Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 6.9.2017 14:58:29
|
|
|
|
mama Jo
|
Naravno, uvek, posebno sa decom kad vec vise ne znas sta bi i gde bi pre
|
|
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 6.9.2017 15:00:28
|
|
|
|
krin 40
|
Ma to je znak pažnje.Pa makar i kuvano jaje
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 18.9.2017 19:44:45
|
|
|
|
Dragce86
|
MM ne zna bas da kuva ali to ne znaci da nece - skuva supu, uprzi jaje, napravi testenine...ali obicno nam naruci hranu :D
|
|
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 3.11.2017 16:05:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ponekad nesto, i ne zna mnogo da kuva
|
|
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 4.11.2017 17:50:12
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ovih dana pravi sejk, inace zna da kuva ali ja to radim.
|
|
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 4.11.2017 17:55:29
|
|
|
|
isidora88
|
Kuva, i bas volim kad on spremi
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 4.11.2017 18:49:23
|
|
|
|
mama Jo
|
Ne kuva, kuvamo zajedno cesto, tj.pomaze mi oko svega kad kuvam i kad mi treba pomoc 😊
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 4.11.2017 19:09:36
|
|
|
|
Maslacak15
|
Da dobro kuva. Ima stvari za koje je on specijalista a ne ja. Posto ja volim da kuvam, to mi je relaksacija kuvam cesce ali kuva i on redovno. Recimo da nam je odnos 70:30. Dok sam imala grozne mucnine i pocracanja od 5 do 13 nedelje uglavnom je on kuvao- ja sam strajkovala . Kao sto sam vec konstatovala s obzirom da nemamo bas niciju pomoc sa strane sa dva mala deteta i oboje full time zahtevnim poslovima nebi bilo sanse da ja to sve iznesem. I moj tata lepo kaze: da ti nije muza mogla bi da se obesis ( sladak je zar ne ? hahaha). Tako da mi delimo obaveze na ravne cas_ti a ne samo deklerativno. Ah da i mala feministicka opaska na racun teme : ne kuva meni kuva za sve kao i ja:) Nisam se ja rodila sa varjacom u ruci pa da je to moja obaveza. Tj ja na to ne gledam da meni cini bilo kakvu uslugu
< Poruku je uredio Maslacak15 -- 4.11.2017 19:19:21 >
|
|
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 4.11.2017 23:13:10
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Da naravno. U tome nema nista lose.
|
|
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 3.5.2018 14:35:05
|
|
|
|
mama ivane
|
Moj muzic jee kuvao do pre 3 god vise nema vremena za to , on me je naucio da kuvam
|
|
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 3.5.2018 15:11:51
|
|
|
|
MimaKos
|
Nema pojma nista osim jaja da isprzi :)
|
|
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 3.5.2018 15:38:13
|
|
|
|
mama Jo
|
Ne kuva ali radi sve ostalo 😁
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 5.5.2018 8:04:07
|
|
|
|
vocicana
|
Nije neki bas oran za kuhinju, nikada ga to nije zanimalo, ali sprema odlican kromir pire, jedno od omiljenih jela mog sina. Tako da ima par segmenat gde me moze malo odmeniti.
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 1.7.2018 13:52:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hoce nesto prosto samo
|
|
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 1.7.2018 15:32:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mislim da sam pisala.. Moj kuva odredjena jela
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 1.7.2018 21:09:07
|
|
|
|
Maraj
|
Ja ipak vise volim da ja spremam... on je za špagete makarone.... al voli svssta da dodaje...sto ja ne bi....
|
|
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 1.7.2018 21:13:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ooo ti si sasava! Najlepsa jela su ona koja su mi posluzena
|
|
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 1.7.2018 21:15:48
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ooo ti si sasava! Najlepsa jela su ona koja su mi posluzena slazem se. Ranije smo imali dogovor mm kuva subotom, a nedeljom idemo ili do mojih ili do svekrve na rucak. I sad je uglavnom tako pogotovo od kad se P rodio tako da ja vikendom odmaram od kuvanja
|
|
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 1.7.2018 21:16:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa kedino od mame dobijem gotovo ako ne racunam restorane ponekad.
|
|
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 13.12.2018 19:38:34
|
|
|
|
branki*
|
da li sam pisala ovde,ne znam...ne kuva,nikad.samo kad ja nisam tu,a to je skoro nikad.
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 13.12.2018 20:17:17
|
|
|
|
Jekica86
|
Pa 1 u godini eto. Naruci uglavnom.
|
|
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 13.12.2018 20:40:50
|
|
|
|
dunja RR
|
Da, prosta jela što neko reče, evo upravo mi pravi čorbu od paradajza, poželela trudnjača
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 13.12.2018 21:14:00
|
|
|
|
vocicana
|
Moj se naucio da spremi ono sto sme da jede, tako da sam mirna u x situacija. Nije neki zainteresovan tip, kao i svaki drugi muskarac, vise voli da mu se servira.
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 29.10.2019 18:51:44
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Meni muz kuva kafu vikendom, samo je tada kuci..Inace zna da obari virsle, przi jaja, zna i neku salatu sa makarona i nasecka suhonesnato doda majonez...Mislim da je to.. Pa dosta i to 🤦♂️
|
|
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 29.10.2019 19:43:58
|
|
|
|
kamičak
|
Ne cesto, ali se lepo snalazi u kuhinji. Pravi dobar prebranac, kupus, becarac, domacu pilecu supicu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa mesom i jogurtomRingerajin kuvar: vikiveki
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?