Olga75 -> RE: Kuvaju li vam vasi muzevi? (20.4.2011 22:16:31)
|
quote]IZVORNA PORUKA: hera Da li vam muz kuva? MM kuva kad god moze i to sto skuva je super. Samo kad bi jos i sudje oprao.. IZVORNA PORUKA: bebać Jednom u mjesecu...ali kad skuha meni toliko bude ukusno(valjda štoi ja nisam pravila) šalim se Ali kotlić i roštilj obožava,i sad kako je došlo ljeto,znam,o na balkonu roštiljat često..on to sve pripremi...a i na selo kad odemo isto raspali roštilj i kotlić,radujem se ljetu Sudje i sklanjat nikad ne čisti i ne pere,to ostane meni...ali navikla sam se! IZVORNA PORUKA: Anastazija Kad hoce - radi sve.. osim peglanja... Kad nece - ni kafu ne zna da skuva.. IZVORNA PORUKA: Anoniman hehe....moj zna da stavi sve na sto...i da skloni...chak i sude opere i raspremi....ali da skuva...osim palachinki i roshtilja...i kafe,chaja.....ne zna nishta.... mada ni ja neznam puno vishe od njega IZVORNA PORUKA: Sneža Moj mm pravi to jest peče fenomenalan roštilj,sjajne pice,kokice,zna vikendom da mi skuva kafu ujutru i donese mi je u krevet,ja mrzim da pečem palačinke pa i to on radi,i to je dosta od njega u kuhinji jer zna da napravi takav haos posle njegovog kuvanja da je to strašno! IZVORNA PORUKA: Verus RR mm u kuhinji-ko muva bez glave IZVORNA PORUKA: afrodita IZVORNA PORUKA: Verus mm u kuhinji-ko muva bez glave mm u kuhinji-ko sapeta strina IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: afrodita IZVORNA PORUKA: Verus mm u kuhinji-ko muva bez glave mm u kuhinji-ko sapeta strina mm u kuhinji ko hodža u crkvi quote]IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Pa dosta toga znam da sprema ali ruske kape su mu fenomenalne! Ubio bi me da zna da ovo za ruske kape pisem! IZVORNA PORUKA: Nada RR IZVORNA PORUKA: Anastazija Kad hoce - radi sve.. osim peglanja... Kad nece - ni kafu ne zna da skuva.. Kod mene je upravo ovako. Kad mu se da, sve hoce. A kad nece, nema sile da mrdne. Mada,od kad je beba tu, mora da hoce. Radije petlja po kuhinji i pere sudje nego recimo pegla IZVORNA PORUKA: mamanp MM u kuhinji - . Bas me nasmijaste. Bude on u kuhinji ali samo kad zaviruje po serpama i tanjirima i kad nabije glavu u frizider da vidi imal sta da pojede. IZVORNA PORUKA: Anoniman Moj mužić zna da kuva, i baš fino kuva, posle toga opere sudove, prebriše šporet, i obriše pod u kuhinji! IZVORNA PORUKA: Anoniman IZVORNA PORUKA: Tasha RR Moj mužić zna da kuva, i baš fino kuva, posle toga opere sudove, prebriše šporet, i obriše pod u kuhinji! Tasho zavidim ti moj sve ovo osim brisanja poda ... tacnije zna jako dobro skuhati (vrlo rijetko...al zna) a sudje zna ubaciti u mashinu .... a pod u kuhinji i sporet ostanu ko iz onih reklama za razne datardžente ... al prije nego vrijedna domacica ne skonta da cilit bang to radi sam IZVORNA PORUKA: Anoniman I moj deo ubaci u mašinu a deo opere. Ali zaista sredi i sve ostalo, šta će jadan, zna da ja neću, pa neko mora. IZVORNA PORUKA: Anoniman moj zna da svake sedmice dojde djevojka koja cisti generealno svu kucu pa ga se to ne dotice puno
|
|
|
|