Didy -> RE: Bračni problemi (1.12.2011 23:40:22)
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Pitam se gdje spakuju sva ta osjecanja i uspomene, neke stvari se ne mogu natpati u kofer. Moj brat je samo rekao da još uvek nije svestan i da ne veruje, ali isto tako je rekao da ne može da bude u kući jer ga sve podseća na nju, ne može da podnese. Ne znam ni kako je njoj, ona se vratila u svoj rodni grad posle toliko godina. Ne možeš nastaviti tamo gde si stao, jer se toliko toga promenilo. Mislim da bi mi bilo lakše da je i ona odavde i da imam mogućnost da je viđam. Ovako imam osećaj da je više nikad neću videti i to me najviše boli. Volim je jako, nevezano za to što je mog brata žena. Ne znam, Jabude, da li će se pomiriti, ali sam njemu rekla da ja neću da ih mirim jer ne znam šta je sve između njih. Možda je njoj bio pakao, ne želim da je vraćam u njega. Neka svako nađe svoju sreću tamo gde želi. Strašno mi je i što je tako kao grom iz vedra neba. Juče srećni, danas plaču. Moj brat kaže da ona sve lomi tako preko kolena, ali ne bi zvala svoje da pređu 300 km da bi došli po nju. Dala je otkaz i u firmi. Deluje mi kao da je njena konačna odluka. Ona je bila hladna kao led, izgleda mi kao da ju je nešto jako povredio.
|
|
|
|