Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko dugo žive spermatozoidi? 19.5.2009 13:33:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Ma nije ni meni, samo se pravim pametna
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Koliko dugo žive spermatozoidi? 19.5.2009 13:34:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ovako mila, u jednom momentu u razvoju dečaka stvori se rezervoar u kom se skuplja sperma, ona sazri za 2-3 meseca, i onda polako počne da se izbacuje. Ejakulacijom se ne izbaci sva, nego samo deo, zato uvek ima zrele spreme. Kako izbaci onaj "prvi red", u rezervoar se ubaci novi red na kraj i on tamo sazreva sledeća tri meseca. E bash ovako ja kontam....znachi uvek ima sperme u stadijumu zrelosti i onom u kojem tek sazreva....naravno...prichamo o zdravim mushkarcima
|
|
|
|
RE: Koliko dugo žive spermatozoidi? 19.5.2009 13:34:28
|
|
|
|
Anastazija
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Kako izbaci onaj "prvi red", u rezervoar se ubaci novi red na kraj i on tamo sazreva sledeća tri meseca. Ovo boKte k`o da sadi bastu red paradajza red persuna red paprike
|
|
|
|
RE: Koliko dugo žive spermatozoidi? 19.5.2009 13:35:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Mister NO pa uključi se u temu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Koliko dugo žive spermatozoidi? 19.5.2009 13:35:38
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Koliko dugo žive spermatozoidi? 19.5.2009 13:36:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Vidiš da jadan ne zna šta bi rekao budalama.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo žive spermatozoidi? 19.5.2009 13:37:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa možda nas nečemu nauči!
|
|
|
|
RE: Koliko dugo žive spermatozoidi? 19.5.2009 13:37:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Vidiš da jadan ne zna šta bi rekao budalama.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo žive spermatozoidi? 19.5.2009 13:38:04
|
|
|
|
Anastazija
|
a kako bilo.. on covek napravio dete.. bili mu spermici sazrevali tri meseca ili ne...
|
|
|
|
RE: Koliko dugo žive spermatozoidi? 19.5.2009 13:38:04
|
|
|
|
Anoniman
|
mnogo komplikovano ej ana imas u mojim frendovima na fb-u i jednog ginekologa pa ga mozes pitati sve sto ti nije jasno ili da ga dovucem na rr
|
|
|
|
RE: Koliko dugo žive spermatozoidi? 19.5.2009 13:38:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana80 Pa možda nas nečemu nauči! To bi bilo zgodno!
|
|
|
|
RE: Koliko dugo žive spermatozoidi? 19.5.2009 13:38:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. mnogo komplikovano ej ana imas u mojim frendovima na fb-u i jednog ginekologa pa ga mozes pitati sve sto ti nije jasno ili da ga dovucem na rr A mogla bi ga dovesti. Pričaj sa guppy o tome.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo žive spermatozoidi? 19.5.2009 13:39:38
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ovako mila, u jednom momentu u razvoju dečaka stvori se rezervoar u kom se skuplja sperma, ona sazri za 2-3 meseca, i onda polako počne da se izbacuje. Ejakulacijom se ne izbaci sva, nego samo deo, zato uvek ima zrele spreme. Kako izbaci onaj "prvi red", u rezervoar se ubaci novi red na kraj i on tamo sazreva sledeća tri meseca. MA NIŠTA MI NIJE JASNO! Dobro sad pustimo male dječake,uglavnom u rezervaru uvijek ima zrele sperme i zašto onda ne raditi kad god hoćeš mislim kad se javi obostrana želja za sexom,opustiti se i uživati pa jednom će se uhvatitit,ne znam nisam imala taj problem,ali svo ovo praćenje,plodnih-neplodnih,temperature,ejakulacije... mislim ako se nema neki medicinski problem koji treba riješiti Ok nemojte mi zamjeriti trudilice,kao što rekoh ne razumijem vas u potpunosti ali razumijem vašu želju za djetetom jer sam ju i ja imala i zanima me kako baš zbavite muževe u tom trenutku kad se treba obaviti...mislim da ni njima nije lako
|
|
|
|
RE: Koliko dugo žive spermatozoidi? 19.5.2009 13:39:49
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. mnogo komplikovano ej ana imas u mojim frendovima na fb-u i jednog ginekologa pa ga mozes pitati sve sto ti nije jasno ili da ga dovucem na rr Eeeeee to mi se već sviđa!
