vukosava -> RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? (28.12.2011 18:00:13)
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Meni je highlight dana da okupam i poigram se sa svojim detetom, ja tu ne vidim nista "tradicionalno". On je savko jutro oblaci, sprema dorucak, vozi u jaslice, trci na posao-a ja sam ta koja je uvece kupala, i stavljala da spava. Sad on prakticno radi sve: jer ja NE MOGU, a ne sto necu, ili sad, guram neka pravila i ne znam ti ja sta. Tako da podela naravno postoji, ali meni se citav taj agresivni stav zena koje rade i traze neka extra prava,a njih maltene stavljaju u neku nizu lestvicu uopste ne dopada. Jbg, jednostavno ne mislim da on treba da radi vise ili da ja radim vise. Ako subotom on ide da sljaka extra da bi isli na skijanje, sigurno ga necu cekati da dodje kuci da mi kuva, nego cu sama to obaviti da dete i ja jedemo, i da on ima topli obrok kada stigne kuci, pa cemo lepo svi zajedno u setnju ili nesto slicno. Eto, MENI je to normalan zivot. Uopste ne mislim da to znaci da sam "tradicionalna" zena ili primitivna ili sta ti ja znam. Radim od svoje 19 godine i puuuuno toga sam radila uz posao i dete i trudnocu, pa opet necu da se pravim ne znam ni ja sta, niti da njemu nabijam na nos koliko sam toga imala-kad je SVE to sto sam uzela na svoja ledja (posao, skola, trudnoca) bila posve moja odluka. Tako da se ne kapiramo i ne razmisljamo isto, ali opet kazem, to je sasssvimm normalno[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ti to kontas kao agresivan stav i kao ekstra prava...I da je onaj ko radi u kuci na nizoj lestvici... Ja to ne vidim tako, opet za mene je svaki posao samo posao a ne muski i zenski i ne smatram da je iko manje muskarac ako zna da kuva niti je zena manje zensko ako se ni libi da tegli i popravlja. A ja sam rekla "tradicionalna", nisam koristila rec "primitivna". Ja licno mislim da treba da se radi ravnopravno.
|
|
|
|