|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
26.3.2012 0:01:46   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Meni bi smetalo, prosto nema potrebe toliko cesto da se cuje sa drugarom user posted image

A kako merimo koliko ima potrebe?

(odgovor članu Suncicabg)
  Direktna veza do poruke: 1801
26.3.2012 0:02:20   
Anoniman
Hvala vam. Drug nije ozenjen, ali ima dugu vezu, ne zive zajedno. Pokusacu da razgovaram ponovo. Najveci problem za mene je sto njemu to uopste ne smeta user posted image to mu je ok-kaze on zna da ne spavamo pre ponoci user posted image

Direktna veza do poruke: 1802
26.3.2012 0:04:32   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: gae_gr

Meni bi smetalo, prosto nema potrebe toliko cesto da se cuje sa drugarom user posted image

Mozda se nisam dobro izrazila user posted image Prosto svaki ne vidim razlog da se neko sa nekim cuje svaki dan samo onako. Pogotovo ne kasno uvece, ja se uvek isprepadam kad mi telefon kasno zvoni.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1803
   [Obrisana poruka]
26.3.2012 0:04:40   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1804
26.3.2012 0:06:42   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Hvala vam. Drug nije ozenjen, ali ima dugu vezu, ne zive zajedno. Pokusacu da razgovaram ponovo. Najveci problem za mene je sto njemu to uopste ne smeta user posted image to mu je ok-kaze on zna da ne spavamo pre ponoci user posted image

Izvini, a šta tebi najviše smeta? To što se čuju svaki dan ili to što zove u to doba? Ako zna da ne spavate i tvom mužu ne smeta onda nema taj drug nema razlog da ne zove u to doba. Ako je samo problem u vremenu možeš da kažeš mužu da ti smeta da vas neko zove tako kasno i da ga zamoli da zove u neko drugo vreme. A ako ti smeta što uopšte zove onda je to nešto drugo i treba prvo da definišeš zašto ti smeta toliko.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1805
26.3.2012 0:07:07   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: gagi

Moj savjet,sto prije ozeni muzevog druga pa da vidis hoce li ga onda zvatiuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 1806
26.3.2012 0:09:23   
Lilla
Pa vec smo zakljucile iznad da smo razlicite, nekome smeta a nekome ne. Zar nismo rekle da treba postovati tudje misljenje i medjusobne razlike? user posted image Kako Gagi vec strucno rece, sto zena... user posted image

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

Direktna veza do poruke: 1807
26.3.2012 0:11:18   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Mozda se nisam dobro izrazila user posted image Prosto svaki ne vidim razlog da se neko sa nekim cuje svaki dan samo onako. Pogotovo ne kasno uvece, ja se uvek isprepadam kad mi telefon kasno zvoni.

Isprepadaš se jer vi nemate naviku da telefonirate do kasno. Ja se ne prepadam jer do ponoći zove ko stigne: moji roditelji, sveki, njegov kum, moja kuma, zaova, društvo. I kod nas je to sasvim normalno jer smo nastavili da se ponašamo kao i pre Žabinog rođenja koliko je god to moguće. A opet ne vidim zašto je problem ako se neko sa nekim čuje svaki dan tek onako. Ja se sa mojo mamom čujem i po 10 puta dnevno tek tako, sa kumom isto, eto koliko da pitam kako je provela dan, a još grđe i gore svaki dan tek onako blejim sa drrugarrkama na rr.

Direktna veza do poruke: 1808
   [Obrisana poruka]
26.3.2012 0:13:28   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1809
26.3.2012 0:13:48   
Anoniman
I da ne bude da nekom kontriram, pitam krajnje iskreno jer me zanima da sagledam drugu stranu.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1810
26.3.2012 0:14:32   
MicinaMama
Ihhh...mi smo kao centrala heheh...ali do deset svi se izredaju tako da posle i oni spavaju user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1811
26.3.2012 0:17:33   
indy_25
Cujem se i ja s drugaricom 100 puta dnevno i sa mamom i sa sveki ali eto kod mene se zna do kad se najdalje moze zvati jer ja hocu poslije vecere mir u kuci i da uzivam s porodicom. A nek dok se svi smijemo i igramo da me neko prekida da bi pitao sta radis sta ima itd. I nisam ni na rr kad sam s muzem jedino kad on ode spavati ili kad gleda utakmicu ili kad izadje s drustbom.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1812
26.3.2012 0:18:54   
indy_25

IZVORNA PORUKA: gagi

Zene laku nocuser posted image

Gdje ces neka.te s rajom. Ako bas vec ides laku noc i zagrljaj ti saljem.

Direktna veza do poruke: 1813
26.3.2012 0:24:28   
dijana1*

Da li ti smeta sto odlazi kod njega tako kasno ili sto zove?
Izvini nemoj da se ljutis mozda tu ima nesto vise od obicnog zivkanjauser posted image ne zivkaju se muskarci bas tako kao zene, to je kod njih malo drugacije.
Sacekaj jos koji dan, pusti ga da ide kod druga, nemoj da mu stavis do znanja da ti to smeta ili da sumnjas u nesto ( ako sumnjas), pa jedno vece idi zanjim, vidi gde to on ide.
Ja inace slabo verujem muskarcima, dosta sam se druzila sa njima pa im znam skoro sve fore user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1814
26.3.2012 0:25:15   
liliana
Meni malo nije normalno zvati bilo koga u to doba.user posted image Ja čak ni mamu , ni brata ne zovem iza 21h, osim ako nije nešto važno. Ni nas niko ne zove iza 21h, jer tad spremamo T. za spavanjac, pa imam važnije stvari od šupljih razgovora (opet, kažem, osim ako nije nešto važno).

