Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 1.11.2011 0:02:39
|
|
|
|
degu
|
E ako ikad potpišem taj papir, tražiću od svih crtica poklon ogledalo Možda je u tome caka
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 1.11.2011 0:03:40
|
|
|
|
Alexis79
|
Pa ja draga moja nisam potpisala taj famozni papir,ali ogledalo deluje. Probaj ti to bolje odmah ,a papir neka ceka
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 1.11.2011 0:05:27
|
|
|
|
degu
|
Ma nije do papira, nego do poklona fali mi ogledalo Ali dobro, bar sad imam informaciju iz prve ruke, da stvarno deluje
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 25.11.2011 22:21:42
|
|
|
|
pippi29
|
za ogledalo...
|
|
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 26.11.2011 3:01:46
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman mi svpje nosimo za sobom,gdje mi tu i ono obožavam da se vidim u njemu u tom činu A sta ako vam se slomi? Sedam godina bez sexa onda?
|
|
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 27.12.2011 23:28:40
|
|
|
|
Cuftas
|
obozavam ogledalo
|
|
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 27.12.2011 23:37:56
|
|
|
|
World
|
da....ogledalo.... ja sam razmisljala zasto mi se svidja ogledalo (a kao sto vidim i jos mnogima), pa sam dosla do zakljucka da je to zbog toga sto mi je mnogo zanimljivije kad vidim sebe, nego samo mm..... pa se vi zene zapitajte malo....
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 30.12.2011 20:55:40
|
|
|
|
mareboy91
|
kayu da sex pred ogledalom forsiraju oni koji vole grupni sex, jer imaju utisak da ima vise ljudi .
|
|
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 12.1.2012 23:23:32
|
|
|
|
maca821
|
ja bih prvo uočila moj celulit
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 18.1.2012 10:37:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja u spavacoj imam 3 velika ogledala Najgora sam od svih izgleda
|
|
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 18.1.2012 12:05:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nama je uradjen americki plakar od ogledala u spavacoj .... svi su se zezali, pa sta ce vam tolika...sta vi to planirate
|
|
|
|
RE: Sex pred ogledalom? 18.1.2012 13:57:25
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: mareboy91 kayu da sex pred ogledalom forsiraju oni koji vole grupni sex, jer imaju utisak da ima vise ljudi . Ima logike
|
|
|
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: