Anoniman -> RE: Koliko para je dovoljno? (14.9.2014 17:45:41)
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: Verolina Meni nikada nije dovoljno para. Ja sam jedna od onih ljudi koja kao da ima busan novcanik. Zivota mi, ja ne znam na sta pare potrosim.[sm=smiley36.gif] Takodje[sm=smiley36.gif] Mada mislim da bi u nasoj zemlji trebalo bar jedno 1000-1200 e mesecno, d abi jedna cetvoroclana porodica mogla da zivi, i da nesto ustedi... prvo, od iste smo sorte. kao da me svrbe pare u novcaniku. drugo, mi trenutno imamo tolika primanja i nema ni govora o nekoj stednji. da bi se ustedelo treba bar 1500-1800e a da pri tom normalno zivis. mi sebi priustimo sve sto je potrebno ali daleko od toga da se rasipamo. mislim da smo bas neki prosek. jer ako ovaj meseci i slucajno pretekne 100e sledeci mesec je ili registracija, ili neka svadba i opet samo brojimo, prebojavamo, merimo, secemo itd... Isto, ja uvek kazem od plate mm nikada ne bi smo mogli da zivimo da nije bilo sveki da stvori sve sto je stvorila, da nije njenih kirija i ostalog, pisi propalo, i to sto kazes Bubi uvek nesto iskoci, nama kada dodje jesen znamo da vce biti samo svadbe, svadbe, svadbe, i babibe, babine, babine, ali dobor sve to ide u krug, neko tebi , moras i ti njemu...
|
|
|
|