gagana83 -> RE: Tenis (14.9.2010 14:10:05)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Jeco što da te bičuju....svako ima pravo na svoje mišljenje.... Ja se divim svakom ko DOBRO radi svoj posao, a pogotovu kada je 2. ili 3. na svetu u tome što radi...... Nole me nikada nije nervirao, zaista i mislim da su on i Nadal, Del Potro i Klajsters, pa čak i Jelena pre svega SPORTMENI..... uživam uvek u njihovom mečevima... divno mi je da vidim njegovu mamu koja navija za svoje dete svakim delom svoga duha i tela...... Anu volim jer je borac, ali drugačija je od Noleta i Jelene, mada ponosna sam i na nju-makar zbog toga što je najlepša...... Federer nije sportman, jer ne zna da gubi........ Ja sam zaluđeni zaljubljenik u sport, od kada znam za sebe, ponekad se zapitam da li sam žensko [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Od reci do reci potpisujem! IZVORNA PORUKA: dunja RR I... odgledala sam ceo meč, do 4-5 ujutru, više ni ne znam...Nole je super igrao... PONOSNA SAM JOŠ VIŠE ŠTO SAM SRPKINJA - od sinoć A i ovo[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Mene je Nole sinoc odusevio!Svime! Stavom,igrom,borbenoscu,nacinom na koji je prihvatio poraz... O Nadalu je suvisno pricati! Covek-masina i pravi sportista pre svega!
|
|
|
|