Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Lutke Bratz vs Barbie 20.11.2014 14:03:41
|
|
|
|
Olga75
|
i da , zver ima i barbiku i bratz i moxi i lalalupsi i jogurtini i sve je to samo reklama
|
|
RE: Lutke Bratz vs Barbie 20.11.2014 14:06:23
|
|
|
|
veselicaa
|
Kod nas je trenutno hit Lalalupsi,ali moja Stasa vise voli Bratz,a A. vise Barbie.Mada cim izadje neka nova i to obavezno sa nekom lepom reklamom,sve se zaboravljaju i to novo se trazi .Evo sad su im hit one Glitzy globes.
|
|
|
|
RE: Lutke Bratz vs Barbie 25.2.2015 17:32:48
|
|
|
|
mila83
|
Moja Mima ima nekoliko barbie lutaka, vecinu je dobila od keke,kume ili Deda Mraza i voli da se igra sa njimaImala je jednu Bratz i jednu Lalalupsi ali nije se odusevila bog zna kako sa njima.Barbie je Barbie Citajuci prethodne postove,vidim da se vodila polemika oko toga koliko lutke uticu kod devojcica o stvaranju slike nekog idealnog tela.... mislim da su za danasnje shvatanje lepote kod vecine devojcica tinejdzerki krivi mediji i kojekakvi "uzori" u estradnim pevaljkama, a ne ove lutkice. i kao sto je neka mama vec napisala, roditelji su ti,pre svega majka, koji detetu pokazuju sta je lepota zaista....nije sminka i kratka suknja sigurno..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?