Anoniman -> RE: Pripreme za dolazak bebe iz porodilista (28.7.2011 22:23:14)
|
IZVORNA PORUKA: klara01 Hvala Tash,sve vise mislim da cu jaje izabrati. I tvoj Marko je jesenja beba,pretpostavljam da si ga u jajetu nosila i zimi,moze li da se pokrije cebencetom ili samo skafander dolazi u obzir? Cula sam negde da ovo sediste moze da posluzi i kao ljuljaska,jel ima neke dodatne stalke ili se negde kaci,znas li o tome nesto? Ja sam imala onaj džak-skafander, i on ima među nogicama rupu, da se kao provuče kajš od AS, međutim, ja sam probala par puta, i nije mi išlo, tako da, ako sam ga vozila u kolima u jajetu, uvek je bio u pantalonama i jakni, nikada u skafanderu. Meni jaje nije služilo za nosanje, skroz mi je to nepraktično, koristili smo ga isključivo kao AS, nismo ga vadili iz auta. To da služi kao ljuljaška, pretpostavljam da se odnosi na to da kada spustiš na zemlju se ljulja, a ne kao prava ljuljaška, ili bar moje nema nikakve dodatke. IZVORNA PORUKA: Mariya ili da je ušuškavam (kao kod kolica sa sedištem gde se naslon spušta na ravno, pa tu je samo malo tekstila oko nje, ja mislim da bi je vetar izduvao iz nje! Ja imam takva kolica, PegPerego, i nisam ništa specijalno ušuškavala ni jedno dete. Podmetnem ćebe, stavim u skafander, pokrijem ćebetom. To ćeš i ti uraditi. IZVORNA PORUKA: MarijaBg Videces, kolica su ti neophodna u prvim mesecima, nemoj da se zeznes u startu. Potpisujem, moje oboje dece kada su se rodila, prvih par meseci su najviše bili u kolicima.
|
|
|
|