iris_m -> RE: Bračni problemi (31.5.2011 3:33:40)
|
IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: iris_m precitala sam tvog posta sto puta i nista me nije jasno????ili sam ja totalno out ,ovo vise mi lice na filozofije nego na neki savet .......i tvoj savet za indi ko je??? ,ako vec nemas poenta iz tvojih postova.... post 1: Ако некој отиде на забава и сакаше да пие, тогаш јас сум. но сега, кога имам деца јас немам ни најмала желба. во врска со пушењето и да не се спомене пушев од првиот медиум не можам да ја добијам за некој со две мали деца може да zavzeci половина плус пет наутро до удар кога стража дете? Јас да малку во еден трезвен прашање очигледно ... Мислам дека кога ќе стане родител кој е малку да се повлечат рачно ... но и јас сум formers има 36 па јас izivela доволно ... колку години е? Една од најубавите работи во врска со мојот маж никогаш не пушеле или пиел. и јас со него тогаш јас престанав post 2: не. туку само ја подвлекува дека ние ги собереш нашите мажи. и ако преферирате да биде cugnu да знаеш. и како да се однесуваш кога cugnu. мислам дека секој разговор да пука со точка, гледаат 99% од постовите на форумот секој покажува со прст. Мислења не се статии во весниците, ниту литературен состав кој секој има поента Значи поентата: ако се има момче, дечко, сопруг, кој сака да се напие со пријателите, а не да го запре мислам дека дури и на 50 години. но ние мора да се направи механизам за тоа како да се живее со него. Мислам дека најдобро што можеме во близина кога mortus пијан ако бидат фатени во лоша фаза mozda ja previse koristim nekih lokalizama pa ne mozes da me razumes... cugnu = piju mortus pijan = jako jako pijan zevzeci = provodi vreme nemase potreba da mi preveduvas na makedoniski, fala bogu pismena sum..barem srpskiot i makedonskiot se razbiraat...ne e problemot vo jazikot ..problemot e vo toa sto ne se izjasnuvas...nemas poenta vo postotvite...ne se zadrzuvas na temata ...mnogu filozofii udiras iako go pocituvam toa deka toa ti e po struka, ama sto stanuva so toa, sekoj svojata profesija da ja eksponira na forumi...mislam daj molim te...ili problemot e moze sto sum makedonka posto sega ja otkri amerika[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ova poslednovo ti e mnogu navredlivo[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|