|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
26.3.2012 1:06:13   
Lilla
Ni mi ne idemo uvijek i samo zajedno. Nemam apsolutno nista protiv da ode kod prijatelja kada zeli, da izadje na kafu, utakmicu i sl. Isto tako ni on nema problem sa tim da ja izadjem sa prijateljicama a da on pricuva bebu, da odem kod drugarice na kafu i td. Ali opet ponavljam, ono o cemu je anonimna pisala je nesto sasvim drugo. Ne treba meni najava mjesec dana unaprijed kada treba negdje da ide. Dovoljno je da kaze: odoh ja i bicu tu (ne zato sto moram da znam vec cisto ako bi se nesto desilo, covjek nikad ne zna sta moze da bude). No, da ga neko od drugova zove u ponoc svako vece tu bi vec bio problem. Ne zelim ni da pominjem sta bi tek bilo da on poslije tog poziva ustane i tako kasno ode kod tog druga. Zasto moraju bas tako kasno da razgovaraju od cijelog dana? Ne kazem da se to ne smije desiti nekad, ako bas nesto iskrsne pa eto mora, ali svaku noc? Ma nema sanse. Ali to sam samo ja, mozda je nekome to normalno a na to ima puno pravo.

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu Sashica82)
Direktna veza do poruke: 1826
26.3.2012 1:07:47   
dijana1*
Moguce user posted image
Devojka ode a njemu dosadno, ali zaista tako mislim MOGUCE.
Dok se ne uvali da zivi kod njega user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1827
26.3.2012 1:08:40   
indy_25
Pa dobro onda nista strasno. A ti si onda malo ljubomorna zato sto taj drug ti malo krade muza. Onda reci muzu da nije lijepo sto bas.cesto to radi jer ga i ti trebas.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1828
26.3.2012 1:08:56   
Anoniman
Dijana, ne znam odakle si i koje si godište al kod nas se u grad ne izlazi pre 11 još od srednjoškolskih dana. Nego šta nego smo izlazili oboje i u ponoć i posle ponoći. Sad se to proredilo zbog deteta i pošto su nam se i potrebe malo sa godinama promenile, ali i dalje se po nekad ide, često i neplanirano. I nikom od nas dvoje ne smeta. Mi znamo na čemu smo, zreli, odrasli, sigurni u sebe, svoj brak i jedno u drugo, tako da kad ode ne sedim da mislim gde je i šta radi, nego se bavim drugim stvarima.

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 1829
26.3.2012 1:59:08   
MicinaMama
Ne znaci da neko ko ne izlazi uvece u grad da ce mu brak propasti zbog toga,ja i muz smo vise sa drugim ljudima preko dana nego skupa.Ja i moj muz jednostavno volimo da budemo skupa i nikada nam nije dosadno.Kod nas je drugacija situacija,mm nema ni kada da ide negde od posla.Radi fizicki posao,dodje kuci polomljen otecenih ruku i nogu i jedino sto tada zeli je da se pomazi samnom da mu sve to ublazim.A i ja nebih nigde mogla da odem jer ga nevidim od ujutru od sest do navece do sedam-osam...a nekada i do kasno ga cekam jer ide sa gradskim prevozom kuci,ne radi na istom mestu svaki dan tako da ni put do kuce mu nije isti...tako da ga mnogo pozelim...Cujemo se celi dan ali to nije to.

Neznam kako onda da mi dosadi kad ga samo uvece vidjam a radi i subotu i nedelju...a i ja njemu,a jos pogotovu koliko crce za detetom jer je ne vidi,a kada dodje cesto spava.

Nema to veze sa ljubomorom i drzanjem lanaca oko vrata...jednostavno nema se kada,a ja nebih volela da dolazi pijan sa posla naravno,brzo bi i obolio a i kada dodje kuci svoju porodicu nebi mogao videti pored rodjenih ociju.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1830
26.3.2012 2:05:36   
MicinaMama
A i zaboravih da dodam ja ga uvek cekam nebitno u koja doba dolazi,jer ipak Pariz je veliki grad pun razne mafije,bojim se da ga nece napasti ko nedaj Boze,samo cekam da dodje kuci ziv i zdrav i naravno dok on dodje kuci i pregladni tako da ga cekam sa vecerom na stolu.

Jednostavno nije kod svakoga isto,tako da ni ja ne volim da pametujem nekome nesto jer ponavljam nije svakome dobro ono sto je nekome drugom....niti su nam nacini zivota isti.

