RE: Koliko djece planirate imati (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Statistika RR

Poruka

minna -> RE: Koliko djece planirate imati (27.3.2012 15:20:53)

Ja bih volela dvoje. Mislim to mi je nekako realno. A ako budemo imali snage, para, veci stan...onda moze i troje

jance -> RE: Koliko djece planirate imati (27.3.2012 15:32:47)

mm gleda da kupi veca kola ili kombi, pa se sve pitam dali su nam planovi jos uvek na istom koloseku [sm=smiley36.gif]
ja bi volela minimum dvoje, a posle drugog cu videti. volim velike porodice, u mom selu u mojoj staroj ulici postoji bracni par koji ima 8 dece, najstarija im ima sada 18 godina a najmladja se rodila malo pre Ogija. njima ni kombi nije dovoljan [sm=smiley36.gif]
inace nisu u pitanju cigani, niti su siromasni, imaju lepu svetlu prostranu kucu American style, dvoje kola, sva deca su im prelepo i kulturno vaspitana, lepo se oblace, vecina je super talentovana za muziku i svi imaju odlicne ocene u skoli (oni koji idu u skolu) i svi su plavi zamislite! [sm=smiley1.gif]

sojcica -> RE: Koliko djece planirate imati (9.4.2012 3:34:15)

Uvek sam sebe zamisljala kao majku tri  deteta,medjutim moj dragi smatra da je broj 5 idealan broj za nas.Imam 37god,jos uvek radimo na prvom,pa mi je omiljena sala,da cu sa trudnickog,pravo u penziju[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

vikiveki -> RE: Koliko djece planirate imati (21.4.2012 11:25:30)

IZVORNA PORUKA: jance

mm gleda da kupi veca kola ili kombi, pa se sve pitam dali su nam planovi jos uvek na istom koloseku [sm=smiley36.gif]
ja bi volela minimum dvoje, a posle drugog cu videti. volim velike porodice, u mom selu u mojoj staroj ulici postoji bracni par koji ima 8 dece, najstarija im ima sada 18 godina a najmladja se rodila malo pre Ogija. njima ni kombi nije dovoljan [sm=smiley36.gif]
inace nisu u pitanju cigani, niti su siromasni, imaju lepu svetlu prostranu kucu American style, dvoje kola, sva deca su im prelepo i kulturno vaspitana, lepo se oblace, vecina je super talentovana za muziku i svi imaju odlicne ocene u skoli (oni koji idu u skolu) i svi su plavi zamislite! [sm=smiley1.gif]

Ovo je za pohvalu[sm=bravo.gif]

Celeste -> RE: Koliko djece planirate imati (2.9.2012 1:23:29)

Ja oduvek sebe zamisljam sa troje dece, vec sam i imena smislila u slucaju da budu dve devojcice i decak [sm=smiley36.gif]

sanji -> RE: Koliko djece planirate imati (2.9.2012 7:59:17)

Još jedno, sveukupno troje! Meni je to idealno. E sad, ako me opet strefe blizanci ne mogu da kažem da ne bi bila srećna! [sm=smiley1.gif]

Shishica -> RE: Koliko djece planirate imati (2.9.2012 8:19:06)

Za troje dece su to vec velike promene, ne mogu da verujem i zamislim da sam sada poslednji put trudna, ali to je jednostavno realno i najbolje... sta da vam kazem, ipak su pare vazne sto se toga tice.. [sm=smiley13.gif]

Snelle -> RE: Koliko djece planirate imati (2.9.2012 9:30:43)

Meni nisu finansije toliko bitan faktor koliko to što već sada imam "neke" godine i što me je prethodna trudnoća izmorila, a ova je krenula još teže. Moram da osetim verovatno ogromnu želju, kao što sam sada, da bih se odlučila na treće. Mm i ja smo uvek planirali troje, ali sada nisam baš sigurna da će tako i biti.

bratzz -> RE: Koliko djece planirate imati (2.9.2012 12:07:50)

Mi planiramo troje [sm=smiley1.gif]

snješka -> RE: Koliko djece planirate imati (2.9.2012 12:10:14)

Pa ja ne planiram više djece imati, dosta mi je ovo dvoje, ali kao bi se slučajno desilo da ostanem trudna i treći put rodila bih ga bez da ikad kažem da je previše ili nešto slično.

snješka -> RE: Koliko djece planirate imati (2.9.2012 12:24:47)

Mislila sam kad bi se desilo...[sm=smiley1.gif]

tijatija -> RE: Koliko djece planirate imati (2.9.2012 12:32:22)

Ja jos ovu bebicu i to je to [sm=smiley1.gif]

snješka -> RE: Koliko djece planirate imati (2.9.2012 12:33:44)

Tijatija, skidam ti kapu. Ženo svaka ti čast. Mada, ja kada bih imala drugačiji posao odlučila bih se na treće bez problema, čak šta više.

