mama krava -> RE: GAK Narodni Front (2.11.2014 16:26:48)
|
Ja sam mama krava zbog mog malog-velikog sisavca i ne smeta mi ni najmanje da me tako zovu, a nadam se da ces skroz razumeti kad dodje na red i to apsoutno neobjasnjivo iskustvo... Ja bih vam preporucila da sto manje stvari vucete od kuce, jer tamo ima svega, samo treba da trazis. Ima i tih musema, a posteljinu ce vam menjati svakako cim se uprlja, a i ako trazite dace vam cist carsaf. ZNACI - TRAZITE!!! Nemojte da budete mutave, kao ja prvi put pa sam zaradila mastitis! Niko nece nista da vas nutka, nego samo gvirnu i pitaju jel sve ok, da li nesto treba, imate li mleka... Ja sam pricala da je sve ok... nemam mleka i sl... a realno nisam imala pojma! Svaki put kad neko nesto pita vi kazite NE ZNAM, DODJITE DA ME POGLEDATE... i sl! I spavacica uvek ima, samo smeknite koja je sestra ok i trazite joj, dajte jednu malu cokoladu ili 100gr kafe i uvek ce da vam kazu da su stigle ciste spavacice ili poslteljina... Tek kad beba dodje u sobu, znaci posle par sati... oni traze 1 pakovanje pelena, maramica i jednu pavlovicevu... asve to nema potrebe da vucete kroz porodiliste... E, da, obavezno kupite one podmetace za wc solju!
|
|
|
|