Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 8.2.2014 10:12:05
|
|
|
|
Mama.Veki
|
uvek sam zelela dvoje, decaka i devojcicu. Decaka imam, za devojcicu nisam vise sigurna ... Mislim/o da mozemo ostati i na jednom detetu. Jos uvek nemam/o zelju za drugim, videcemo za koju godinu, ali izgleda treba brze da mislimo, nase godine prolaze
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 11.9.2014 16:28:53
|
|
|
|
emicaa
|
cas dvoje,cas troje,kad bih i drugu rodila curicu onda bih volila i trece na srecu pa sta bude
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 11.9.2014 16:32:02
|
|
|
|
Torbica
|
Tri
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 11.9.2014 16:33:40
|
|
|
|
mali_mis
|
Zelela sam troje. Ali cu izgleda ostati samo na jednom. Osim ako jednog dana ne promenim muza
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 11.9.2014 16:34:14
|
|
|
|
branki*
|
ovo dvoje,boze zdravlja mada,ako kojim cudom zatrudnim i treci put,rodicu
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 11.9.2014 16:35:30
|
|
|
|
emicaa
|
volila bih imati kucu sa veeelikim dvoristem e tad ne bih uopste razmisljala da li da rodim i trece,nista ljepse nego djecija vriska i igra u dvoristu
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 11.9.2014 16:43:42
|
|
|
|
17 joka
|
Nadam se da ce nam Bog dati bar jedno da imamo, a zelja je troje
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 11.9.2014 16:45:14
|
|
|
|
tijatija
|
Joko dace, dace
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 11.9.2014 16:48:51
|
|
|
|
emicaa
|
hoce Joko hoce,samo vjeruj u to,znam da nije odgovarajuca tema ali rodjak od mog muza je 8 god pokusavao da dobije sa zenom djete i nije islo,na kraju odustali,mislili nije im sudjeno i gotovo i onda posle par mjeseci zatrudni.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 11.9.2014 17:10:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Tri Isto, Boze zdravlja, jos jedna devojcia, i jedan decak
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 11.9.2014 17:16:16
|
|
|
|
17 joka
|
Tija,Emice eto i mi se nadamo
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 11.9.2014 19:31:52
|
|
|
|
Žapkić
|
Mogu ja da planiram koliko god hoću, kad sam jedva uspela da rodim i ovo jedno!
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 11.9.2014 19:38:57
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ja sam napokon trudna sa ovim mojim bebicama i za sada zelim samo da doguram do kraja. Inace uvek sam govorila da cu imati bar dva deteta a volela bi i tri Imam jos dve blastice tako da cu se sigurno vratiti po njih Joko draga, bices i ti mama. Znas da ti to sve mi od srca zelimo
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 11.9.2014 20:31:36
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: serpica Planirano troje-ostaverno Volela bih jos jedno za par godina,ali mm nece ni da cuje,a ni moj dr nije za to,ali hrabre sreca prati pa ko zna..mozda za koju godinu opet budem u crticama I evo me opet u crticama,nisam verovala da cu tako brzo,ali eto...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 11.9.2014 20:46:08
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Nadam se da ce nam Bog dati bar jedno da imamo, a zelja je troje Hoce Joko. Od sveg srca ti zelim da se ostvaris kao majka. Mi cekamo tri a to nam je i bio plan. Boze zdravlja da samo bude kako treba i da se sve dobro zavrsi i doguram do kraja kao sto rece drugarica Sanjalica.
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 11.9.2014 21:38:50
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: serpica I evo me opet u crticama,nisam verovala da cu tako brzo,ali eto... Stvarno? Lepo! Mozda i ja za tobom za koji mesec.
< Poruku je uredio New Mom -- 11.9.2014 21:39:32 >
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 11.9.2014 21:46:13
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: serpica I evo me opet u crticama,nisam verovala da cu tako brzo,ali eto... Stvarno? Lepo! Mozda i ja za tobom za koji mesec. cekam drustvo
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 11.9.2014 21:46:27
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: serpica I evo me opet u crticama,nisam verovala da cu tako brzo,ali eto... Stvarno? Lepo! Mozda i ja za tobom za koji mesec. zeneeee samo da vas podrzim
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 11.9.2014 21:50:05
|
|
|
|
isidora88
|
minimum dvoje. nm, serpi svaka cast
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 11.9.2014 22:02:06
|
|
|
|
bubulence
|
zelja nam je troje, nadam se da cemo je i ostvariti... Serpi, NM, bravo zene drage
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 11.9.2014 22:08:34
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: serpica I evo me opet u crticama,nisam verovala da cu tako brzo,ali eto... Stvarno? Lepo! Mozda i ja za tobom za koji mesec. Cestitam od srca, mnogo volim ovo da cujem ! Mi pricamo o minimum troje , mislim mm....cap , cap , cap ! Vezem 3 bolovanja, bole me uvo
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 11.9.2014 22:13:51
|
|
|
|
serpica
|
Hvala vam zenice,jos samo da se ostvari
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 11.9.2014 22:16:42
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Nadam se da ce nam Bog dati bar jedno da imamo, a zelja je troje Zelim da ti se zelja ostvari, veruj samo! Drugarica i njen muz su dugo pokusavali , isli na razna testiranja, on imao dovoljno spermatozoida ali valjda malo plodnih. Skoro je isla na vantelesnu i uspelo je. ..mislim da jedva ceka da se porodi od silne zelje da ga uzme u narucje ! Veruj, Bog svima pomaze , nekome pre nekome kasnije.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 11.9.2014 22:19:23
|
|
|
|
emicaa
|
Najbolje je djecu ne planirati,moja rodica planirala dvoje a sad joj peto na putu
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 11.9.2014 22:21:25
|
|
|
|
doktorkakristal
|
za sada jedno videcemo sta ce biti dalje
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?