Tajčica -> RE: Tvoj muz je tebi mozda sve, ali meni nije (26.7.2016 22:02:06)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Imam drugaricu koja je sa momkom išla bukvalno svuda. PAr puta sam je preko telefona pitala, kad smo trebale da se nađemo, da li dolazi sama, pošto treba nešto da joj ispričam, što ne mogu pred njim, ona je insistirala da pred njim mogu opušteno sve da kažem. Film mi je pukao kad sam pila kafu sa njih dvoje, pitala je da li je slobodna da ide sutra samnom da kupim poklon drugarici, ona je pitala njega "Hoćemo li moći sutra?". E onda sam odlepila, i počela da pričam sve, bukvalno sve što bih pričala samo sa njom. Pitala sam je šta misli, da li možda imam gljivičnu infekciju, pošto mi je povećan sekret u poslednje vreme, i nekako je sličan kao kod ovulacije, a nije mi ovulacija. On se zgrozio, ona pozelenela i pocrvenela u isto vreme, i neko vreme me je izbegavala, ali je posle ukapirala. Viđamo se opušteno, bez njega..on me izbegava u širokom luku (ne krivim ga). Da sam je izgubila ksao drugaricu ne bi mi bilo krivo,jer mi i ne treba drugarica sa kojom se ne viđam nasamo nikada. [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|