Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 1.11.2011 0:02:39
|
|
|
|
degu
|
E ako ikad potpišem taj papir, tražiću od svih crtica poklon ogledalo Možda je u tome caka
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 1.11.2011 0:03:40
|
|
|
|
Alexis79
|
Pa ja draga moja nisam potpisala taj famozni papir,ali ogledalo deluje. Probaj ti to bolje odmah ,a papir neka ceka
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 1.11.2011 0:05:27
|
|
|
|
degu
|
Ma nije do papira, nego do poklona fali mi ogledalo Ali dobro, bar sad imam informaciju iz prve ruke, da stvarno deluje
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 25.11.2011 22:21:42
|
|
|
|
pippi29
|
za ogledalo...
|
|
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 26.11.2011 3:01:46
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman mi svpje nosimo za sobom,gdje mi tu i ono obožavam da se vidim u njemu u tom činu A sta ako vam se slomi? Sedam godina bez sexa onda?
|
|
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 27.12.2011 23:28:40
|
|
|
|
Cuftas
|
obozavam ogledalo
|
|
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 27.12.2011 23:37:56
|
|
|
|
World
|
da....ogledalo.... ja sam razmisljala zasto mi se svidja ogledalo (a kao sto vidim i jos mnogima), pa sam dosla do zakljucka da je to zbog toga sto mi je mnogo zanimljivije kad vidim sebe, nego samo mm..... pa se vi zene zapitajte malo....
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 30.12.2011 20:55:40
|
|
|
|
mareboy91
|
kayu da sex pred ogledalom forsiraju oni koji vole grupni sex, jer imaju utisak da ima vise ljudi .
|
|
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 12.1.2012 23:23:32
|
|
|
|
maca821
|
ja bih prvo uočila moj celulit
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 18.1.2012 10:37:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja u spavacoj imam 3 velika ogledala Najgora sam od svih izgleda
|
|
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 18.1.2012 12:05:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nama je uradjen americki plakar od ogledala u spavacoj .... svi su se zezali, pa sta ce vam tolika...sta vi to planirate
|
|
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 18.1.2012 13:57:25
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: mareboy91 kayu da sex pred ogledalom forsiraju oni koji vole grupni sex, jer imaju utisak da ima vise ljudi . Ima logike
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?