mikica sa -> RE: Bračni problemi (22.4.2011 22:20:35)
|
Na žalost,kao što Indy kaže,postoji samo kinderkrippe (vrtić) koji je jako skup i na mjesto u tom vrtiću se čeka i po par mjeseci,tako da moj Luka ima mjesto tek od septembra. postoje i neke tagesmutter (dadilje valjda) ali i one koštaju kao sv.Petra kajgana. kako god,ja želim da moje dijete koliko god duže bude uz mene. Nije on Vukosava labilan nego mu njeg.Bivša nabija osjećaj krivice što nije uz sina svaki dan a ona je ta koja je kriva za prošlost, tako da ga razapinje a on se ne može oduprijeti jer je u pitanju sin,što je normalno. Pippi, ako neko ne živi u istom gradu čak ni u državi,radi u neredovnim smjenama nije baš jednostavno svaki dan da viđa dijete.I mi bi bili sretniji da je situacija drugačija,vjeruj mi.Ne pridikujem ti ja ništa,ali ja sam takva da kad pročitam nečiji problem ili kriznu situaciju pokušam da se stavim u kožu te osobe i onda tek donosim prijedloge za neka rješenja. Ok,svi smo drugačiji. Pregled kod savjetnice za dojilje se radi ako majka ima problema sa dojenjem kao što ih ja imam.Znači, [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/duda.gif[/image] mora da bude sa mnom zbog dojenja a i pravilo je da i mm tu bude,baš kao i na prvim bebinim pregledima. Eto,zato mi je mm trebao. Nikoga ja ne testiram,to je jednostavno bio moj revolt u određenom trenutku jer od muke i tuge zbog svega nisam više znala šta da uradim.Možda i jeste djetinjasto,ali u svima nama čući jedno veliko dijete, zar ne? Sve vi koje ste me shvatile,hvala vam. Nisam ovu temu otvorila da bi neko nekoga ljutio i vrijeđao nego zato što mi je bilo teško na duši a nisam imala kome da se obratim. Dosad sam uvijek to s vama dijelila pa sam zato i sada to uradila jer sam ovdje našla neke super drugarice i zahvalna sam im i kad mi samo "kako si?" upute jer je to dokaz ljudske povezanosti.
|
|
|
|