jovana j -> RE: Bračni problemi (17.5.2011 10:04:50)
|
Cao devojke, evo citam vas vec neko vreme, da bih se ''ukljucila'' u razgovor [sm=smiley36.gif], ako me primate [sm=smiley9.gif] Lu, bas si divno to rekla, ''poverenje je divna stvar, najdivnija'' [sm=smiley1.gif] Zaista je tako. Limunado draga, a ti treba da vidjas tvoje koliko god da ti je potrebno i da ti prija!!! bas je divno sto ste koliko toliko blizu, pa mozete da se vidjate.[sm=smiley1.gif] I razumem te skroz da zelis da ides kod njih, i idi, makar i bez tvog muza. Jednom nedeljno valjda mozes solo da ides, a jednom idi s njim zajedno! Sigurna sam da cete se dogovoriti. Meni dusa place za mojima, koji su u Novom Sadu, muzevljevi u Makedoniji, ja jedinica znaci samo moje imam, a matori vec, pa tesko prilagodljivi... sad treba bebica da dodje u septembru... ne zna se jos da li ce mi mama doci da mi pomogne... ma pojma nemam [sm=smiley13.gif] Kad sam s njima kod kuce onda poludim posle nedelju, dve dana od nekih momenata, a ovako kad se samo preko skajpa gledamo sam uzasno tuzna... ma ne znam sta da ti kazem... IDI KOD MAME I TATE, sve ce to biti ok!!! [sm=smiley31.gif] Ovaj tvoj dasa muz samo da se navikne na to, na tvoje odlaske kod njih, pa ce biti ok... sigurna sam.
|
|
|
|