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 1831
28.3.2012 22:14:49   
mtajcica83
Anonimna, izvini ja mozda upadam ko padobranac,ali ja bi tu posumnjala da mozda nije u pitanju nesto drugo???Sta tm ima da radi sa njegovim drugom u ta doba??ZAr mu nije ljepse da je sa tobom?? Ok je da ima prijatelje, kao i ti, da se druze.piju kafu itd, ali bas iza ponoci.....Neznam ja sam inace sumnjicav tip pa da sam na tvoje mjesto ipak bi ja to malo procackala /Moje misljenje

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1832
3.4.2012 10:43:27   
mtajcica83
MM misli da sam ja kriva za odnose izmedju mene i njegovih, tj..kao ja njima ne dozvoljavam da se oni (svekijevci) iskazu koliko zapravo se oni brinu za Andriju i kako bi ga oni vise cuvali da ja to hocu!!!!! Ovdje je neko lud ili ja ili on???? Ili se on ruga samnom i sprda..Ko da nezna kakvi su??? A tek kad pocnu da se lizu duso moja, da se kiezikaju jedni drugima..A vec sam pisala o tome kako se ne sjete njegovi da ga po kozna koliko NE ZOVNU kada je na brodu da ga pitaju kako je..A ovamo mi kao brizni, blalalala...Ma ne mogu vise da ih podnesem tu njihovu licimjernos...i glumu...Jos njega koji meni svakog dana govori da sam nezahvalna, da sam ovakva ili onakava...MA gadi mi se zivot vise.

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 1833
30.5.2012 13:29:58   
IVA 11
Mislim da je dovolno bilo da se 1000 puta opecem na svojim greskama i da ukapiram neke stvari... 7 godina ja kao da sam u braku sa svekijevcima, a ne sa muzem. Milion obaveza, a pomoci niotkud. Sve nam uzese, samo grabe. Tako zelim kraj, samo mi hvali hrabrosti...

Direktna veza do poruke: 1834
30.5.2012 14:04:35   
branki*
iva,kraj,kakav kraj?sa muzem ili sa svekijevcima?ni kod mene nije sjsjno,ja sam nesto kao nezadovoljna,nekad mi se cini da ni sama ne znam sta hocu,ali znam da zadovoljna nisam.ne daj seuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1835
20.7.2012 15:15:13   
sandrasrki
Ja se sa svojim muzem gotovo i nevidjam zbog posla pa sam vecinom sa njegovom porodicom. Verovatno znate kako je touser posted image .Samo naucite sebe da imate svoju porodicu i nemojte kros svadju da resavate probleme sa njima jer to je ipak mamin i tatin sin i uvek cete vi biti krivi. Ja sam naucila da kroz lep razgovor izokola bez svadje resim svaki problem

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1836
7.8.2012 14:36:33   
mtajcica83
Pa dokle vise, alo bre covjece, do kojih granica ti ides....Em si daleko, umjesto da se trudis i shvatis da grijesis i da pokusas da popravis mnoge stvari, ti si i dalje nastavio po svom i cupas mi zivce sa te limene krntije....Goni se vise i ti i tvoji i kad sam ikad usla u bilo kakvu pricu s tobom, lisi ovog malog...

(odgovor članu sandrasrki)
Direktna veza do poruke: 1837
5.9.2012 15:22:45   
Anoniman
Imam problem.
Pre neko vece sam gledala poruke u mm telefonu, neznam sta me navelo na to, jer obicno nemam tu potrebu. Nasla sam poruke sa nekom devojkom, seksualne prirode, u nekim porukama pominje i mene, prica kakav je bio sex samnom u pozitivnom smislu, ali se nekoliko poruka kasnije dogovara sa njom da se vide kad dolazila u nas grad, i jos kaze da ce uzeti slobodan dan, ili reci meni kako ide kod druga. To me najvise pogodilo.
Sutradan ujutro sam mu to i rekla. Ceo dan nismo pricali, ja sam ga izbegavala, i uvece umesto da legnem u nasu sobu izasla sam na terasu da sedim. Ubrzo je dosao po mene, zagrlio me, poljubio, izvinjavao se. Rekao da nema nameru da se nalazi sa tom ribom, nego da se samo dopisuje, i da ne zeli da izgubi mene i decu. Jos dugo smo pricali, i mirili se, palo je i pomirenje u krevetu... ALI MENE I DALJE MUCI SUMNJA

Nije mi jasno zasto ima potrebu za paznjom druge zene, kad je izmedju nas sve u najboljem redu, ne svadjamo se, imamo redovne odnose, druzimo se sa drugim ljudima, imamo svoje vreme, CEMU TO?

Direktna veza do poruke: 1838
5.9.2012 16:53:52   
tijatija
A jesi li ga pitala sta mu je sve to trebalo? zasto je sve to uradio? I sta bi se desilo slucajno da nisi procitala tu poruku?na ovo poslednje mi naravno netreba odgovor naravno da ti nebi rekao <da otsao bi sa njom> vec bi negirao. Svaka ti cast sto si mogla preko toga da predjes za jedan dan.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1839
5.9.2012 21:23:57   
Shishica
Uh. Mogla bih pisati sta bi i kako bi ja da sam ne daj Boze u toj situaciji, ali to je bezveze. Svako je drugaciji.
Ti bi jedino mogla malo vise da razgovaras sa njim o tome.. mozda bi ipak nesto imao da ti kaze. Ili nemoj vise nikada, nikada da cackas nista i zivi kao do sada. Nekad je najbolje da ne znas nista.

