Anoniman -> Vaginalni pregled u trudnoći (20.5.2009 11:22:08)
|
Iz teme Triple test: IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica Drage,ja bih da vas pitam nesto...da li je opasno u vec poodmakloj trudnoci raditi vaginalni pregled?ja sam cula da jeste,medjutim doktorka mi je rekla da zakazem pregled na stolu posto mi nije dugo radjen,a sve mi je u redu i dobro se osecam i prvi i drugi ekpertni su dobri,tako da mi nista nije jasno... IZVORNA PORUKA: prase Jes' da je ovo pitanje malo zalutalo u ovu temu, ali hajde da potrčim da odgovorim kao i obično [sm=smiley36.gif] Ja sam imala vaginalne preglede svaki put kada idem na kontrolu, dakle i na onih 10-ak koliko ih je bilo u 8. i 9. mesecu. Nisam čula da je to opasno a ne znam ni zašto bi bilo [sm=zmeden.gif] IZVORNA PORUKA: tomic Ja mislim da nije. Pa to je normalna stvar. kad odes da se poradjas, brckace ti dole non-stop...[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] IZVORNA PORUKA: basso Razlicita iskustva imamo,moj dr je prvi ginekoloski pregled uradio tek kada sam usla u deveti mesec,pre toga nije ,a i ja sam cula od drugig dr da nije pozeljno, osim kada se bas mora ,raditi pregled,pogotovo ne u ranoj trudnoci.
|
|
|
|