Ana RR -> RE: GAK Narodni Front (8.3.2010 21:26:09)
|
IZVORNA PORUKA: bokica30 Drage trudnice i mame koje ste imale iskustva sa porodjajem u NF, zamolia bih vas za komentare i vasa iskustva u vezi doktora, ja sam u 32. nedelji i planiram porodjaj u NF ali jos uvek se nisam odlucila za konkretnog doktora, svaki vas komentar je dobrodosao. Hvala! IZVORNA PORUKA: Mica breskvica Porodila sam se u NF, porađao me moj doktor Dejan Dimitrijević, koji je i vodio trudnoću...imam samo reči hvale i sve najbolje što se njega tiče...e sada ne mogu ti ništa reći za ostale doktore IZVORNA PORUKA: Alexx RR Meni je vodio privatno dr Zečević - šta znam, nit smrdi nit miriše. Recimo da ne bih sledeći put vodila trudnoću kod njega, jer me za ona tri-četiri dana u porodilištu nije obišao. Nekako sam to očekivala od njega. Ne znam kakav je na porođaju jer me nije porađao. Porađao me, sticajem okolnosti, dr Jokanović - malo strog, viče, ne objašnjava mnogo, ali ja sam zadovoljna. Nekako sam bolju vezu uspostavila sa njim za tu jednu noć, nego sa Zečevićem za 9 meseci. IZVORNA PORUKA: prase Mene je u NF poradjao doktor Smiljkovic. Kod njega sam vodila celu trudnocu i bila sam jako zadovoljna. Obilazio me svaki dan dok sam bila tamo posle porodjaja, pruzao mi je podrsku u toku samog porodjaja, zavrsio mi sve sto sam trazila, pre mene se setio da zovemo mm telefonom da mu javimo da je dobio sina... Nego, cisto iz radoznalosti: a sto ti ako nisi do sada vodila trudnocu kod nekoga iz NF hoces da imas tamo konkretnog doktora da te porodi? Tamo u smeni radi vise doktora i uvek onaj najbolji uskoci ako nesto krene naopako (ne daj Boze). Ako sve ide glatko, bas te briga... Ni babica nije za odbaciti... Uzgred, ako zelis bas odredjenog doktora, to se sad u NF placa. Ukoliko slucajno krene porodjaj u njegovoj smeni, super. Ako ne - placas 40.000 bolnici, pri cemu on od toga dobije nesto tipa pola, pa jos plati porez... Drugim recima receno, mislim da ne mozes da racunas da si castila doktora posle porodjaja (ako to uopste planiras) time sto si to platila. IZVORNA PORUKA: Alexx RR IZVORNA PORUKA: prase Mene je u NF poradjao doktor Smiljkovic. Kod njega sam vodila celu trudnocu i bila sam jako zadovoljna. Obilazio me svaki dan dok sam bila tamo posle porodjaja, pruzao mi je podrsku u toku samog porodjaja, zavrsio mi sve sto sam trazila, pre mene se setio da zovemo mm telefonom da mu javimo da je dobio sina... za tvog doktora, prase. Mene je moj iskulirao, nije mi ni rekao da me neće porađati jer mu se smena završila. Posle ni reč od njega. A pitali smo ga sto puta pred porođaj kako će to izgledati. IZVORNA PORUKA: bokica30 Prase ja trudnocu vodim privatno i dr mi ne radi u NF, najvise bih volela da ona moze da me porodi zbog poverenja koje mi ona uliva. Veoma mi je vazno to poverenje u dr da mogu da se opustim i da znam da sam u sigurnim rukama i da ce dr sve uraditi da porodjaj prodje najbolje sto moze. Naslusala sam se raznih prica o dr koji su ne odgovorni i ne rade svoj posao kako treba tj. otaljaju ga a mogli bi da porode trudnicu kako treba samo da hoce da se max potrude. Zato zelim da imam proverenog dr na mom porodjaju IZVORNA PORUKA: Mica breskvica i ja sam vodila trudnoću privatno, ali sreća da moj dr radi u NF...jedino što ti ostaje da se raspitaš, pa da odlučiš šta i kako ili jednostavno da ko bude, bude...možda da pitaš tvog dr da ti preporuči, sigurno poznaje nekog
|
|
|
|