prase
|
Ljudi... nećete mi verovati šta sam doživela!!! Evo prvo epski uvod, u mom prepoznatljivom stilu Od kada smo se uselili, mm i ja se skanjujemo da prenesemo neke stvari u podrum, uglavnom kutije pune nekih sitnica koje nam trenutno ne trebaju ali znamo da će zatrebati. Kupili smo čak i policu specijalno u te svrhe, da sve bude pregledno i lepo složeno... I sad, ja sam razmišljala, da li da prvo malo obezbedimo podrum jer trenutno tamo imamo samo neki bzvz katanac koji može lako da se otvori, a i sam podrum je od nekih smešno tankih daščica sve sa velikim međusobnim rastojanjem - svakako ne bi imalo smisla da se ostavi nešto vredno unutra, bar dok ne počnemo da koristimo interfon (za sada su vrata od ulaza non-stop širom otvorena, nisu svi stanovi useljeni, a mnogi imaju radove u stanu pa i majstore koji uz to idu i stalno ulaze/izlaze). Elem, pošaljem ja jutros mm dole da postavi policu, da samo snesemo kutije koje su već zapakovane, sa nekim ne tako vrednim stvarima - počele su gadno da mi smetaju iako su lepo složene na terasi. Siđe mm dole i vraća se besan kao ris. Neko je otključao naš katanac, is ao se U NAŠEM PODRUMU i zaključao katanac. Jasno je da je postupak veoma lične prirode - zašto bi inače slučajni prolaznik otvarao nasumično izabran katanac, kada ima prostora okolo i u ćoškovima koliko god voli da obavi to što je naumio??? Veoma sumnjam na sto u koja živi iznad nas, vidi se da su osvetoljubivi - jutros sam usisavala stan oko 10h, pola sata nakon toga počeli su opet da burgijaju i lupaju iz sve snage. Valjda sam ih probudila usisivačem, biće da je tako, jer su se sinoć čuli kako urlaju sa glasnom muzikom do posle 2h... I sad, šta mi je činiti? Da budem fina, pa da se žalim predsedniku kućnog saveta? Šta će on da radi, DNK analizu? Da budem ista kao oni pa da im se nekako svetim (stvarno ne vidim sebe da radim bilo šta slično onome što su oni uradili)? Da pošeljem mm gore da im preti? Šta ako nakon bilo čega što uradim - osvetoljubivi kakvi jesu - ponove isto, ili urade nešto još gore? Stvarno sam dobila nervni napad... jasno mi je da moram da se spustim na njihov nivo da bi ovo prestalo, ali ne znam kako... Nisam baš u fazonu da organizujem neko zastrašivanje i batinanje, a samo to zaslužuju... A ako ćutim, onda im puštam na volju da mi rade šta hoće... i moram da čistim ono što su mi napravili u podrumu... i da se iscimam svetski da obezbedim podrum od budućih upada... ili da jednostavno zaboravim na podrum, kao da ga nemam Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kako sam besna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!