Sanchy -> RE: Zivot u zajednici ili ne?! (15.1.2012 15:32:24)
|
IZVORNA PORUKA: deki.rs o.k, svako radi kako mu volja. Nekome je bolje ovako nekom onako. Sto se tice moje porodice sve je sasvim o.k. Sasvim podnosljivo i nema bog zna kakvih kompromisa. Zivim onako kako bih ziveo i da zavim sam. Mozda jednostavno se neke svekrve i snaje u toj meri ne podnose da mora da se bezi iz grada, a ne iz stana. Mi u kuci imamo dovoljno slobode i razumevanja. i da, kad bi mi roditelji ziveli u 50 kvadrata normalno da ne bi sedeli jedni drugima na glavu. Ali da ostavim komfor, ogromno dvoriste, terasu, gde dete moze da uziva, da sedi prazno samo zato jer izricito ne mogu sa svojima, to mi je bezveze. U nasem slucaju ovo je pravo resenje. Slazemo se ista situacija je bila i kad sam ja bila mala(odrasla sam u zajednici)a i sad meni je mnogo lakse nego da smo sami...iskreno ja bas nisam kucni tip[sm=smiley36.gif]u smislu spremanje obroka,pranje ,peglanje,ciscenje...uzzzzzassss...tako da je svaka pomoc dobrodosla,uvek,pravila samo svoja pratim i u sustini cak i ona koja su postojala tamo gde sam odrasla su sasvim u redu zato smo svo cetvoro dece vrlo lepo vaspitani,iskreno ,kad vidim danasnje roditelje i sta sve dopustaju svojoj deci kao da u dzungli rastu a ne u gradu...
|
|
|
|