Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 12.11.2013 12:49:24
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: serpica Planirano troje-ostaverno Volela bih jos jedno za par godina,ali mm nece ni da cuje,a ni moj dr nije za to,ali hrabre sreca prati pa ko zna..mozda za koju godinu opet budem u crticama
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 12.11.2013 12:53:38
|
|
|
|
lokica77
|
oduvek mastala o velikoj porodici i bar cetvoro dece, ali s obzirom da smo se dugo borili za K i jedva izborili bicu presrecna ako uspemo bar jos jednu mrvicu da dobijemo
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 12.11.2013 13:02:55
|
|
|
|
big mum
|
Planirano dvoje ,dvoje i rođeno.Bilo bi lijepo imati veliku porodicu ali za to treba imati dobre uslove,stabilan i dobro plaćen posao.Da bi svojoj djeci mogao pružiti ono što im je neophodno. Djecu je lako roditi(mada je i to nekom problem)djecu treba hraniti,školovati ,dati im hljeb u ruke. Imam svojih dvoje anđela i ne treba mi ništa više u životu.
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 12.11.2013 13:02:58
|
|
|
|
jovicaa
|
volela bih troje ali samo ako to uspe da se uklopi uz zavrsavanje faksa i ostvarivanje moje karijere.. ako se desi, ne verujem da bih abortirala kakva god da je situacija. ali ne planiramo za sad...
< Poruku je uredio jovicaa -- 12.11.2013 13:11:23 >
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 12.11.2013 17:28:50
|
|
|
|
vukosava
|
Jedno, taman
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 12.11.2013 20:22:37
|
|
|
|
Žapkić
|
Mogu ja da planiram što hoću, kad jedva rodih i ovo jedno... I na tome će i ostati... A uvek sam želela da imam 4-5 dece...
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 12.11.2013 21:05:20
|
|
|
|
hanka
|
Planirali troje......bicemo presrecni i sa jednim
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 19.11.2013 9:06:59
|
|
|
|
Minja23
|
kako mi u zivotu ne mozemo da krojimo nasu sudbinu,bicemo zahvalni Bogu kad dobijemo 1.,a zeleli smo dvoje...ako Bog da bice lepo
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 19.11.2013 9:33:20
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: vukosava Jedno, taman Vuko za sta taman?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 19.11.2013 9:42:15
|
|
|
|
milicicak
|
Ja sam htela dvoje... ali kako sada stvari stoje mislim da cu se zadrzati na jednom...
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 19.11.2013 10:12:46
|
|
|
|
ivaMark
|
Za sada imamo jedno, ali je drugo u planu sigurno.... Mada bih ja volela i trece
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 19.11.2013 10:17:41
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: vukosava Jedno, taman Vuko za sta taman? I ja htedoh to da pitam, pa ajde...
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 19.11.2013 11:35:04
|
|
|
|
Sanja90
|
Pa ovako,mm je hteo i jos uvek hoce 5-oro,meni je to mnogo pa smo se nasli na 4-voro. E sad imamo troje, a ja se nesto predomisljam da tu i stanemo. Ovaj porodjaj je bio bas bolan tj.naponi su bili ubitacni. Mislim da je troje je sasvim ok,dve devojcice i jedan decak . Mozda tamo za koju godinu jos jedno,ali to je veeeliko MOZDA...
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 19.11.2013 12:17:12
|
|
|
|
jovicaa
|
ma ja bih milion, samo da imam uslova... realno... i da uspem da se ostvarim usput, da ne ostanem samo mama, to mi je isto jako bitno. kaze mi prodekanka na faksu danas radjajteeee decu, nemojte da cekate karijeru to sve usput ide... e pa kad ona zena kaze, moracu da je poslusam
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 19.11.2013 12:29:51
|
|
|
|
bea83
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: vukosava Jedno, taman Pa za njih je taman, šta je tu čudno Vuko za sta taman?
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 19.11.2013 12:32:02
|
|
|
|
pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa ma ja bih milion, samo da imam uslova... realno... i da uspem da se ostvarim usput, da ne ostanem samo mama, to mi je isto jako bitno. kaze mi prodekanka na faksu danas radjajteeee decu, nemojte da cekate karijeru to sve usput ide... e pa kad ona zena kaze, moracu da je poslusam jovoooo samo citam sta pises u poslednje vreme, ti cim zaredjas po ovim temama bude bebac tako i treba, ja mislim da je tvoja prodekanka potpuno u pravu sto se tice karijere...
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 19.11.2013 12:43:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa jeste to lepo...al ja eto Neeemam karijeru jer sam se odlucila za decu zao mi je zbog karijere , ali sta da joj radim
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 19.11.2013 16:00:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Pa jeste to lepo...al ja eto Neeemam karijeru jer sam se odlucila za decu zao mi je zbog karijere , ali sta da joj radim Potpisujem! Dvoje imamo i od mene dovoljno!
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 19.11.2013 16:21:01
|
|
|
|
jovana jojo
|
Ja imam jedno a na putu je i drugo...e sad ja sam maštala da imam troje ali videćemo sve zavisi od situacije,pošto nemam posao,sačekaću da nađem posao pa ću se onda postarati i za treće Odrasla sam u porodici sa troje dece i super nam je,uvek imam društvo za razgovor i rame za plakanje
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 19.11.2013 21:04:18
|
|
|
|
jovicaa
|
anck jesi zavrsil faks? zasto mislis da nema nade za tvoju karijeru?
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 7.2.2014 13:53:25
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ako Bog da rodicu petoro.
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 7.2.2014 13:55:33
|
|
|
|
Klarita
|
Dace Bog, Soso mila Ja bih troje
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 7.2.2014 14:16:09
|
|
|
|
superm
|
troje
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 7.2.2014 22:26:50
|
|
|
|
snovi
|
IZVORNA PORUKA: Natasajvc Ja imam petoro dece i necu vise, od mene dosta.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 7.2.2014 22:39:10
|
|
|
|
madre
|
natasa, svaka ti cast ja sam oduvek mislila da je 2 nas broj, ali u poslednje vreme hvatam sebe da sve vise razmisljam o troje videcemo...
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?