|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Krštenje
12.6.2012 13:36:11   
MicinaMama
Divne su vam slike sa krstenja...mi cemo ako Bog da na leto krstiti obe devojcice i mi cemo se vencati.Tako da cemo praviti slavlje svadba-krstenje.Napravicemo nekakvu kombinaciju.

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 451
12.6.2012 13:52:10   
red3lilu
Uhh, mi smo u dilemi kada krstiti decu, sve smo odlagali sad pa onda, i evo mali puni četvrtu ove godine. Mi se nismo ni u crkvi uzeli, nisam htela jer sam bila trudna, bilo mi malo bezveze..Evo uskoro dolazi i drugo dete, pa sve razmišljam da obavimo to u jednom... E sad dolazi onaj drugi momenat, trošak, koga pozvati, ako ćeš samo kumove babe i dede će se uvrediti... i tako u kruguser posted image

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 452
12.6.2012 14:02:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: nina26
Ksenci, da pripomognem malouser posted image

za taj deo znam, ali mislim da kumovi sve to biraju. mi smo zapravo mislili da pokrijemo mi te troskove jer ne zelimo nikog da opterecujemo, zato i jesmo izabrali za kumu sestru mm. ali ne znam da li se ovde kupuju pokloni kumovima (koliko znam u srbiji se to radi) i tako to.
videla sam da i u npr. prenatalu ti setovi za krstenje krecu od 300 e pa na gore. kumovi obicno kupuju i krstic bebi.

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 453
12.6.2012 19:08:46   
nina26
kumovi obicno kupuju i krstic bebi.

e da krstic sam zaboravila, a to je neizostavni deouser posted image

pa pitaj sveki, mogu i ja moju ako ti je bzv,da li treba da kupite i vi nesto kumovima?

a onih pozivnica imas stvarno prelepih, ima tih radnjica bar ovde milion pa mozes da birasuser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 454
12.6.2012 19:51:30   
Anoniman
ma drugarica se ponudila da napravi pozivnice, al treba da smislimo sta. a da se nije ponudila, otisli bismo ovde odakle cemo naruciti i bombonjere pa bismo tu odabrali nesto. ma, nije frka, sad cu da pitam mm. user posted image

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 455
7.8.2012 14:15:22   
Dusha
E sad , da li sam omasila temu, ili nisam...
U svakom slucaju, pomagajteee :) Krstenje nam je za nekoliko dana, valjda su i svestenici na godisnjim odmorima, pa smo tek pre neki dan uspeli da zakazemo! Elem, da li ste nesto kupovale kumovima bebe? Ako jeste, sta ? :) Sta god da mi padne napamet, vec smo kupili, ili mi nekako glupo deluje. Ja ne volim ni da kupujem poklone tipa "nek stoji, trebace/nosice (zlato) jednog dana", a obrni okreni, sta god da mi padne na pamet je tog tipa :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 456
7.8.2012 14:21:10   
Anoniman
Pa kažu platno ili zlato.... Iskreno mi smo kumu kupili košulju, a kuma kad je mene krstila, ja je pitala, ona se useljavala trebalo joj nešto za kuhinju, i to je i dobila.

(odgovor članu Dusha)
  Direktna veza do poruke: 457
7.8.2012 15:27:49   
Anoniman
I mi smo kumu košulju.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 458
7.8.2012 15:45:19   
liliana
Mi smo isto kumu košulju kupili kad je Tinu krstio, a pošto je istog dana krstio i MM (istog dana-isti kum je krstio Tinu i njenog tatu, onda smo mu kupili i majicu kratkih rukava (bilo je leto, i košulja je bila kratkih rukava), a pošto kum nije oženjen, ja sam njegovoj devojci kupila neku onako baš fensi majičicu.
user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 459
7.8.2012 23:30:50   
Sanchy
Koga pozvati na krstenje..stvarno mi se ne pravi mini svadba a kako god da okrenem ispadne puno ljudiuser posted image ..ne mogu da napravim valjanu selekciju..kako ste vi,koga ste zvali i koliko ljudi ste imali odprilike?

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 460
7.8.2012 23:33:22   
Anoniman
Uf mi smo spojili prvi rođendan i krštenje, pa je to stvarno bio cirkus user posted image

Ali kad sam se ja krstila, najuža familija-mama, brat, baba i kumovi user posted image

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 461
7.8.2012 23:34:51   
Ana RR
Mi planiramo da to obavimo samo uz prisustvo naših roditelja i kumova, i da posle zajedno odemo u restoran na ručak. Ne želim da pravim opšte narodno veselje.

< Poruku je uredio Ana RR -- 7.8.2012 23:37:38 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 462
7.8.2012 23:38:01   
Olga75
na zvercicinom krstenju su bili samo bas najblizi : kum i kuma ( moj brat i R sestra ) moja mama , snajke , R roditelji i brat sa detetom i kumin momak , znaci sa nama 12 plus Marija user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 463
7.8.2012 23:41:13   
zoća
moj Mihajlo još nije kršten,Kaća i Teodora su krštene kada su napunile godinu dana

staza sreće je kratka zato koračaj lagano

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 464
7.8.2012 23:42:42   
red3lilu
Samo najbliži mog muža su 12+user posted image ... mene muka hvata, nismo se ni venčali u crkvi, a kamoli dete krstili... joj, najviše me kandilo plašiuser posted image ... mene kad ošine taj miris istog momenta se izvrnem u nesvestuser posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 465
7.8.2012 23:43:09   
Anoniman
Moja deca nisu krštena, i dok se ja za to pitam, neće ni biti. user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 466
8.8.2012 11:02:42   
liliana

IZVORNA PORUKA: Sanchy

Koga pozvati na krstenje..stvarno mi se ne pravi mini svadba a kako god da okrenem ispadne puno ljudiuser posted image ..ne mogu da napravim valjanu selekciju..kako ste vi,koga ste zvali i koliko ljudi ste imali odprilike?