|
|
|
|
RE: Koliko dugo žive spermatozoidi? 19.5.2009 13:41:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. mnogo komplikovano ej ana imas u mojim frendovima na fb-u i jednog ginekologa pa ga mozes pitati sve sto ti nije jasno ili da ga dovucem na rr A mogla bi ga dovesti. Pričaj sa guppy o tome. ma ja mislim da bi se covjek samoubio kad bi vidio o cemu mi ovdje lupamo ... al vidis bas cu mu poslati porukicu ...pa ako ima vremena nek se registruje pa koju pametnu da ubaci ne bi bilo zgoreg
|
|
|
|
RE: Koliko dugo žive spermatozoidi? 19.5.2009 13:41:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Moj se ne buni kad god ga dohvatim Lu, jbg, kod nas postoji problem, pa odatle i sve to praćenje kojekakvih gluposti..
|
|
|
|
RE: Koliko dugo žive spermatozoidi? 19.5.2009 13:41:26
|
|
|
|
Anastazija
|
IZVORNA PORUKA: lu i zanima me kako baš zbavite muževe u tom trenutku kad se treba obaviti...mislim da ni njima nije lako ja sam vec dobila komentar kako se oseca "kao da ide na posao"
|
|
|
|
RE: Koliko dugo žive spermatozoidi? 19.5.2009 13:41:59
|
|
|
|
Anoniman
|
s.d inicijali
|
|
|
|
RE: Koliko dugo žive spermatozoidi? 19.5.2009 13:42:09
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Anastazija IZVORNA PORUKA: lu i zanima me kako baš zbavite muževe u tom trenutku kad se treba obaviti...mislim da ni njima nije lako ja sam vec dobila komentar kako se oseca "kao da ide na posao" Draga a čime se tvoj muž bavi
|
|
|
|
RE: Koliko dugo žive spermatozoidi? 19.5.2009 13:42:29
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. s.d inicijali oki draga!
|
|
|
|
RE: Koliko dugo žive spermatozoidi? 19.5.2009 13:43:04
|
|
|
|
Anastazija
|
IZVORNA PORUKA: Ana80 IZVORNA PORUKA: Anastazija IZVORNA PORUKA: lu i zanima me kako baš zbavite muževe u tom trenutku kad se treba obaviti...mislim da ni njima nije lako ja sam vec dobila komentar kako se oseca "kao da ide na posao" Draga a čime se tvoj muž bavi umetnik u ljubavi
|
|
|
|
RE: Koliko dugo žive spermatozoidi? 19.5.2009 13:43:12
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Anastazija IZVORNA PORUKA: lu i zanima me kako baš zbavite muževe u tom trenutku kad se treba obaviti...mislim da ni njima nije lako ja sam vec dobila komentar kako se oseca "kao da ide na posao" Jadničak...ma ajd i nije to neki posao kad razmisliš
|
|
|
|
RE: Koliko dugo žive spermatozoidi? 19.5.2009 13:43:57
|
|
|
|
Modessty
|
Lu ti spermići se "kvare" ako se ne iskoriste u roku od nekoliko dana tako ja nekako skapirah jer za spermogram traže apstinenciju od 2 do maksimalno 5 dana
|
|
RE: Koliko dugo žive spermatozoidi? 19.5.2009 13:44:32
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Anastazija umetnik u ljubavi
|
|
RE: Koliko dugo žive spermatozoidi? 19.5.2009 13:46:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Modessty "kvare" ako se ne iskoriste u roku od nekoliko dana Dobro sam ja rekla...."ustajali"
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Koje je lepse ime za devojcicu?tweety82Kuma sam i treba da dam ime devojcici koja ce jos malo da se rodi.Njenoj mami se svidjaju ova tri imena, malo pomoci bi mi dobrodoslo!!!Hva
a!!Ilina (
21%)
Mia (
61%)
DJurdjina (
19%)
Ukupan broj glasova: 227Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!