vikiveki -> RE: Krštenje (7.7.2015 17:37:30)
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Viki nasu Emu je krstio vas svestenik (Lacaracki [sm=smiley1.gif]) i bila sam uzasno razocarana. bio je pijan, niko ga nista nije razumeo, samo je zabadao glavu, pokusavao nesto da kaze monahinji, ona ga nista nije razumela.. ma haos... a krstili smo je u Petkovici... sada Mariju krstimo ipak u seoskoj crkvi, ovog puta dolazi svestenik iz sela pored vas, nadam se da cemo imati vise srece... sto se tice placanja, za E krstenje smo dali bas dosta para, svi zajedno, a sada necemo. mislim daj e cifra od ukupno 50ak eura sasvim dovoljna Bubi o tome ti pričak,ovo je jako veliko selo i ima dosta ljudi koji idu u crkvu i ostavljaju dosta para za crkvu,a popovi su što im više daješ sve gori,a da ne govorim kako se ponašaju u privatnom životu,nigde ni S od smernosti.Zato sam ja rešila da se venčam u manastiru,a ne u crkvi jer nam je popa tražio 7000 din,to je navodno trebalo da damo onoj ženi što čisti crkvu,valjda nije imao obraza da traži više pošto je navodno prijatelj mm
|
|
|
|