Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zivot u zajednici ili ne?! 18.12.2016 11:02:37
|
|
|
|
LauraAndrija
|
Zajednica NE, nikako! Jeste da mi nekad fali neko da mogu da odem do prodavnice ili negde, ali moji su sreća blizu pa skoknu kad treba da se pricuvaju deca.
|
|
|
|
RE: Zivot u zajednici ili ne?! 18.12.2016 11:06:49
|
|
|
|
Mala Elena
|
Isto mislim. Ovako imamo vecu slobodu. I mm isto misli.
|
|
|
|
RE: Zivot u zajednici ili ne?! 18.12.2016 11:27:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja nemam nikoga u blizini da mi pomogne, ali bas bas..ali za sve pare ovog sveta koliko god mi nekad bude tesko s njih troje u zajednicu ne bih otisla! To bi znacilo kraj mog braka, bar u nasem slucaju. Ali i ovako niposto..ni u ludilu. Ovako jeste uvek frka i trka ali nas problem je samo moj i mm. Niko mi se ne mesa, niko ne petlja...,ne procenljivo!!!
|
|
|
|
RE: Zivot u zajednici ili ne?! 18.12.2016 14:35:41
|
|
|
|
eca89
|
Hvala Bogu nisam nikad živjela, a nadam se i da neću! Mi kad odemo kući, pa dođu i djever i jetrva, prošli put je jetrva prokomentarisala kako se "teško" diše. Ne da se mi svađamo ili nešto tako, nego nas je previše na jednom mjestu. Mislim da svako treba svoj mir.
|
|
|
|
RE: Zivot u zajednici ili ne?! 17.9.2017 19:29:34
|
|
|
|
Dragce86
|
Jedno veliko NE, ako ste materijalno obezbedjeni i samostalni, bezite iz zajednice glavom bez obzira!
|
|
|
|
RE: Zivot u zajednici ili ne?! 17.9.2017 19:45:46
|
|
|
|
krin 40
|
Apsolutno ne.Čak ni moja deca samnom kada rese da osnuju porodicu
|
|
RE: Zivot u zajednici ili ne?! 17.9.2017 20:19:48
|
|
|
|
Sarav
|
Ne definitivno.
|
|
RE: Zivot u zajednici ili ne?! 18.9.2017 15:17:51
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Iz skorasnjeg iskustva veliko NE ali na zalost jos uvek moram da zivim u istoj... Ali cim malo stanemo na noge ,zovem vas na kafu u moj novi dom
|
|
|
|
RE: Zivot u zajednici ili ne?! 20.10.2017 15:43:54
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Nikako.Veliko ne.
|
|
|
|
RE: Zivot u zajednici ili ne?! 20.10.2017 15:45:41
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Sve više razmišljam o privatnom stanu,ipak bolje bi funkcionisali da smo sami.
|
|
|
|
RE: Zivot u zajednici ili ne?! 20.10.2017 15:47:42
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ja mislim da zivot u zajednici ne bih podnela obzirom da je citava porodica mog supruga u malom prostoru 24h.
|
|
|
|
RE: Zivot u zajednici ili ne?! 20.10.2017 15:48:58
|
|
|
|
mama Jo
|
Zavisi od mnogih stvari - kuca ili stan, koliki je prostor gde se tivi... koliko clanova... Mada bih ja najradije da svako za sebe, i mislim da je ipak bolje ne u zajednici
|
|
|
|
RE: Zivot u zajednici ili ne?! 20.10.2017 15:51:26
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Meni je nekako sve lakse kada su mladi sami. Ma koliko se slagali sa nekim,mesanje je neminovno.
|
|
|
|
RE: Zivot u zajednici ili ne?! 20.10.2017 15:53:49
|
|
|
|
Tatjana.87
|
I moji su živeli u zajednici,dok tati jedan dan nije pukao film i odlučio da se preselimo ja sam bila baš mala.
|
|
|
|
RE: Zivot u zajednici ili ne?! 20.10.2017 16:24:17
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Al opet ipak kada se pogleda nemaju svi mogicnost stan da placaju privatno zato i trpe. S druge strane znam xx parova kojima je u zajednici super.
