RE: Koliko djece planirate imati (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Statistika RR

Poruka

Anoniman -> RE: Koliko djece planirate imati (14.3.2012 13:42:43)

Ja sam opet u fazi da hoću troje. Neša je velik, pored njega biuh opušteno mogla da brinem o bebi bez ičije pomoći. Samo malo da se poprave finansije, i mogu i blizanci što se mene tiče[sm=smiley1.gif]

magnetic -> RE: Koliko djece planirate imati (14.3.2012 13:47:46)

IZVORNA PORUKA: tijatija

Pa dobro, imas vremena za trece [sm=smiley1.gif]
Pa eto dajem sebi fore da dobijem trece do 37.Kasnije vec stvarno ne bih.

tijatija -> RE: Koliko djece planirate imati (14.3.2012 13:54:16)

IZVORNA PORUKA: anuksunamun

Cetvoro [sm=smiley1.gif], jos jedno i da zatvaramo radnju [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Bravo,tvoja su deca srecni ljudi!!!!

Hvala [sm=smiley31.gif]

tijatija -> RE: Koliko djece planirate imati (14.3.2012 13:57:27)

IZVORNA PORUKA: magnetic

Pa dobro, imas vremena za trece [sm=smiley1.gif]
Pa eto dajem sebi fore da dobijem trece do 37.Kasnije vec stvarno ne bih.

U potpunosti te razumem... ja sam 82' imam vremena za cetvrto, mada nebi preveliku razliku da pravim prvo-cetvrto . Ako se desi desi ako ne meni je [sm=smiley27.gif] prepuno.

nenja22 -> RE: Koliko djece planirate imati (14.3.2012 13:57:55)

ja sam u fazonu da bih troje [sm=smiley1.gif]
neko bi mozda rekao da sam onda okasnila i znam da to nije nikakav predznak za sledeci/e pute, ali meni su prva trudnoca i porodjaj, sa punih 35, je l'' te, bili takva milina i za pozeleti, da se ja bukvalno ni jedne muke nisam secala par dana posle porodjaja...e sad, kosta za**ban sa spavanjem kakav je, o drugim stvarim ni necu, malo mi muka, ali da nam je iole bolja finansijska situacija u stvari, mislim i da je samo obrnuto, da mm radi redovno kao ja, a da ja mogu da sam na porodiljskom, ne bih se razmisljala cini mi se, tu negde od kostinih godinu pa nadalje, radili bismo na drugom...ovako, ako se nesto ne promeni u narednih par meseci, ipak cemo cekati da on ima koliko toliko stabilan piosao, ili da preciziram, ikakav, pa onda...a za dalje, o tom po tom, mislim da se do 41 ili 42 mojih moze stici, meni to nije i ne cini se mnogo, mm je i tako mladji, pa videcemo [sm=smiley1.gif]

nenja22 -> RE: Koliko djece planirate imati (14.3.2012 14:32:41)

ja nikako da naucim sta su ruzne reci ovde na rr [sm=smiley36.gif]

dejana007 -> RE: Koliko djece planirate imati (14.3.2012 15:09:06)

raije htela samo jedno, ali odkad imam jedno shvatam da je i troje malo. predivni su [sm=smiley1.gif] sad bih troje dece

boba 11 -> RE: Koliko djece planirate imati (14.3.2012 15:15:38)

Imam dvoje i kao sto mnogi kazu zelela sam troje kad sam bila klinka ali sad je dosta
[sm=smiley1.gif]

anuksunamun -> RE: Koliko djece planirate imati (14.3.2012 15:23:04)

IZVORNA PORUKA: dejana007

raije htela samo jedno, ali odkad imam jedno shvatam da je i troje malo. predivni su [sm=smiley1.gif] sad bih troje dece

[sm=bravo.gif]

sarti -> RE: Koliko djece planirate imati (14.3.2012 15:26:57)

IZVORNA PORUKA: boba 11

Imam dvoje i kao sto mnogi kazu zelela sam troje kad sam bila klinka ali sad je dosta
[sm=smiley1.gif]

Potpisujem

ishler -> RE: Koliko djece planirate imati (14.3.2012 15:35:58)

Ja bih volela troje,
ali imala sam rizicnu trudnocu,prelezala je u bolnici,tako da ne znam da li cu se usuditi.
U svakom slucaju bar dvoje,kada beka bude malo veca[sm=smiley1.gif]

ljubičica -> RE: Koliko djece planirate imati (14.3.2012 15:36:11)

Kad sam bila mlađa bila sam u fazonu kako je super da imam jedno dete dok ga nisam dobila. Sada želim dvoje jer smatram da je divno kad čovek ima još nekoga sa kime će odrastati.