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1840
5.9.2012 21:31:52   
Anck Su Nmaun
Hm...najgore os svega je sto ces ti sad biti sumnjicava za sve! Znam iz iskustva user posted image

I nikad nista da ne bude...ti ces da sumljas !

A pitanje sta im je trebalo sve to.... eto zagolicaju mastu, pa im se onda ne da prekidati! A postanu svesni da ce sve zaj*bati, i rasturiti porodicu tek kad bude kasno

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1841
16.9.2012 0:50:44   
limunada
mi smo bas imali krizu ovog leta user posted image znam da svugde ima svadja i da je to normalno al on je bas bio grozan prema meni,posle mi se izvinjava i obeca da nece vise al opet posle isto.razumem ga bio je nervozan zbog posla,6 meseci je sedeo kuci a digli smo kredita malo,medjutim imali smo ustedjevine,nismo bili bez para,onda sam se i ja zaposlila,a on icuvo malog.inace radi u nemackoj zato kazem nismo bili bez para al se bojao dal ce ga opet zvati i konacno su ga zvali,sad radi al opet zna biti bezobrazan.ja kazem sta bi da radis tu za 200e,kakv bi onda bio.ja sad vise neradim zbog malog a i on fino zaradi pa nema potrebe da oeaststavljam dete u jaslice bar dok jos malo ne poraste.medjutim,dok sam ja bila na poslu on je gledao neke cure na fb i to iz naseg mesta,neznam sta mi bi da ga proveravam,onako bezveze sam pregledala history i jedno pet dana on je gledo cure,dok god mu nisam rekla da znam,e onda je prestao.ispalo je ko da je zeljan drugih cica,i onda jos kad dodjem s posla bude nadrndan i samo mi nesto zamerao,cak mi je i u sexu zamerao user posted image sta bi vi na mome mestu?imala sam utisak ko da mu idem na zivce,ranije mi vise ugadjao.nismo uspeli ni da razgovaramo ozbiljno kad je otisaouser posted image ima tu jos necega al mrzi me pisati.

Nikola 25.02.2011 :)

Srecna vam svima 2012 god.neka se radja sto vise bebica :)))

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1842
16.9.2012 12:35:26   
MarijaBg
Uh Limunadice user posted image
Nemoj da se sekiras, kad se vrati, vidi kako ce biti, mozda je stvarno bio jako nervozan zbog posla. A i vas dvoje ste mnogo razdvojeni, on prosto nije navikao da funkcionisete tako utroje, pa mu plus bilo dosadno 6 meseci bez posla... Ne opravdavam ga, samo kazem da su muskarci malo cudni po tom pitanju user posted image Znam ja da se vi volite, to je samo kriza user posted image

(odgovor članu limunada)
Direktna veza do poruke: 1843
16.9.2012 13:11:28   
branki*
limunado,to sto je bo na fejsu,nista ne znaci,mislim ne znaci da te ne voli ili da je bilo nesto izmedju njih.jednostavno mu je bilo dosadno,moszda je bio i nervozan,pa mu je malko prijalo.ne opterecuj ga i ne uzbudjuj se oko toga.user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 1844
16.9.2012 16:50:58   
limunada
hvala vam na odg.znam da je tako.bas smo pricali na skajp pa kaze da je pogresio,da nece vise,razumem ja i njega,nebi svako ostavljao dete i zenu da bi zaradio.kad predjemo u nasu kucu bice drugacije.user posted image

Nikola 25.02.2011 :)

Srecna vam svima 2012 god.neka se radja sto vise bebica :)))

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1845
16.9.2012 18:25:58   
vukosava
Kreni i ti da gledas frajere po fejsu u inat

(odgovor članu limunada)
Direktna veza do poruke: 1846
16.9.2012 19:04:48   
Snelle
Vuko, mislim da to neće rešiti problem, već će ga samo produbiti. Ja sam uvek za mnogo razgovora, razgovora, razgovora.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1847
16.9.2012 19:13:17   
PoisonEve
Limunadice, Marija ti je sve rekla i ja tako mislim. U svakom slucaju treba da ga uhvatis kada nije nervozan i lepo mu kazes da ti to jako smeta i da te time povredjuje

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1848
16.9.2012 19:14:38   
Anoniman
Ja ne vidim kako gledanje uopšte može da predstavlja problem? Šta sve mm i ja gledamo po netu i van njega kad bi se to računalo svađali bi se od jutra do prekosutra do sad bi se il pobili il razveli...

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 1849
16.9.2012 19:26:39   
PoisonEve
Pa dobro nismo svi isti tj. drugacije su nam granice tolerancije. Iskreno i meni bi smetalo da to mm radi a i njemu bi takodje smetalo.

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here