Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 22.5.2015 19:34:22
|
|
|
|
amdn
|
nama nas tatica najcesce sprema dorucak vikendom a rucak... hehe, malo je tu labavo, zna spagete sa nekim sosom i letnje salate, ima tu jos par stvari, ali mogao bi malo cesce :) Tekilice bravo za pesmicu
|
|
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 22.5.2015 20:55:21
|
|
|
|
mila83
|
Tekilice,odusevila si me sa pesmicom ! a tvoje reci za svog muza su me podsetile na mog.kod nas nema podele na muske i zenske poslove,uskace ko kada moze .
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 22.6.2015 16:57:17
|
|
|
|
nata11
|
Sprema rostilj, to mu je specijalnost. P.S. U stvari mozda je bolja rec pece
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 22.6.2015 21:10:12
|
|
|
|
isidora88
|
moj muz kuva, sada pogotovo kad sam na odrzavanju trudnoce, mora jadan, sta ce, ne sme da se buni
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 26.6.2015 15:59:22
|
|
|
|
vikiveki
|
MOj mužić zna da napravi salatu od krompira...a naučio je i kako da spremi njegov omiljeni dodatak od spanaća kao prilog jelu a za pečenje roštilja e tu mu nema premca,i za talandaru je majstor
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 26.6.2015 16:05:31
|
|
|
|
Klarita
|
Mm voli da kuva, ali nazalost nema vremena na moju veeeeeeeeeeeliku zalost Sve slabije i slabije, ali bar jednom nedeljno uspe i hvala mu na tome
|
|
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 26.6.2015 16:06:58
|
|
|
|
vikiveki
|
Klarita, blago tebi.Moj nema pojma da kuva,ali kao što napred rekoh,trudi se da nauči
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 3.3.2016 15:58:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moj zna dosta, dosta i spremi.Mada,desi se da duze vreme nista ne spremi. Piletinu i pečurke sosu sa pavlakom, na primer, nikada ja nisam spremala. Riblju corbu bas lepu sprema.
|
|
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 3.3.2016 16:02:49
|
|
|
|
nikiteki
|
Jednom je spremio doručak i to je sve
|
|
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 3.3.2016 16:25:48
|
|
|
|
Animsaj9
|
Moj S svasta zna da kuva , i voli , ali retko ulazi u kuhinju ybog posla i obaveza , ali kad ima vremena voli nesto da spremi , a tradicija je da svakog 8.-og marta napravi neki jednostavni kolac , videcemo kojim ce me ove godine iznenaditi
|
|
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 3.3.2016 17:11:16
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
MM pravi samo lazanje i pravi ih jednom u sest meseci. Dobro bi kuvao samo kad bi hteo
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 7.3.2016 22:26:15
|
|
|
|
aleksandrici
|
Kuva da,ali vrlo retko ili se bvar meni tako čini?Volela bih kad bi to radio stalno.Kako je lepo biti muškarac,dođete kući s posla i čeka vas postavljen sto,vruće pecivo,dobar ručak.To sam doživela od svog dragog ali ne dovoljno puta koliko bih ja želela da je bilo.Možda sam negde pogrešila,nisam znala kako da ga usmerim ili kako da mu volju dam.Ako je neka žena skroz zadovoljna volela bih da čujem šta ona ima da kaže i kako je uspel ostaviti ga u kuhinju više sati.
|
|
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 7.3.2016 22:28:22
|
|
|
|
aleksandrici
|
Da,samo jako poželi i želja se ostvaruje.Desilo mi se stvarno da iako je prvi put bilo bezuspešno posle mog pokušaja drugog,trećeg,posle silne želje ta želja se i ostvarila.Zato pazite šta želite,neke stvari mogu i da se ostvare.
|
|
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 7.3.2016 22:40:54
|
|
|
|
Sladja 29
|
Moja jača polovina uživa da se "mota"po kuhinji i da učestvuje u spremanju hrane ...da secka,meša....daje interesantne predloge za nove recepte.Ali još uvek nije uzeo varjaču u ruke i sam nešto spremio.Nadam se da će i to pokušati pa da ga pohvalim i uživam u njegovom jelu kao što i on uživa u mom ...
|
|
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 14.7.2016 9:35:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nije da se otima ali kad je raspolozen voli da nam smucka nesto, obicno izmislja neke nove stvari
|
|
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 4.9.2017 15:39:51
|
|
|
|
krin 40
|
Da.Mm je expert za kotliće..u Ča imamo uslove pa pravi i gulaš i paprikaš.Pasulj.Ribu na "tanjirači"...Voli da kuva
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 4.9.2017 17:26:40
|
|
|
|
dddaca
|
I ne bas...
|
|
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 4.9.2017 17:29:03
|
|
|
|
krin 40
|
Moj čim čuje da ga hvalim mora da doda:"najpoznatiji kuvari su muškarci"
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 4.9.2017 18:29:00
|
|
|
|
dddaca
|
Vole oni da se pohvale
|
|
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 4.9.2017 18:38:30
|
|
|
|
krin 40
|
Treba svaki muškarac da zna po malo.Bar osnovno
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 6.9.2017 0:53:15
|
|
|
|
Sarav
|
Mm kuva divno, on me je učio da kuvam. Dok sam bila kod mojih kuhinja me nije interesovala. Kad god ne radi sprema nam ručak.
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 6.9.2017 7:15:54
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 moj muz kuva, sada pogotovo kad sam na odrzavanju trudnoce, mora jadan, sta ce, ne sme da se buni Da se citiram, i ovaj put sve isto.
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 6.9.2017 8:03:16
|
|
|
|
vocicana
|
Moj ne zna nista, ali bas nista! Niti se trudi niti ga zanima, alisa druge strane, galantan je ako vidi da sam i ja koma, tako da nije problem ni kafanica.
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 6.9.2017 14:52:52
|
|
|
|
mama Jo
|
Sve zivo po stanu radi od spremanja bukvalno... jedino ne kuva, ali cesto mi pomogne tipa isece mi sargarepu za gulas ili tako nesto... Spremindorucak svako jutro - strci u pekaru po isti 😊
|
|
|
|
RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? 6.9.2017 14:56:13
|
|
|
|
krin 40
|
I to znači.Svaka pomoć je dobrodošla
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa eurokremomRingerajin kuvar: lesica RR
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?