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1815
26.3.2012 0:32:39   
indy_25
Moj muz ima isto najboljeg druga cuju se isto po nekolilo puta dnevno. Svi su mu drgovi ozenjeniili imaju veze. Meni ne smeta sto se oni cuju i izlaze cesto zajedno. Sad za vikend su njih dvojica sami nili u Sarajevu na koncertu niti sam ijednom nazvala mog muza jer zelim da uziva s drgom i da mu bude lijepo i opusteno. zvao je on mene po cijeli dan :). E sad taj njegov drug isto tako ne zove navece niti mm njega uglavnom su dogovori za navece preko dana telefonom a navece izlaze. Nemoj da ti smeta sto ima druga i sto se druzi. Meni kad bi neko to zabranjivao isto ko da bi me ubio. Ja volim da se druzim i prosto ne bih mogla bez prijatelja.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1816
26.3.2012 0:37:16   
MicinaMama
Iskreno meni moj muz ne moze da ode tek tako iz kuce,nismo nikada to radili ni ja ni on,gde god idemo idemo zajedno.Niti mi moze doci kuci pijan,to ne voli...ali naravno ne mogu ja nekome soliti pamet mozda to sto je kod mene tako u braku ne znaci da je i drugim parovima to OK.Svako ima svoje i svako je na nesto drugo navikao.Meni je malo to cudno sto odlazi tek tako kod tog svog druga,mora biti nesto..neznam opet nadam se da debelo gresim.

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 1817
26.3.2012 0:41:43   
indy_25
Anonimna ja ne znam jesam li te skontala dobro ovaj ga zovne oko 23_24 h i onda se tm spremi i ode kod njega. Ili onako ide svakodnevno kod njega na kafu? I jos jedno pitanje.dali se taj telefonski razgovor odvija.dok si ti tu ili on ide u drugu sobu pricati s njim?

< Poruku je uredio indy_25 -- 26.3.2012 0:42:43 >

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 1818
26.3.2012 0:49:22   
Anoniman
Mm i ja ne idemo svuda zajedno i ko zna koliko puta je otišao kod kuma ili kod nekog druga onako neplanirano, ili do grada na kafu... Ja takođe znam da odem kod kume ili druga, drugarice, ili sa nekim na kafu. To što smo u braku i volimo se ne znači da moramo sve da radimo zajedno niti da ne smemo da se odvojimo ni na sekund. To što ide negde bez mene ne znači da me vara kao što ni ja njega ne varam. Nije mi baš jasno zašto je prevara prva pomisao kad se pomene da neko ide negde bez žene/muža a još ako se usudi da poželi da izađe bez najave od nekoliko dana u napred, odmah nalepimo etiketu.

(odgovor članu MicinaMama)
  Direktna veza do poruke: 1819
26.3.2012 0:53:38   
indy_25
E vidis Gae sa ovim posljednjim.tvojim postom se potpuno slazem. Vec svi na rr znaju koliko je moj brak opusten sto se tice izlazaka sa obje strane. Ja bi se ubila.da moram sa njim provoditi cijelo vrijeme. Jedva cekam da ode na neki put da sazovem drugarice otvorimo flasicu vina i uzivamo u zenskim razgovorima :)

< Poruku je uredio indy_25 -- 26.3.2012 0:54:47 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1820
26.3.2012 0:54:36   
Sashica82
Evo ovaj moj se SAD čuo sa drugom, gledao neku emisiju o nekim besnim kolima, nazvao (najboljeg) druga, ja taman da mu kažem da nije normalan, a onaj s druge strane: jesi gledao i ti? user posted image I tri sata o menjačima....

Dečaci... Meni to ne smeta.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1821
26.3.2012 0:58:26   
Anoniman
I mislim, posmatrajući svoju okolinu, da takvi brakovi duže traju i teže se pretvaraju u naviku koja opterećuje nego oni sa posesivnim vezivanjem i ograničavanjem ličnih sloboda.

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 1822
26.3.2012 1:00:39   
dijana1*
Gae ovde se prica o ponoci a ne o normalnom vremenu za izlazak.
Svi se mi druzimo sa nekim, ali retko ko da se druzi odjednom u ponoc i to ne jednom ves vise puta koliko sam shvatila user posted image
Da li bi svom muzu dozvolila da eto tako odjednom ode iz kuce u ponoc?
Kako bi se osecala?
Da li bi ti izasla iz kuce u ponoc? I gde ces u to doba, s kim?
To sto si napisala u prethodnom pistu je skroz ispravno ali za normalno vreme user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1823
26.3.2012 1:02:10   
liliana
user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1824
26.3.2012 1:02:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: indy_25

Anonimna ja ne znam jesam li te skontala dobro ovaj ga zovne oko 23_24 h i onda se tm spremi i ode kod njega. Ili onako ide svakodnevno kod njega na kafu? I jos jedno pitanje.dali se taj telefonski razgovor odvija.dok si ti tu ili on ide u drugu sobu pricati s njim?

Javno razgovaraju. Cak i ja mogu da podjem, ali meni to ne pada napamet, jer radim ujutru i vaspitanje mi neda da idem kod nekoga u kucu u ponoc, bez obzira sto sam zivi. Mislim da kad njegova devojka ode kuci on tad moze da se druzi pa tad zove user posted image mozda gresim ne znam sta da mislim user posted image

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here