Na Tininom krštenju su bili moja mama i brat, roditelji od MM i braća sa porodicama ( 2 brata+2 snahe+3 dece) kum i njegova devojka. Dakle, 13 njih, MM, ja i Tina.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 467
13.8.2012 13:32:45   
coka11
Mi planiramo da krstimo dete početkom septembra, u manastiru Krušedol na Fruškoj gori. Biće prisutam samo najuži krug porodice. Da li za kuma možemo da uzmemo sestrinog muža, odnosno teču? Nešto mislim, pa što da ne, on nije krvno srodstvo. Šta mislite?

"Važno je možda i to da znamo:
čovek je željan, tek ako želi
i ako celog sebe damo,
tek tada možemo i biti celi."

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 468
13.8.2012 13:34:56   
coka11
ups Fruška Gora :) malo sam omanula

"Važno je možda i to da znamo:
čovek je željan, tek ako želi
i ako celog sebe damo,
tek tada možemo i biti celi."

(odgovor članu coka11)
Direktna veza do poruke: 469
13.8.2012 13:40:25   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: coka11

Mi planiramo da krstimo dete početkom septembra, u manastiru Krušedol na Fruškoj gori. Biće prisutam samo najuži krug porodice. Da li za kuma možemo da uzmemo sestrinog muža, odnosno teču? Nešto mislim, pa što da ne, on nije krvno srodstvo. Šta mislite?

sve zavisi od popa,moj suprug (teca) ove godine nije mogao da krsti sestrinog mladjeg sina,jer smo se vencali prosle godine,a pre 2 godine je krstio starijeg..user posted image

(odgovor članu coka11)
Direktna veza do poruke: 470
13.8.2012 13:44:57   
Anoniman
I mm i ja smo ateisti, ali pošto su naše porodice izrazito religiozne, Nevena je, kao i nas dvoje, krštena u pravoslavnoj crkvi. Naš rezon je bio sledeći: nama to nije smetalo da se razvijemo u ateiste, neće ni njoj smetati da postane šta god želi u životu a kupiće svima malo mira u kući. na krštenje smo zvali, moje i roditelje mm, mm sestru i zeta, i sa kumom i nama bi to bilo devetoro odraslih i beba da moja sveki nije na svoju ruku i bez da ikog od nas pita ili bar obavesti pozvala svog brata, snaju i dvoje im dece user posted image

(odgovor članu coka11)
  Direktna veza do poruke: 471
13.8.2012 13:46:24   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: vonavoj

IZVORNA PORUKA: coka11

sve zavisi od popa,moj suprug (teca) ove godine nije mogao da krsti sestrinog mladjeg sina,jer smo se vencali prosle godine,a pre 2 godine je krstio starijeg..user posted image

A ja sam bez problema krstila dvoje svojih sestrića, isto kao što je njihovu mamu krstila moja baka, mene moja tetka a moju baku njena tetka.

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 472
13.8.2012 14:26:26   
isidora88
ja sam bas u problemu sta raditi,mm ima staro kumstvo tj.kuma koji je kumstvo predao svojoj cerki i sad ona treba da bude mateji krstena kuma. problem je sto ja nju ne podnosim, bile smo se zakacile jos dok sam ja bila trudna jer je ona ocekivala da ce ona dati ime mom detetu,naravno ja sam joj rekla da o tome odlucujem ja i da moze da mi kaze predloge, ali da vec imam ime u planu, ona se naljutila bla,bla... uglavnom nismo je videli do matejinog prvog rodjendana i tada je jedva dosla jer je mm zvao hiljadu puta zbog njegovih roditelja jer bi se oni naljutili na nas i mislili da smo mi krivi sto nije kuma dosla.
od tada se nismo ni culi ni videli,znaci oko 9 meseci i ja ne zelim da ona bude kuma mom detetu, a kmstvo kao ne valja raskidati,a i citav haos bi izbio da ga posle 100 i nesto godina bas ja prekinem user posted image
ima li neko savet sta da radimo,zelimo da ga krstimo ali ja tu kumu stvarno ne podnosim,a i mm je ne mirise bas nesto

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 473
13.8.2012 19:29:48   
liliana
Isidora, kod mene zu kraju je ovako: Ako neko ima staro kumstvo, a želi nekog drugog za kuma, mora otići kod starog kuma i pitati ga da li se on ne ljuti da taj neko drugi bude kum. U današnje vreme, obično se ne ljute...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 474
13.8.2012 19:37:46   
isidora88
ova kuma bi se smrtno naljutila,a da ne pricam o familiji mm,ja bih ispala vesticauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here