Anoniman -> RE: Koliko djece planirate imati (14.3.2012 16:12:53)

IZVORNA PORUKA: nenja22

ja nikako da naucim sta su ruzne reci ovde na rr [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif]

nenja22 -> RE: Koliko djece planirate imati (14.3.2012 16:58:28)

a ozbiljno, inače nešto jako reko opsujem (izuzimajući kad vozim, nemam pojma šta mi se tad desi) i onda sam se par puta baš začudila kad vidim da mi je neka od vas uredila poruku, dok provalim šta je uopšte promenjeno, i tačno se oko te jedne te iste reči uvek za***em [sm=smiley36.gif]

(sorry i za off)

Anoniman -> RE: Koliko djece planirate imati (14.3.2012 17:40:49)

Jos ovu bebicu i gotovo [sm=smiley1.gif]

ishler -> RE: Koliko djece planirate imati (14.3.2012 21:16:36)

Bravo ribizla[sm=smiley1.gif]

cockic -> RE: Koliko djece planirate imati (14.3.2012 21:19:07)

ja bi volela jos jedno ali ako bude moze i dvoje[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ali ima vremena za to tek cu 26 za par meseci [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

branki* -> RE: Koliko djece planirate imati (14.3.2012 21:35:11)

kad sam bila devojcurak mislila sam troje.jedva smo sklepali i ovo jedno.za drugo,videcu.ako Bog da,volela bih da boza ima sestru ili brata...

anajid -> RE: Koliko djece planirate imati (22.3.2012 14:04:29)

MM je zeleo troje,ja sam mislila dvoje.Ipak ce se izgleda njemu zelja ostvariti.[sm=smiley36.gif]Ma ne bunim se ni ja.[sm=smiley1.gif]

madre -> RE: Koliko djece planirate imati (22.3.2012 14:11:41)

uvek sam nekako mislila da cu imati dvoje[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] a sada cesto uhvatim sebe da razmisljam kako je lepo imati troje[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

tammy.ka -> RE: Koliko djece planirate imati (22.3.2012 14:13:35)

Ja dvoje ....mm troje [sm=smiley1.gif]

Bebilina -> RE: Koliko djece planirate imati (22.3.2012 22:07:09)

Koliko nam Bog da, svako ce biti dobrodoslo [sm=smiley1.gif]
Ali ako bude bilo na nama mm i ja oboje prizeljkujemo troje ili vise. [sm=smiley27.gif]

Anoniman -> RE: Koliko djece planirate imati (23.3.2012 7:12:09)

U teoriji bih volela troje, u praksi, s obzirom na godine i moje probleme sa pritiskom i preeklampsijom, mislim da je dvoje realna cifra. Tako da, čim smršam mućkamo još jedno i stavljamo tačku.

vikiveki -> RE: Koliko djece planirate imati (26.3.2012 22:47:09)

Ja sam oduvek maštala da imam troje dece,jer i nas je bilo troje,[sm=smiley1.gif] sada ih imam troje, volela bih još jedno ali kakva je situacija u našem društvu,gde je za decu sve najskuplje, neusudjujem se,tako da ću ostati na troje andjela i njima ću pružiti sve

MaryJane -> RE: Koliko djece planirate imati (27.3.2012 9:54:30)

IZVORNA PORUKA: Bebilina

Koliko nam Bog da, svako ce biti dobrodoslo [sm=smiley1.gif]
Ali ako bude bilo na nama mm i ja oboje prizeljkujemo troje ili vise. [sm=smiley27.gif]

Prepisujem i potpisujem!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>