|
|
|
|
RE: Zivot u zajednici ili ne?! 21.10.2017 6:25:14
|
|
|
|
medamisko
|
Mi zivimo svi u istoj kuci, ali nas spratovi dele. Svekar i svekrva pridzemlje, mi sprat, zaova sa porodicom potkrovlje.
|
|
|
|
RE: Zivot u zajednici ili ne?! 21.10.2017 8:00:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: NevenaAleksejmom S druge strane znam xx parova kojima je u zajednici super. I to je pitanje kad ce da pukne. Mi imamo prijatelje koji tvrde da su jedva cekali da se odvoje. Inace, nisu imali nekih vecih problema sa zajednicom ali eto zele svoj mir.
|
|
RE: Zivot u zajednici ili ne?! 21.10.2017 8:26:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR IZVORNA PORUKA: NevenaAleksejmom S druge strane znam xx parova kojima je u zajednici super. I to je pitanje kad ce da pukne. Mi imamo prijatelje koji tvrde da su jedva cekali da se odvoje. Inace, nisu imali nekih vecih problema sa zajednicom ali eto zele svoj mir. Nema tih para , kuca, vila..ne znam cega koje mogu da plate svoj mir.
|
|
|
|
RE: Zivot u zajednici ili ne?! 21.10.2017 8:45:34
|
|
|
|
krin 40
|
Anck apsolutno se slažem.Učim i svoju decu da se što ore osamostale.Ako moj sin sutra nije sposoban da sam brine o svojoj porodici onda to znači da mu nije ni vreme da je osnuje.Isto važi i za mladje.
|
|
RE: Zivot u zajednici ili ne?! 21.10.2017 9:16:10
|
|
|
|
emicaa
|
koliko god da se dobro slazem sa svojim svekijevcima hocu da imam svoj mir.Da hodam kroz stan u vesu,da posle vecere prvo ispusim a ne da trcim odmah pospremati. Ali u nuzdi bih prezivila i u zajednici
|
|
RE: Zivot u zajednici ili ne?! 21.10.2017 9:18:28
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR IZVORNA PORUKA: NevenaAleksejmom S druge strane znam xx parova kojima je u zajednici super. I to je pitanje kad ce da pukne. Mi imamo prijatelje koji tvrde da su jedva cekali da se odvoje. Inace, nisu imali nekih vecih problema sa zajednicom ali eto zele svoj mir. Nema tih para , kuca, vila..ne znam cega koje mogu da plate svoj mir. Tu se apsolutno slazem. Divim se svima koji mogu ili moraju da zive u zajednici ali ja zaista previse cenim svoj mir i srecu.
|
|
|
|
RE: Zivot u zajednici ili ne?! 21.10.2017 9:55:35
|
|
|
|
Mala Elena
|
Samo ako bismo bili prinudjeni, inace ne.
|
|
|
|
RE: Zivot u zajednici ili ne?! 21.10.2017 10:51:01
|
|
|
|
isidora88
|
Ne bih u zajednici, navikla sam da radim sta hocu, i volim kad sam sama, a ne da nekom polazem racune ili da sam stakbo u grcu kako da se ponasam. Ne volim ni kad idem u goste na par dana.
|
|
RE: Zivot u zajednici ili ne?! 21.10.2017 11:04:34
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Nezgodno je biti u zajednici. Sto kaze Isidora i kad odes negde na par dana...
|
|
|
|
RE: Zivot u zajednici ili ne?! 10.11.2017 12:38:54
|
|
|
|
Milena18
|
I mi smo odlučili da na proleće nađemo stan. Jeste da ne živimo baš u zajednici, imamo svoj stan, ali ipak je to ista kuća. Nismo imali nikakav konflikt sa mojim tatom, jednostavno bismo hteli da budemo sami nas troje. Njemu tek treba da saopštimo, ne znam kako će podneti, ali moramo tako da ne bismo ceo život proveli u razmišljanjima kako bi nam bilo kad bismo imali svu slobodu i privatnost.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?