2002m -> RE: Koliko djece planirate imati (2.9.2012 12:42:30)

samo da se ovo drugo rodi zivo i zdravo[sm=smiley1.gif] za 2 god. planiram da idem po svoja 2 eskima pa ako uspe bice i trece[sm=bravo.gif].Ako ne,ostajem na dvoje samo zbog godina.

tijatija -> RE: Koliko djece planirate imati (2.9.2012 12:44:40)

Ja nemam posao, kad sam ostala prvi put trudna liferovali su me , neverujem da cu moci pre da se zaposlim, tek za jedno 4-5 god. kad deca malo porastu , inace nemam i kome ostaviti na sat-dva a ne ceo dan kad su bolesna a bolovanja netrpe privatnici [sm=hudicek1.gif]
Mm mi radi inace dva posla pa sve dok bude moglo ovako nebunimo se [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Koliko djece planirate imati (2.9.2012 12:46:58)

IZVORNA PORUKA: Snelle

Meni nisu finansije toliko bitan faktor koliko to što već sada imam "neke" godine i što me je prethodna trudnoća izmorila, a ova je krenula još teže. Moram da osetim verovatno ogromnu želju, kao što sam sada, da bih se odlučila na treće. Mm i ja smo uvek planirali troje, ali sada nisam baš sigurna da će tako i biti.

snelle, tek sada vidim tiker!!! [sm=bravo.gif] [sm=smiley31.gif] jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

madre -> RE: Koliko djece planirate imati (2.9.2012 13:16:59)

IZVORNA PORUKA: tijatija

Ja nemam posao, kad sam ostala prvi put trudna liferovali su me , neverujem da cu moci pre da se zaposlim, tek za jedno 4-5 god. kad deca malo porastu , inace nemam i kome ostaviti na sat-dva a ne ceo dan kad su bolesna a bolovanja netrpe privatnici [sm=hudicek1.gif]
Mm mi radi inace dva posla pa sve dok bude moglo ovako nebunimo se [sm=smiley1.gif]

ako tako nastavite, morace muz da nadje i treci posao[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
salim se malo[sm=smiley31.gif]

tijatija -> RE: Koliko djece planirate imati (2.9.2012 13:33:49)

IZVORNA PORUKA: madre

IZVORNA PORUKA: tijatija

ako tako nastavite, morace muz da nadje i treci posao[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
salim se malo[sm=smiley31.gif]

[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

anajid -> RE: Koliko djece planirate imati (2.9.2012 13:51:44)

Zene ugledajte se na mene.[sm=smiley36.gif]

Odlucite se za drugo a u paketu stigne i trece.[sm=smiley1.gif]

I onda nema sta da se razmisljas,to ti je sto ti je.

Anoniman -> RE: Koliko djece planirate imati (2.9.2012 16:05:32)

anajid, i ja bih tako [sm=bravo.gif]

anajid -> RE: Koliko djece planirate imati (2.9.2012 16:24:51)

Macaki srecno,imas sanse koliko i ja obzirom da nemamo nikoga ni mm ni ja u porodici sa blizancima.[sm=smiley36.gif]

sneza24 -> RE: Koliko djece planirate imati (2.9.2012 16:25:26)

Ja sam oduvek planirala dvoje a mm troje.Ali se on predomislio i ne planira vise dece.
Trudnoce mi nisu bile teske ali zadnjih mesec dana su mi najtezi i porodjaj tako da nemam zelju da opet prolazim kroz to.

pepeljuga -> RE: Koliko djece planirate imati (2.9.2012 22:29:43)

Snelle, ti si trudna?? [sm=smiley31.gif] Sad mi je drago sto sam opet navratila na rr, da cujem tako lepu vest [sm=smiley1.gif]

Ja se brinem jer sto vreme vise prolaazi ja sam sve dalje od odluke da imamo drugo dete [sm=smiley13.gif]

Snelle -> RE: Koliko djece planirate imati (2.9.2012 22:32:03)

[sm=smiley31.gif]
Pepeljugo, kako se rešiti budala na poslu i uživati kod kuće sa svojim detetom, rasterećena dnevnih problema na poslu? Misli o tome [sm=smiley2.gif]

Anoniman -> RE: Koliko djece planirate imati (2.9.2012 22:37:08)

Mislim da je kod nas radnja zatvorena. [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>