bebać -> RE: Bračni problemi (6.12.2011 15:05:31)
|
Ne znam preko čega treba da predješ,šta je uradio, šta se desilo...jeli toliko krupno???Ustvari nije bitno ni jel krupno ni sitno,nego jel ti možeš to sahraniti u sebi i krenuti dalje? Ja sam u subotu se klela da ću da odem, i sve raz*ebem, došlo mi samo tako...i ranije mi je dolazilo,ali u subotu sam bila kao ludak koji ponavlja samo jedno, pa sam zaključila i da ne volim m i da bi mi bilo bolje samoj, da nemam snage više u dvoje radit išta i pravit i kompromise i odluke, i neodluke i svašta...odlučila samo otić i biti sama. Nekako mi došlo da mi je dosta evo sad će nam 5 godina braka,prezasićenje Bez ikakvog razloga krupnog,m je isti kao što je bio prije 5god, ima stvari koje me nerviraju ali oduvijek su me nervirale i svadjam se zbog njih, u subotu me potaklo što je otišao na selo po meso bez mene, i ja sam htjela ići, i rekla sam mu da ću da odem pa da on onda oduvijek može radit šta hoće[sm=smiley23.gif] E sad dva dana poslije, sam se smirila i zaključujem da nam je naišao jako jako liš period(on ima manje posla i jako je nervozan, time su i manje finansije, ja tražim posao već duže vrijeme i beskonačni razgovori i konkursi izvlače moju poslednju pozitivnu energiju) i time se i svadjamo više, ja se svadjam više,uvijek ja napadam njega Hoću ti reći, možda da oladiš malo i pustiš vrijeme, za razlar nikad nije kasno. Idealno bi ti bilo da odeš negdje i promijeniš okolinu i razmisliš, ovo i meni treba,tačno sam se zasitila svega(ovog gore navedenog i problema i svakodnevnice) mtajčice možda da ipak oladiš, kad ti ja to kažem znaš koliko je sati[sm=smiley1.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|