljudi po njihovoj slobodnoj volji kada oni hoce, pa kad dodje nova beba u crkvu onda popa (pastor u nasem slucaju se zove) pozove roditelje napred, da im savete o hriscanskom odgajanju deteta, pomoli se za roditelje i za dete. nasa crkva tu daje i pismo pastora detetu, da ga otvori kad bude imao 13 godina... tu objasnjava sta je Bog i sta on znaci u njegovom zivotu i tako. sve u svemu nesto za nas stvarno predivno moram da kazem user posted image

ispravka: ako je u pitanju ona starija zena od one dve sto su me gurale, nju ne znam, nisam ni pricala sa njom, ja pricam o ovoj mladjoj sa kovrdzavom kosom...

< Poruku je uredio jance -- 12.3.2012 10:56:08 >

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 413
12.3.2012 11:35:51   
aleksandrova
jance super ste

mozak mi je otiso na odmor

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 414
12.3.2012 11:37:43   
Anoniman
i ja vas upravo gledam user posted image  evo ogija!

(odgovor članu aleksandrova)
  Direktna veza do poruke: 415
12.3.2012 12:37:22   
tijatija
jance , odusevljena sam . Moj mm nikad nebi prisatao da se snima. Ja sam ga nagovarala, reko moze ali bez njega user posted image
Ogi je secer mali user posted image

(odgovor članu aleksandrova)
Direktna veza do poruke: 416
12.3.2012 14:21:57   
vukosava

IZVORNA PORUKA: jance
to se zove inace prinosenje, posto nasa crkva ne krsti malu decu, tu se krste samo odrasli ljudi po njihovoj slobodnoj volji kada oni hoce, pa kad dodje nova beba u crkvu onda popa (pastor u nasem slucaju se zove) pozove roditelje napred, da im savete o hriscanskom odgajanju deteta, pomoli se za roditelje i za dete. nasa crkva tu daje i pismo pastora detetu, da ga otvori kad bude imao 13 godina... tu objasnjava sta je Bog i sta on znaci u njegovom zivotu i tako. sve u svemu nesto za nas stvarno predivno moram da kazem

Moje kolegde ovde su skoro svi protestanti i isto tako. Bebe se ne krste. Krste se samo kad su punoletni i to po svom izboru - mogu a ne moraju.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 417
12.3.2012 14:34:40   
Mama 78
Jance divan porodjaj sa jos divnijom bebom,Ogi je prelepuser posted image user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 418
12.3.2012 14:43:59   
Didy
IZVORNA PORUKA: jance

Didy, meni je ta doktorka bila i dala broj mobilnog da joj zeni javim, ali su mi na baby friendliju izgubili taj papiric tokom onog njihovog panicenja oko spremanja pre jutarnje vizite. a sa babicom sam prezadovoljna moram da kazem, zena je bila pored mene i pricala samnom jos sat vremena posle porodjaja. sa njom sam i ostala u kontaktu, imam njen broj mobilnog u telefonu i cesto se cujemo...

ispravka: ako je u pitanju ona starija zena od one dve sto su me gurale, nju ne znam, nisam ni pricala sa njom, ja pricam o ovoj mladjoj sa kovrdzavom kosom...

E, da si znala da me pitaš za doktorkin broj, verovatno bi se obradovala. Ja nju i privatno poznajem. No, nije važno, verovatno joj je neko javio, pa je gledala.
A za babicu sam mislila za ovu stariju, ona je pred penzijom. Hvala Bogu da te nije ona porađala. Garant joj nisu ni dali da im kvari ugled Betanije. :D
E, da, a što tm nije prisustvovao porođaju? Nije hteo ili nije stigao?

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 419
12.3.2012 15:57:58   
jance
setih se posle, ta starija me je samo vodila dole, nije bila na porodjaju, a pitala sam je sta se to desava, kakva je to frka? (taj dan je umrla ona prva beba od 3 koje su u tom periodu umrle u betaniji). svi oko tebe pricaju i komentarisu, ja kao, sta se desava a ona onako drsko: ma sta se to vas tice, gledajte vi svoja posla! iskreno, dobro da mi nije rekla, sa tom burom hormona verovatno bi im pobegla sa bebom u narucju...

mm dragi nije hteo da bude prisutan porodjaju, to sam ja znala od pocetka, on je na rodjenju imao izliv krvi u mozak, pa mu se desava da kad vidi krv ( i ekstremnu patnju) onda padne u nesvest bukvalno ko epilepticar a to nisam mogla da rizikujem, da jos i o njemu moram da mislim. a inace mogao je bez problema, jer su oni imali dozvolu za 3 ljudi u porodjajnoj sali a reziser nije dosao, imao je neki problem sa zubima...

da, svi me pitaju zasto je Ogi pri rodjenju bio tako krvav i ljubicast? meni nista nisu rekli niti je bilo sta pisalo na otpusnoj listi pa se ja nisam ni udubljivala nesto u to, a ovi moji me sada spopali, kaze jel bilo sve ok sa njim i tako to... ja zbunjena, reko pojma nemam user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 420
12.3.2012 16:01:08   
vukosava
Pa sve bebe su te boje od tog belog sto je oko njih. Zaboravila sam kako se zove ta skrama. U stvari i ne znam na Srpskom. Na Engleskom je vernix. To im cuva kozu od sve te tecnosti u kojoj se nalaze. Kad ih operes onda su normalne boje. A ako su te usivali - eto odkud krvi - veliki je bebac to.

user posted image

< Poruku je uredio vukosava -- 12.3.2012 16:03:16 >

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 421
12.3.2012 16:11:37   
jance
ma zaboravili moji kako bebe izgledaju po rodjenju odmah verovatno user posted image , a i ne secam se da su bas puno porodjaja tako snimali ko moj, obicno su bebe bile vec okupane najmanje kad su snimali pa verovatno i zato. a jesam popucala, jer sam krenula da guram sa 8 prstiju, nisam znala da predisem napone...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 422
12.3.2012 16:15:05   
Sashica82
Jance, to ste bili vi! Juce sam upalila, ali skoro pred sami kraj i baš kažem mm, vidi kako ovaj dečak liči na našeg Đoleta! A rođeni su isti dan! Sladak je kao med user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 423
12.3.2012 16:17:48   
Anoniman
ma daaaaaa, inace bebe kad se rode su, kao u filmovima, ciste, dugokose i odma imaju tri meseca user posted image
G je bio srebrno-ljubicast i sa ispucalom kozom kao zemlja posle suse. oci nije otvorio do trece nedelje.
ogi je savrseno, nemoj da te tripuju

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 424
12.3.2012 16:23:41   
Ivanka 75
Jance, vaša je bila jedna od retkih emisija u kojoj se videla prava porodična atmosfera, bili ste prelepi. Mislim da je tm sila od čoveka!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Beba i posao
Pansophia

Da li vam je bilo tesko da se vratite na posao posle porodiljskog?

Da (65%)

Ne (35%)

Ukupan broj glasova: 80

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here