jelena038 -> RE: Zivot u zajednici ili ne?! (30.4.2011 15:30:53)
|
IZVORNA PORUKA: AndreaK uvek nesto izostavim... sto se njene finansijske strane tice, ucestvovanja u kreditu... mislim da bi nam mozda dala nesto ustedjevine...ili kupila komad namestaja...ali za sve ostalo, ja mogu da se uzdam samo u moje... ona nema tih mogucnosti...uskoro ide u penziju tako da ce joj se primanja smanjiti. Mada mi nije do materijalnog...najvise strahujem od onog sto Jelena rece... da ce uvek pratiti moj korak i ako ne bude nista govorila, pomisao da ce ona misliti kako sam trebala da uradim ovo ili ono mene ubija u pojam. ama, andrea, da ti mislis da mozes, ne bi o tome ove pricala.. nek svi misle da sam rospija, al vremena su danas drugacija, brze se zivi, nervozni smo, jurimo na sto strana, imamo svako svoj tempo, mene bi izludelo da moram samo jos jednog ujutru da cekam na red za kupatilo kad zurim na posao, a gde je sto jedno jelo koje ja spremam ovako, a ona dosoli, ili drobi kako treba drugacije, gde je stalno paljenje i gasenje bojlera, ma samo slaganje vesa na drugi nacin ume da iznervira, a da ne pricam o onom nepisanom pravilu da su kuhinjska daska, renda i slicne gluposti, kad god su ti ruke u poslu do lakta, uvek na nekom sedamnaestom mestu. ma bezi bre, moja je najbolja na svetu, al svakog gosta tri dana dosta.
|
|
|
|