Lilly* -> RE: Budimo humani- novčane pomoći za obolele (25.8.2011 18:47:27)
|
IZVORNA PORUKA: liliana Sandra Nestorović, iz Gornjeg Milanovca, bije najtežu bitku u svom životu!!! Ima 33 godine, majka je dve divne devojčice od 8 i 5 godina. Sa 16 godina je primetila izraslinu na preponi. Operisala ju je. Sa 20 godina je usledila nova operacija., ali , veoma brzo, i pojava nove izrasline. Na Onkološkoj klinici su je ponovo operisali-dijagnoza- Sarkom na desnoj nozi. 10 dana nakon operacije, izraslina se vratila. Slede 2 operacije, pa zračenje... 3 godine primirja... I jedna rutinska kontrola...koja to nije bila... Rezultati su pokazali: Metastaza, 4. strepen. Na plućima. Prošla je još 2 operacije: jednu u decembru prošle, 2. u martu ove godine. Sa kancerom se izborila, ali je potrebno da svaki dan uzima lek "Ixoten trofostamid", koji se proizvodi u Nemačkoj i kod nas nije legalizovan. Kutija ovog leka košta 500Euro, a njoj su mesečno potrebne 2 kutije. Sandra se godinama bori sa bolešću, a sada i sa tim da mesečno "pronađe" 1000eura za lekove. Novac koji ona nema... Ukoliko ste u mogućnosti, MOLIM VAS , pomozite Sandri, slanjem SMS poruke: BN razmak SANDRA razmak VAŠE IME I PREZIME na broj 1551. Cena poruke je 88,50din. Sandri, takođe možete pomoći i uplatom na račun Banke INteza a.d. Beograd:160-5700100824698-33 ili na devizni račun iste banke: RS35160573020046709032. Sandrina najveća želja je da gleda kako njene devojčice odrastaju. Njih dve su male, njima treba majka... Ne dozvoli8mo da Jana i Nina ikada saznaju kako je odrastati bez mame!!! Drage moje RR drugarice, ako ste u mogućnosti, pridružite mi se da spasemo moju sugrađanku Sandru!!! IZVORNA PORUKA: verolino Uzas Ajmo zene, bar svaka po porukicu
|
|
|
|