Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 4.12.2009 15:41:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Imamo ogledalo u hodniku veliko, tako da ponekad sa vrata savatam muža pa stojeći, se sexamo
|
|
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 4.12.2009 15:46:22
|
|
|
|
indy_25
|
vau kako je to dobro ja isto imam na ormaru ogledalo a pored je bracni krevet pa se i mi ponekad gledamo ustvari cesto
|
|
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 4.12.2009 15:50:29
|
|
|
|
Ellenica
|
Probala i nije za mene.Nemogu da se opustim.
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 4.12.2009 15:52:34
|
|
|
|
jacagoga
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 vau kako je to dobro ja isto imam na ormaru ogledalo a pored je bracni krevet pa se i mi ponekad gledamo ustvari cesto Isto, na ormaru veeeeliko ogledalo pa bacimo pogled ali ne bas tako cesto tj ne obratim uvek paznju na ogledalo
|
|
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 26.12.2009 2:37:02
|
|
|
|
cipiripi
|
Po Frojdu "Ogledalo lose utice na sexualni zivot " Mada po Frojdu je sve vezano za sex.. Citala sam neka njegova tumacenja.. konkretno sanjala sam avion ... znacenje "nedostatak sexa"
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 26.12.2009 16:19:38
|
|
|
|
Anoniman
|
radimo, i super je...cela bracna soba je u ogledalima( a dobili smo je na poklon)
|
|
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 26.12.2009 17:56:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Po Frojdu "Ogledalo lose utice na sexualni zivot " Mada po Frojdu je sve vezano za sex.. Citala sam neka njegova tumacenja.. konkretno sanjala sam avion ... znacenje "nedostatak sexa" .... a ima i ona njegova čuvena teorija po kojoj se planeta Zemlja vrti oko muškog polnog organa.... (aj da budem fina )..... me se ova ideja o sexu pred ogledalom ne dopada... zašto? ne znam jer sam uglavnom za experimentisanje ali ovo me nešto ne privlači...........
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.12.2009 17:57:35
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 26.12.2009 18:03:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagi Ko o cemu Kaliopi o seksu heeeeeej pa nisam ja otvorila ni digla temu.... al* gre*ota da ne nažvrljam nešto............
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.12.2009 18:05:15
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 26.12.2009 18:07:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagi Hihihiihi moramo malo izmisliti druge teme o seksu imam osjecaj da smo ove prevazisli može, draga------------ evo ja i krevet nabavila....
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.12.2009 18:10:15
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 26.12.2009 18:19:02
|
|
|
|
Anitaaa
|
Nemamo zato što nemamo uslova ali čim završimo kuću naći će se i to he he
|
|
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 8.7.2010 17:52:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Imamo dva velika ogledala... Pa moras da se vidis i da neces...
|
|
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 8.7.2010 17:56:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Po Frojdu "Ogledalo lose utice na sexualni zivot " Uz duzno postovanje prema starijem gospodinu, ali nema pojma.... Od kad imam ogledala, vise ne razmisljam o pravljenju bebe u toku sexa
|
|
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 9.7.2010 23:53:22
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri Uz duzno postovanje prema starijem gospodinu, ali nema pojma.... Od kad imam ogledala, vise ne razmisljam o pravljenju bebe u toku sexa To me tako pali
|
|
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 16.12.2010 13:32:06
|
|
|
|
Maja86
|
Sex pred ogledalom, odlično! Kad muž hoće otpozadi stojeći, fenomenalno...ako je neka druga poza u pitanju dosadno, jer ja volim da se ljubim!!
|
|
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 17.12.2010 14:02:28
|
|
|
|
caca81
|
Jao, ja mislim da bih crkla od smeha kada bi videla nas dvoje u ogledalu tokom sexa...ne nemamo ogledalo u spavaćoj sobi i nećemo ga ni imati, to bi bio samo cirkus!!!
|
|
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 18.12.2010 23:20:17
|
|
|
|
Shishica
|
Mene sramota da gledam u ogledalo
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 31.10.2011 23:49:41
|
|
|
|
Alexis79
|
Mi imamo ogromno ogledalo u spavacoj sobi.To ogledalo su ustvari jedna vrata americkog plakara i pomeraju se po potrebi. E sad skoro se mi povatali a ta vrata sa ogledalom ostala naspram kreveta i samo u jednom trenutku uhvatim sebe kako gledam u dva tela u zanosu . Uf popaljivo veoma mogu vam reci. Sad nesto sve cesce ta vrata ostavljam na toj strani kao slucajno
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 31.10.2011 23:53:28
|
|
|
|
degu
|
Alexis, popuni ti sve ove teme. Ja sam u svojoj devojačkoj sobi imala ogledalo naspram kreveta, ali nešto mi uvek bilo neprijatno da gledam mada bi sad možda bilo drugačije kad sam "udata" žena
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 31.10.2011 23:55:12
|
|
|
|
^iva^
|
veverica seksoman
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 31.10.2011 23:59:22
|
|
|
|
degu
|
Kao Nole sexoman Alexis je kriva, ja sam se odupirala, ali nisam uspela
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 1.11.2011 0:00:38
|
|
|
|
Alexis79
|
IZVORNA PORUKA: degu Alexis, popuni ti sve ove teme. Ja sam u svojoj devojačkoj sobi imala ogledalo naspram kreveta, ali nešto mi uvek bilo neprijatno da gledam mada bi sad možda bilo drugačije kad sam "udata" žena Aaa napala sam nocas na sexy teme, jos nije prosla pa kad vec ne mogu nista da radim da makar o tome pisem . A ti ces mozda kao "udata" zena da vise cenis cari ogledala.Naravno ne treba preterivati...koristiti veoma umereno
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 1.11.2011 0:02:11
|
|
|
|
Alexis79
|
Dobri de ja sam kriva veverica sexoman
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?