lidija 011 -> RE: Tvoj muz je tebi mozda sve, ali meni nije (17.4.2011 22:43:09)
|
Mislila sam da o ovome necu pricati, ali lakse mi je da podijelim sa vama:Ja sam nazalost "izgubila" kumu(duplo kumstvo). Druzile smo se godinama(naravno, sve tajne i tajnice u cetiri oka)... Ona me upoznala sa mojim muzicem. Kad god bi moj muz prevalio dugacak put da dodje kod mene, eto ti i nje- da nam pravi drustvo. I nije nam to smetalo, stvarno, jer oboje smo je obozavali, a mislila sam i ona nas.Medjutim, ja se udala, otisla daleko kod mm( njenog drugara). Sve je bilo ok, dolazila je kod nas, mi kod nje(kada dodjem u moj grad). Ali, ne lezi vraze[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Smuvala se sa deckom, kojeg znam iz vidjenja, i nastavlja se druzenje, ali, sve pod nekom tenzijom(on se meni od pocetka nije svidio, ali, NIJEDNU rijec nisam progovorila na tu temu). Kad god se sretnemo nas cetvoro, on samo prica o njoj...meni je to totalno bzvz- pa ja moju kumu znam malo bolje od tebe druze. Raskinu njih dvoje, ON mene zove na tel. da place, MOJ MUZ i ja idemo kod njega da ga tjesimo. I, hvala Bogu, pomire se i odluce da se vjencaju. Posle toga sve se mijenja, ona krece da ogovara mog muza, kako je on "tezak" (a ustvari je samo realan i ne voli da prica o nebitnim stvarima, kada je neka ozbiljna situacija u pitanju), kako me ne zasluzuje, a ona se i dalje ne odvaja od svog muzica i sve mi to prica pred njim. Ja nisam tip koji se svadja i uvijek gledam da prevazidjemo problem, ali ovo je vec stvarno mnogo... Pogotovo sto se sve odigrava u njegovom prisustvu! Ona i dalje ne zna da mene njen, sada vec muz, nervira od starta. Sada je tesko bolesna, isplakala sam more suza, isla da je vidim, i pored svega(bez mm-a), kada je bila operacija, nije nam dala da dodjemo da je vidimo, njen muz cijelo vrijeme hladan kao spricer... i odustala sam od svega. Ipak mislim da njen muz upravlja njenim zivotom( a ne obrnuto, kako ona kaze)... Blizi se dan kada idem u moj grad i razmisljam da li da je ipak pozovem (ipak je tesko bolesna), ali ne mogu da gledam njenog muza... Eto moje tuzne price, koja bi mogla da se svrsta i u izgubljena prijateljstva, ali uzrok svemu je, mislim, uticaj njenog muza na nju[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image]... Ispravite me ako grijesim...
|
|
|
|