branki* -> RE: Koliko para je dovoljno? (14.9.2014 19:14:18)
|
koliko je dovoljno...pa,sad zavisi kako ko zivi i kako ko zeli da zivi...znam porodice sa dvoje dece koji zive sa oko 50-60 000 din mesecno.znam puno takvih porodica.znam i one koje zive i sa manje.a,imam u okruzenju porodice sa oko 150 ooo primanja,pa kukaju kako im fali. cinjenica jeste da sto vise nopvca imas,veci su ti prohtevi i opet ti treba jos.kad sam bila devojka,moja mama ostala bez posla,ziveli od jedne tatine profesorske plate nas 4.kupovala sam jeftinu farbu,jeftiniju sminku,nisam cesto pila kafe po restoranima,nisam se vozila taxijem,jela jeftiniju salamu i falile mi pare.kako sam se udala,pocela da kupujem skuplju sminku,vise garderobe,da idem u solarijum,da menjam sociva,da stalno pijem kafu u gradu,boza jede po kaficima i opet mi fale pare. kazem,kako ima ljudi po srbiji,dobri smo,ne zalim se.ali,opet,zasto stalno da gledam tako-da od goreg ima gore?hrana u srbiji je sramotno skupa,oprema za decu isto,garderoba zavisi..tako da za pristojan,normalan zivot treba bar jos trecina od ovog koliko imamo.
|
|
|
|